Sen kafanda basmayi tasarlamışsan er geç onu basıcaksın... Ko böyledir
güzel tespit dostum kronos serverinde oynuyorum gbleri satıp başka server a geçeceğim için +7 daha fazla para ediyor önden bi kaçtane item yakıp sonra trinayla bassam mı diyorum yanar mı gene acaba
Riske atma bence 3-5 kuruş kar edicem diye tüm itemden oluyorsun sonra (Acı tecrübelerim var bu konuda)
dene dene
quote:
Orijinalden alıntı: Sümmani.
quote:
Orijinalden alıntı: poorsa
quote:
quote:
şansını zorlama bence
25 neyine yetmiyo, belt ten de 10 gelse, neck ten de 10 gelse 45
ohooo
+6 Rogue dd 13 anti dagger def verir. Rare itemle karıştırdın sanırım, rare itemlerde basılmaz ayrıca :)
he bu arkadaş chitinden bahsetmiş yani
o halde bas bas 8 e kadar yolu var
adam +6 a ya basayım mı diyor? bunu dediğine göre oyun karakteri çok şaşalı değil. bence gaz verme de ocaklar sönmesin bi dd için
Sen arkadaşa bakma, 1-2 tane +8 yak ezik öyle dene. İstersen direk +7 e salla. sen bilirsin. şans kısmet nasip :)
+6 a ya basayım mı demiyor yaf, +6 yı basayım mı diyor
+6 yı +7 yapmak niyetinde
Türkçe'yi katlettik
Basma arkadaşım basma 3 gunde 5 gb para gıttı butun bastıgım ıtemler yandı bırak lanet olsun bu anvili cıkarana :):) :D gecmıyo deneme kardesım :) :D
quote:
Orijinalden alıntı: erkz
Basma arkadaşım basma 3 gunde 5 gb para gıttı butun bastıgım ıtemler yandı bırak lanet olsun bu anvili cıkarana :):) :D gecmıyo deneme kardesım :) :D
Tavsiyene uyucam dostum
Trinayla dene önceden yak 3-5 8
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
şansını zorlama bence
25 neyine yetmiyo, belt ten de 10 gelse, neck ten de 10 gelse 45
ohooo
+6 Rogue dd 13 anti dagger def verir. Rare itemle karıştırdın sanırım, rare itemlerde basılmaz ayrıca :)
he bu arkadaş chitinden bahsetmiş yani
o halde bas bas 8 e kadar yolu var
adam +6 a ya basayım mı diyor? bunu dediğine göre oyun karakteri çok şaşalı değil. bence gaz verme de ocaklar sönmesin bi dd için
Sen arkadaşa bakma, 1-2 tane +8 yak ezik öyle dene. İstersen direk +7 e salla. sen bilirsin. şans kısmet nasip :)
+6 a ya basayım mı demiyor yaf, +6 yı basayım mı diyor
+6 yı +7 yapmak niyetinde
Türkçe'yi katlettik
Ben de +6'ya + basacak manasında söylemiştim ama sanırım ben de türkçemizi katlettim
Bas gitsin
quote:
Orijinalden alıntı: Dimox
Bas gitsin
gaza gelen masum player
koçum benim
bas tabi ama trina ile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme