Şimdi Ara

6.seviye olamıyorum kalıcı şampiyon istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar taric 5. seviyeyim, iki tane 6.ustalık imgem var ama açamıyorum çünkü kalıcı şampiyon gerektirir diyor zaten taric ip ile satın aldığı şampiyon oluyor nasıl yapıcaz bu işi ?

• 500 mavi öz veya şampiyon parçası lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.11de muhtemelen mağazada ip ile satacaklar imgeyi. kendileri de farkettiler bi saçmalık olduğunu. 40 yılda bi 500 öz olmuştu onu da yama öncesi kullanmıştım bizdeki de şans işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

6.11de muhtemelen mağazada ip ile satacaklar imgeyi. kendileri de farkettiler bi saçmalık olduğunu. 40 yılda bi 500 öz olmuştu onu da yama öncesi kullanmıştım bizdeki de şans işte.

mavi öz ne işe yarıyor ? 800 küsür var ne işe yaradığını bilmiyorum :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

İmge dediğiniz şey nedir? Anlamadım, sorununu dostum

Bu olay
    http://prntscr.com/b7vgjg
  • Anahtarlar lens mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

6.11de muhtemelen mağazada ip ile satacaklar imgeyi. kendileri de farkettiler bi saçmalık olduğunu. 40 yılda bi 500 öz olmuştu onu da yama öncesi kullanmıştım bizdeki de şans işte.

mavi öz ne işe yarıyor ? 800 küsür var ne işe yaradığını bilmiyorum :/

5. Seviye bi hero varken s s+ s- alirsan imge veriyor 2 tane olunca o 2 imge +500 mavi oz kullanarak 6. Seviye ustaligina cikartiyorsun. Ya da 2 imge + sampiyon kristali cikarsa onla yapiyorsun. 6dan 7ye de ayni sistem herhalde tam bakmadim. Ama anahtar ve kutu dusmuyor nedense ona sasisirdim. Bu droplarla oynuyolar arada. 6.9da 3 winde 1 kesin anahtar dusuyordu. Simdi onu kaldirmislar yine. Ayar cekiyolar hep.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    İmgeyi satmazlar çünkü mantıklı bir yöntem. 6.Seviye için en az S-, 7.Seviye için imge için ise en az S skoru alabilmen lazım ki bu ciddi anlamda ustalık seviyesini ölçebiliyor. Adamlar rastgele bir şampiyon seçip spamlıyorlar kazanınca zaten rahat 5.Seviye yapıyorsun anlamı kalmıyor. Lakin şöyle bir saçmalığa da denk geldim yaklaşık 1 haftadır cezamdan dolayı hextech ganimeti kazanamıyordum ve attığım her 5 oyunun 4'ünde S skoru alıyordum. Hextech ganimeti kazandığımdan beri skorlarım ve istatistiklerim iyi olmasına karşı S skoru vermiyor. 20/2/10 gidiyorum. Oyundaki en yüksek hasar bende, en çok skor bende, en az ben ölmüşüm, en çok farm bende, en çok parayı ben kazanmışım A+ veriyor. Bunu cidden kasıtlı olarak yaptıklarını düşünüyorum.
  • Yorgun Dedektif kullanıcısına yanıt
    En yüksek olması ölçüt değil belli değerlerin üstünde olması gerekiyor

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Twisted Fate oynadı adam 3/5/4 gitti, kazandığı para benden az, vurduğu damage az falan filan o adam nasıl S- aldı?
    Hayvan gibi farmlamıştır ne bileyim

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    hayır işte bahsettiğim şey o adam 40 dakikada 140 farm yapmış benim farmım 320, maçta en az ölen benim en çok parayı ben kasmışım. Saçmalık yani ben sırf 5 levelım imge kasıyorum diye kasıtlı vermiyor daha ne yapayım yan haritaya geçip ordan da mı kill alayım?
    Cidden öyle bişiy varsa söylenmiştir heralde, çok saçma

• Renekton da 7. yi açamıyorum. Çünkü 1 imge var elimde, 2 imge daha kazanmam gerekiyor ama başka 6. seviye şampiyonlarla s- bitirip aralarından renekton un imgesinin çıkmasını dileyeceğim. Bunun için diğer 5. seviye şampiyonları 6. yapmam gerekiyor. Bayağı uzun iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorgun Dedektif

hayır işte bahsettiğim şey o adam 40 dakikada 140 farm yapmış benim farmım 320, maçta en az ölen benim en çok parayı ben kasmışım. Saçmalık yani ben sırf 5 levelım imge kasıyorum diye kasıtlı vermiyor daha ne yapayım yan haritaya geçip ordan da mı kill alayım?

Arkadasım sen cok yanlıs anlamıssın olayı. En cok farm yapınca ya da en cok kill alınca almıyorsun bu S- ya da S+'yı. En baslıca sebebi sudur. Koridorunda durma olayı. Mesela Bottasın Supsun ya da ADC oyunun erken safhalarında koridorunu itmiş oyunun ilk kulesını almıssın. Sonra Ganglar vs Kilinde iyi. Burada S alma ihtimalin cok yüksek. Zaten hep aynı sey basıma geliyor kendimden biliyorum. 35 kill aldıgım bile oldu oyunda 500 küsür farm da yaptım ama S gelmedi cünkü o oyunda kordidorda üstün duramadık hemen hemen esittik. TFlerde aldım skorları ama vermedi S. Ormancının gangları saglamdı ve Üst koridorda iyi olunca onlar S aldı. Zaten bariz bi sekilde belliydi bu. Korıdorunda üstünlük sagla skorunu saglam tut S kesin alıyorsun hiç yanılmadım. Ha anahtar olayına gelince orada RİOT ne haltlar yiyor onu ben de anlamadım kafaya göre veriyor. S alsan bile vermiyor cogu zaman. Ama takım arkadasından herhangi biri S alınca da veriyor genelde. Acayip bi sistem.

• BURADAKİ rehbere bi göz atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihat52.5

BURADAKİ rehbere bi göz atın.

adam bütün şampiyonlarını 7. seviye yaptı bide cevap vermişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hi im Hellsing

quote:

Orijinalden alıntı: cihat52.5

BURADAKİ rehbere bi göz atın.

adam bütün şampiyonlarını 7. seviye yaptı bide cevap vermişsin

Aynen hee Yinede teşekkürler

• 7. seviye olunca ne oluyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.