Şimdi Ara

6. Sınıf Test kitabı önerisi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
27.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim 6. sınıfa geçti. Bu sene sınava girecek. Ben de bu sene öss ye gireceğim. Ailemin gücü ancak beni dershaneye yazdırmaya yetti. Ancak ben kardeşimi evde sınava çalıştırmaya çalışacam.

Bana şöle ağırından matematik ve fen bilimleri 6. Sınıf test kitapları lazım.Sorularının güzel ve zor olmasını istiyorum. Yarın çıkıp alıcam. Hangi yayının kitabını almamı tavsiye edersiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

6. Sınıf Öğrencileri İçin En İyi Test Kitabı Önerileri

1. Sınıf matematik dersinde başarılı olmak için kapsamlı hazırlık materyallerine ihtiyaç duyarsınız. İşte size bu konuda yardımcı olacak bazı test kitabı önerileri:

2. Çözümlü Soru Bankaları: Bu kitaplar, 6. sınıf matematik müfredatını kapsayan, bol miktarda çözümlü soru içerir. Problem çözme becerilerinizi geliştirmenize ve sınavlara hazırlanmanıza yardımcı olurlar.

3. Soru Bankaları: Soru bankaları, çözümler olmadan sorular içerir. Kendinizi test etmenize ve hangi konularda zorlandığınızı belirlemenize olanak tanırlar.
    4. Test Kitapları: Test kitapları, gerçek sınavları simüle eden bir dizi deneme testi sunar. Zaman yönetiminizi geliştirmenize ve sınav koşullarına aşina olmanıza yardımcı olurlar.

Yukarıda önerilen kaynakları kullanarak matematik becerilerinizi geliştirebilir ve 6. sınıf sınavlarında başarı elde edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kalite olarak güvender iyidir zor diyosan zafer yayınları , birey öneririm.
  • unutma zor soru kaliteli soru değildir.kardeşini daha şimdiden zor sorularla karşılaştırarak bezdirebilirsin. bence orta düzeyde bir kitap al
  • Ben OKS zamanında ( 6-7-8 ) güvenderlerle de çalışıyordum. OKS'de ki matematik olsun fen olsun hepsi güvendere benze sorulardan çıktı. Yani zor değil aslında yoruma dayalı. O soruda birşeyi görüp onun üzerine işlem yapmaya dayalı. Öyle sadece işlem sorusu değil kuru kuru.
  • Ya abi o değilde şu işe bak milli eğitim iyice şaşırdı olayı. 6. 7. 8. sınıflarda her yıl sınav. Bu nedir ya. İnsanları tam bir dersane bağımlısı haline getiriyo. Millet 6. sınıftan çocuklarını dersaneye yazdırıyo. Hatta 5. sınıftan falan yazdıranlar var. Yazık diyorum sadece. Parayı yoldan bulmuyo bu millet. Resmen sömürülüyoruz millet olarak. Her yönden.
  • Güvender iyidir konu anlatımlarında falan...
    Zambak müfredatla aynı çizgide gider o da iyidir.
    Bak eğer varsa SALAN yayınlarının kitpları ayrı ayrı pahalı olur ama iyidir. 1-2 hata çıkar kitapta(cevap anahtarındaki çözümlerde) ama cevap anahtarı çözümlü olduğu için rahat anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-Note -- 8 Kasım 2008; 0:34:19 >
  • Tüm yorumlar için teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11.SINIF KAYNAK ÖNERİLERİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan hangisi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agah07 A kullanıcısına yanıt
    10 yıllık hort olmuş. Şuan üniversitede kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeerdem

10 yıllık hort olmuş. Şuan üniversitede kardeşim
    hangi bölüm
  • eeerdem kullanıcısına yanıt
    Sen bir baltaya sap oldun mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.