Şimdi Ara

6.SINIFTAN BERİ PLATONİK SEVDİĞİM KIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6-7-8 den arkadaşım nerdeyse hiç konuşmazdık ama her ders en az 10 kere birbirimize bakıp gülümserdik 9 da 10 da falan görmedim hiç nerdeyse şu an 11 deyim ve aynı lisedeyiz gene eskisi gibi her birbirimizi gördüğümüzde sadece gülümsüyoruz konuşmadan ne yapmamı önerirsiniz numarasını buldum biyerden arada yazıyorum nasılsın falan diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylünehar -- 21 Nisan 2015; 16:31:13 >

• Bence cok hizli gitmissin numara almak konusunda.Bir 10 sene daha bekle oyle yazarsin kiza cok aceleci olma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vratyas

burayı terkedebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayı dene okulda da görüşün kız zaten belli eder sana durumları olmadı koridorda yapış dudağına gerisi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Yazmayı dene okulda da görüşün kız zaten belli eder sana durumları olmadı koridorda yapış dudağına gerisi gelir

Yapışsam cidden gerisi gelir gibi şakasına demiyorum bak nasıl konuşmam lazım telefondan
  • Bende şakasına demiyorum. Konuş işte günlük hayattan filan samimi bir şekilde buluşun öğlen birlikte takılın okulda hafta sonları birşeyler yapın
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.