Şimdi Ara

6 yildir Polonya'dayim. sorulari alayim :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
4
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Universite egitimini Computer Science dalinda Lodz sehrinde tamamladim.

Yuksek lisans icin Varsova'ya tasindim ve suanda Project Management in IT dalinda egitim aliyorum.

Bos vaktim varken dedim konu acayim sorulariniz varsa cevaplayabilirim

• Ülke ne halde? Yaşlı nüfusu daha fazla gibi şeyler okumuştum. Halk genel olarak fakir mi? Nüfusun ne kadarı ingilizce biliyor? Türklere karşı bakış açıları nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin ekonomisi , refah seviyesi nasıl. Alım gücü nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada ne yazıyor

• Bende seneye erasmusla gitmeyi düşünüyorum hocam yeme içme konaklama fiyatları nasıl? Öğrenciyi fazla sarsar mı

• ırkçı bir ülke diyolar fazla sağ doğru mudur
  • Kadınları ruslar kadar güzel mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam soruları almış ve gitmiş
  • yediğin içtiğin senin olsun. karıları kızları anlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Ülke ne halde? Yaşlı nüfusu daha fazla gibi şeyler okumuştum. Halk genel olarak fakir mi? Nüfusun ne kadarı ingilizce biliyor? Türklere karşı bakış açıları nasıl?

quote:

Orijinalden alıntı: it kopuk

Ülkenin ekonomisi , refah seviyesi nasıl. Alım gücü nasil?

- Genelde yasli nufus daha fazla tabi yerlesim yerlerine gore degisiyor. Bazi sehirlerde genc kesim daha cok on planda.

- Ulke fakir. Ve genc kesim yani ogrencilerin neredeyse hepsi bir iste calisiyor. Kazandigi parayla kirasini oduyor.

- Genelde genc kesim ayri eve cikiyor.

- %20 kesim ingilizce biliyor diyebilirim. (Gencler daha fazla)

- Turklere arap gozuyle bakiliyor ne yazikki. Kisacasi musluman kabullenemiyorlar ulkelerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skllmyh -- 17 Kasım 2017; 11:48:33 >

• OdellBeckhamJr kullanıcısına yanıt
    Değil. Kırma ırk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

burada ne yazıyor

Jan III Sobieski turklerin cogalmasindan once tum avrupa ve austria yi kurtardi

Peki bizi bunlardan kim kurtaracak? (turklerden bahsedior)
  • sanjayra S kullanıcısına yanıt
    malesef dogru. zaten cogu sarisin e bizde siyah sac + sakal sonuc olarak burada dazlak dedigimiz tipler satasiyor geceleri kluplerde vs.
  • @Bazenoguz
    Bende seneye erasmusla gitmeyi düşünüyorum hocam yeme içme konaklama fiyatları nasıl? Öğrenciyi fazla sarsar mı?

6 yil once ilk geldigimde 1 zloty = 1.70 TL di. suanda 1 zloty = 1 TL.. 400 euroya yasanilabilir. (100 euro yurt parasi aylik ortalama)

Zaten buraya gelen erasmuslar surekli etkinlikler/partilerde. Okula arada gidip sinav zamani 1 hafta calisip gecip gidiyor.

@Slifer45

Kizlari guzel. Disarida ilk geldigimde garipsemistim. Yahu herkes neden bu kadar guzel diye. Zaman gectikce alisiyorsun tabi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: skllmyh

quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

burada ne yazıyor

Jan III Sobieski turklerin cogalmasindan once tum avrupa ve austria yi kurtardi

Peki bizi bunlardan kim kurtaracak? (turklerden bahsedior)

winged hussars polonyanın övünç kaynağıdır.ülke olarak geri plandalar ama önemli olaylarada karışmışlardır.

• Ben kumral bir insanım beyaz tenliyim yani araplara orta doğuluya benzemiyorum oraya gittim diyelim sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@Bazenoguz
    Bende seneye erasmusla gitmeyi düşünüyorum hocam yeme içme konaklama fiyatları nasıl? Öğrenciyi fazla sarsar mı?

6 yil once ilk geldigimde 1 zloty = 1.70 TL di. suanda 1 zloty = 1 TL.. 400 euroya yasanilabilir. (100 euro yurt parasi aylik ortalama)

Zaten buraya gelen erasmuslar surekli etkinlikler/partilerde. Okula arada gidip sinav zamani 1 hafta calisip gecip gidiyor.

@Slifer45

Kizlari guzel. Disarida ilk geldigimde garipsemistim. Yahu herkes neden bu kadar guzel diye. Zaman gectikce alisiyorsun tabi :D

Reis kızlar sana bakıyor mu bana o lazım. Sen kızlara tabiki bakacaksın. İlik gibi kızlar.

• @Kral_Jumong

Ben kumral bir insanım beyaz tenliyim yani araplara orta doğuluya benzemiyorum oraya gittim diyelim sıkıntı olur mu?

Olmaz :) Ben olabildigince turkce konusmamaya calisiyorum malesef burda yasamak oyle kari kiz hersey cok guzel falan degil.

@Heisenbergün asistanı

Reis kızlar sana bakıyor mu bana o lazım. Sen kızlara tabiki bakacaksın. İlik gibi kızlar.

Burada belarus - ukrayna kizlari polak erkek yerine bizi tercih ediyor diyebilirim. 6 sene once ilk geldigimde kizlardan gordugum ilgi malesef su siralar yok :) garip gelebilir ama bu ornek teror olaylarindan dolayi boyle oldu. sacimiz siyah diye musluman = terorist oluyoruz onlarin gozunde . uzucu ama gercek
  • quote:

@Kral_Jumong

Ben kumral bir insanım beyaz tenliyim yani araplara orta doğuluya benzemiyorum oraya gittim diyelim sıkıntı olur mu?

Olmaz :) Ben olabildigince turkce konusmamaya calisiyorum malesef burda yasamak oyle kari kiz hersey cok guzel falan degil.

@Heisenbergün asistanı

Burada belarus - ukrayna kizlari polak erkek yerine bizi tercih ediyor diyebilirim. 6 sene once ilk geldigimde kizlardan gordugum ilgi malesef su siralar yok :) garip gelebilir ama bu ornek teror olaylarindan dolayi boyle oldu. sacimiz siyah diye musluman = terorist oluyoruz onlarin gozunde . uzucu ama gercek

İlgiyi değerlendirmen lazım yoksa bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlarlar. Gerekirse saçı sarıya boyat oradan evlen bir kızla. Buradaki kezbanların tribini çekme.

• Yazık adam öldü herhalde :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.