Şimdi Ara

6'NCI MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL HASDAL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
50.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bize zorunlu demediler ama alin dediler,bizde aldik :) kantinde ki de yeterli gelecektir.

Botu kesinlikle buyuk al. Tabanligi koyunca ayak girmez. Girsede ayaklariniz sisecek, kisaca buyuk almalisiniz. En az 1 numara.. Tabanliga gore 2 bile olsa olur.

Saat konusunda isigi olan herhangi bir saat isinizi gorecektir. Cakma casio almayin. Eger orjinali 20 nin ustundeyse burdan 15 liraya safak saatide alabilirsiniz. İsiginin olmasi nobette isinize yaricak. Hayati bisey mi? Deil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tekrar tekrar tesekkur ediyorum:) bu saatte tuttum yine seni. Artik yuzyuze gorusuruz sanirim hasdalda:)

• Acemilige asil ilac goturun. Yasaktir ama detayli bi arama olmaz. Antibiyotik ve agri kesiciler cok is gorecek. Grip ilaci ve ates dusurucu. Son olarak gunes kremi. guzelce valize islak mendilin falan icine zulalayin girin. Hastalanirsaniz revire cikmak, ilaclarinizin gelmesi ve de hergun ilac sirasi beklemek cok yorucu.

• Bilgiler için çok teşekkürler.

Ek olarak birkaç sorum var; acemiliği manisada yapacağımız için oradaki bir subay ya da çavuşun dediğine göre iç çamaşırı ve çorap sütlü kahverengiymiş, acemiliği Manisa'da yapmış arkadaşın var mı doğru mu bu yoksa yeşil mi? Bu arada o subay ya da çavuş eniştemin eniştesi olduğu için bence doğrudur duyduklarım. :) Bu sene için değişmiş bile olabilir gidince göreceğiz, bu yüzden gelirken yanıma don ve çorap almayacağım, kantinden almayı düşünüyorum.

Asıl sorum ise yanımızda getireceğimiz bavul veya çanta ne olacak? Kilitlenebilir bir çanta almış annem ama sırt çantası şeklinde, bavul değil, bunun bana dezavantajı olur mu? Eğer bu yanımızdaki sivil çantayı kilit vurup depoya atacaklarsa yeni aldığı çantaya yazık olmasın diye onu getirmeyeceğim.

Bot tabanlığı için fazladan demişsin galiba, yani onu da kantinden temin edebiliyor muyuz yoksa gelmeden alayım mı?

--

Şuan götürmek üzere planladığım eşyalarım:
    Sırt çantası (kilitlenebilir)
    El çantası (tıraş takımını koymak için, kutu değil ama kilitlenebilir)
    Traş takımı (sap, yedek bıçak, jel, losyon)
    Tırnak makası
    4 adet kilit
    Casio kol saati (ışıklı ve alarmlı :)
    Islak mendil (tavsiyenize uyup içine ağrı kesici koyacağım ilacı aldım ama hiç kullanmıyordum askerliğe kısmetmiş:)
    Tükenmez kalem, boardmarker
    Kitap (yabancı dil kitabı, boş vakitte kelime bilgimi geliştirmek için)

Bunların dışındaki herşeyi orada temin etmeyi düşünüyorum. Eksiğim varsa haftaiçi yola çıkmadan alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsngrms -- 10 Ağustos 2013; 20:01:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 351kdhasdal

Kusura bakmayin arkadaslar, bir suredir cvp yazamadim. Siteye giriste sorun yasadim. 9. Bolukle 7. Bolugun yerleri degisti. 7. Boluk bu anlamda kogus bakimindan daha duzgun biyere yani alt katimiza geldi. 9. Boluk alaya tasindi. Avantaji isyuku azaldi. Dezavantaji ise koguslarinizin durumu kotu. Gozunuzu korkutmak gibi olmasin ama 200-250 kisi bir kalacaksiniz. Bir arkadasda 8. Bolugu sormus.. Ozelden cvp gitmedi, standart bir nobet ve standart bir sabah sporunuz var. Cokda iyi bir boluk komutaniniz. Kogus arkadaslariniza alismak biraz zaman alabilir. Kisa donemlere is yaptirmayan bir boluktur. Birde acemiligi evine cok yakindi bu arkadasin. Sabah bir ziyaretcisi geldiginde aksam 5e kadar kafasina gore ziyaretci parkinda takilabilir. Acemi birliginde bulunmaz nimet :) ama evci izni, carsi gibi seyler dusunmesin cunku acemilikte bunlarin hicbirisi olmayacak.

bilgilerin için sağol hocam,

Yaptığım araştırmalar sonucu ben tümen karargah bölüğündeymişim ve bu bölük direk tümgenerale bağlı yani bol yıldızlı bir bölükmüş.

Bunları görüyormusunuz acaba siz? tümende olmanın dezavantajı çok sayıda rütbeliyle muhattap olmak tabi ki ama iyi yönleri de var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngrms

Bilgiler için çok teşekkürler.

Ek olarak birkaç sorum var; acemiliği manisada yapacağımız için oradaki bir subay ya da çavuşun dediğine göre iç çamaşırı ve çorap sütlü kahverengiymiş, acemiliği Manisa'da yapmış arkadaşın var mı doğru mu bu yoksa yeşil mi? Bu arada o subay ya da çavuş eniştemin eniştesi olduğu için bence doğrudur duyduklarım. :) Bu sene için değişmiş bile olabilir gidince göreceğiz, bu yüzden gelirken yanıma don ve çorap almayacağım, kantinden almayı düşünüyorum.

Asıl sorum ise yanımızda getireceğimiz bavul veya çanta ne olacak? Kilitlenebilir bir çanta almış annem ama sırt çantası şeklinde, bavul değil, bunun bana dezavantajı olur mu? Eğer bu yanımızdaki sivil çantayı kilit vurup depoya atacaklarsa yeni aldığı çantaya yazık olmasın diye onu getirmeyeceğim.

Bot tabanlığı için fazladan demişsin galiba, yani onu da kantinden temin edebiliyor muyuz yoksa gelmeden alayım mı?

--

Şuan götürmek üzere planladığım eşyalarım:
    Sırt çantası (kilitlenebilir)
    El çantası (tıraş takımını koymak için, kutu değil ama kilitlenebilir)
    Traş takımı (sap, yedek bıçak, jel, losyon)
    Tırnak makası
    4 adet kilit
    Casio kol saati (ışıklı ve alarmlı :)
    Islak mendil (tavsiyenize uyup içine ağrı kesici koyacağım ilacı aldım ama hiç kullanmıyordum askerliğe kısmetmiş:)
    Tükenmez kalem, boardmarker
    Kitap (yabancı dil kitabı, boş vakitte kelime bilgimi geliştirmek için)

Bunların dışındaki herşeyi orada temin etmeyi düşünüyorum. Eksiğim varsa haftaiçi yola çıkmadan alayım.

Tabanliktan baslayim.. :) arkadaslarimin cogu kullanmiyor, kullanansa 3tl lik tabanliklardan kullaniyor. Ben ise kantinde denk geldim 20 tl ye cok iyi bi tabanlik aldim. Botta silikon tabanlik olmasina ramen ayagimi spor ayakkabisinin icinde hissettim resmen. Ve bu bi asker icin gercekten cok onemli. Kantininizde iyi bi tabanlik bulamayabilirsiniz. Bende sivilde dolasip, bulabileceginiz en iyi tabanligi alin. Mumkunse kalin, spor ayakkabisi gibi hissettirek rahatlikta olsun. Hani duz kece misali tabanliklar ne kadar rahat ettirir tartisilir. Bununla birlikte botunuzu da 1 veya 2 numara buyuk alin, tabanlik girince baya dar olacak. Buyuk almaniza ramen sikinti varsa botun orjinal tabanini sokun, yer acin. Bu tabanlik konusu benim sahsi onerim, bir cok asker az once de soyledigim gibi ya kullanmiyor ya da basit tabanliklar aliyor.

4 kilit cok olmus, en az 2 en fazla 3 yeterli.

Kitap konusunda acemilikte okumaya firsatiniz olmayacak. Bosuna yuk etmemeniz icin ustaliga gelirken getirin derim.

Valiz konusunda bence sirt cantasi seklinde olan ideal. İcerde size bi valiz daha verecekler ve sivil esyalarinizi getirdiginiz valizle birlikte depoya kaldiracaklar. Depolarda bizim valizlere bisey olmadi ama sizinkine ne olur bilmiyorum. Muhtemelen hicbirsey.. Yinede cok pahali cantalarla gelmeyin. Minik bir kilitle kitleyip depoya teslim edersiniz.

Acemiligi ben de manisada yaptim. Don ve corabinizin rengi hem acemilikte hemde ustalikda cok onemli degil. Don ve atlet renginiz haki renginde. Ama tonu kum rengine caliyor. Nasil desem, kamululaf rengi gibi ama renk haki. Corap ise hakiden sariya calan bi renge sahip. Kantinlere cok guvenmeyin, o an ellerinde olmayabilir, kantinler sayima girmis ve uzun sure kapali kalabilirler. Gerci kantinde yoktu komutanim dedikten sonra kimse size atlet rengi fln sormaz, anlayisla karsilarlar.

Tras cantanizin kitlenebilir olmasi onemli degil, zaten kilitli dolaplarinizin icinde duracak.

Alinabilecek malzeme olarak aklima bir sey gelmiyor. Tras takiminiz, yedek ic camasiri ve coraplariniz, saglam kilitiniz, tabanliginiz, dismacunu ve fircaniz varsa gerisi teferruat. Yalnizca fazladan bir adet asofman alti alinabilir. Gelirkende spor ayakkabisi ile gelin ki askeriyeninkiler rahatsiz ederse kendinizinkini kullanirsiniz.

Size farkli bir oneride bulunabilirim. İmkaniniz el veriyorsa ve cok pahali degilse askeri malzemecilerden asker botunuzu kafaniza gore alip, tabanligini fln koyup deneyerek de alabilirsiniz. Yani bot bile getirebilirsiniz. Fuzuli bir alisveris olur ama isimi sansa birakamam eziyet cekmeyelim diye dusunecek zenginler icin fena fikir deil :p oyleki her bolukten 10 kisi bolugun en arkasindan kopmus bi sekilde topallaya topallaya acemilik yapar. Gidince goreceksiniz :) tabi bu oneri baya marjinal oldu :) giyin botunuzu ayaginizi alistirin, botuda getirin oyle gelin ilk 3 hafta gercekten buyuk sikinti..

• quote:

Orijinalden alıntı: askerozan

quote:

Kusura bakmayin arkadaslar, bir suredir cvp yazamadim. Siteye giriste sorun yasadim. 9. Bolukle 7. Bolugun yerleri degisti. 7. Boluk bu anlamda kogus bakimindan daha duzgun biyere yani alt katimiza geldi. 9. Boluk alaya tasindi. Avantaji isyuku azaldi. Dezavantaji ise koguslarinizin durumu kotu. Gozunuzu korkutmak gibi olmasin ama 200-250 kisi bir kalacaksiniz. Bir arkadasda 8. Bolugu sormus.. Ozelden cvp gitmedi, standart bir nobet ve standart bir sabah sporunuz var. Cokda iyi bir boluk komutaniniz. Kogus arkadaslariniza alismak biraz zaman alabilir. Kisa donemlere is yaptirmayan bir boluktur. Birde acemiligi evine cok yakindi bu arkadasin. Sabah bir ziyaretcisi geldiginde aksam 5e kadar kafasina gore ziyaretci parkinda takilabilir. Acemi birliginde bulunmaz nimet :) ama evci izni, carsi gibi seyler dusunmesin cunku acemilikte bunlarin hicbirisi olmayacak.

bilgilerin için sağol hocam,

Yaptığım araştırmalar sonucu ben tümen karargah bölüğündeymişim ve bu bölük direk tümgenerale bağlı yani bol yıldızlı bir bölükmüş.

Bunları görüyormusunuz acaba siz? tümende olmanın dezavantajı çok sayıda rütbeliyle muhattap olmak tabi ki ama iyi yönleri de var mı acaba?

Hasdali kafanizda soyle toparlayim. Tumen var, alay var, 3. Tabur var. 3. Tabur gozden uzakta.. Biraz atil bir bolge. En az rutbeli burada var ama yinede sayisi fazla. Bu bolgede askerler biraz sikintili.

Alayda koguslar sikintili. Nobet fazla ve alay komutaniniz sabah sporlarinda sizlere eslik edebilir. Diken ustunde olabilirsiniz.

Tumen hakkinda hemen hic bilgim yok. Ama sonucda general var, varligini her zaman hissedeceksinizdir.

Bunlar kotu taraflari. Ancak rutbelinin bol oldugu yerde de duzen tertip vardir. Ornegin alay komutaninin 2 defa ziyaret ettigi, tumen komutaninin ise birakin ziyareti uzaktan gorebilecegi yerler duzenli ve tertiplidir. Tabi bu duzeni ve tertibi de siz saglayacaksiniz :) iyi mi kotu mu siz karar verin.

Arkadaslar bunlar yuzeysel bilgiler. Malum askeriyedeyiz ve disariya bilgi cikmamasi gerekir. Konunun hassasiyetini anlarsiniz. Bu sebeple icerisi hakkinda daha fazla bilgi vermem dogru olmaz. Zaten detaylari gelince goreceksiniz.

Hasdala dusenler hem sansli hem sanssizdir. İstanbulun gobeginde askerlik yapiyorsunuz. Carsi izniniz her seye bedel. Bu dusunce ile cogu kez kendinizi sansli hissetsenizde kisla icinde yasayacaginiz her sikintiyi hasdal'a mal edip kendinizi sanssiz goreceksiniz. Her seyden once duseceginiz boluk de ki arkadaslariniz onemli. Onlar iyiyse iyisiniz, kotu ise kotu. Komutanlar kimseye bir sey yapmiyor, asker askere yapiyor. Cok sikintili komutan yok sukur. Bu yonden de iciniz rahat olsun.

• Aynen bende karargah ve hizmet bölüğündeyim. Ne iş yapacağız acaba orada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steinevo

Aynen bende karargah ve hizmet bölüğündeyim. Ne iş yapacağız acaba orada?

Tam olarak dustugun yeri oldugu gibi yazar misin?

• 23'ÜNCÜ MOT.P.TÜM.6'NCI MOT.P.A. KH. VE KH.HİZ.BL./İSTANBUL EYÜP

Tam olarak böyle yazıyor kardeşim.
  • quote:

23'ÜNCÜ MOT.P.TÜM.6'NCI MOT.P.A. KH. VE KH.HİZ.BL./İSTANBUL EYÜP

Yazicilar alayda karargah bolugu yok diyor. Eger soyledikleri gibiyse 3. Tabur karargah bolugundesin. Yani tam olarak benim bolugumde, benim biletimsin. Onceki mesajlarda yapacaginiz islerle ilgili bilgiler vermistim. Bu konudaki mesajlarima bir goz atabilirsin.

• quote:

quote:

Yazicilar alayda karargah bolugu yok diyor. Eger soyledikleri gibiyse 3. Tabur karargah bolugundesin. Yani tam olarak benim bolugumde, benim biletimsin. Onceki mesajlarda yapacaginiz islerle ilgili bilgiler vermistim. Bu konudaki mesajlarima bir goz atabilirsin.

Bir çok arkadaşınkinde bu şekilde yazıyor kardeşim. Ama tabii sen daha iyi bilirsin orada neyin ne olduğunu. Mesajlarını okudum az buçuk anladım ne işlerle maşgul olacağımızı. Bu arada madem biletinim istediğin bir şey varsa getireyim sana :)

• quote:

Tabanliktan baslayim.. :) arkadaslarimin cogu kullanmiyor, kullanansa 3tl lik tabanliklardan kullaniyor. Ben ise kantinde denk geldim 20 tl ye cok iyi bi tabanlik aldim. Botta silikon tabanlik olmasina ramen ayagimi spor ayakkabisinin icinde hissettim resmen. Ve bu bi asker icin gercekten cok onemli. Kantininizde iyi bi tabanlik bulamayabilirsiniz. Bende sivilde dolasip, bulabileceginiz en iyi tabanligi alin. Mumkunse kalin, spor ayakkabisi gibi hissettirek rahatlikta olsun. Hani duz kece misali tabanliklar ne kadar rahat ettirir tartisilir. Bununla birlikte botunuzu da 1 veya 2 numara buyuk alin, tabanlik girince baya dar olacak. Buyuk almaniza ramen sikinti varsa botun orjinal tabanini sokun, yer acin. Bu tabanlik konusu benim sahsi onerim, bir cok asker az once de soyledigim gibi ya kullanmiyor ya da basit tabanliklar aliyor.

4 kilit cok olmus, en az 2 en fazla 3 yeterli.

Kitap konusunda acemilikte okumaya firsatiniz olmayacak. Bosuna yuk etmemeniz icin ustaliga gelirken getirin derim.

Valiz konusunda bence sirt cantasi seklinde olan ideal. İcerde size bi valiz daha verecekler ve sivil esyalarinizi getirdiginiz valizle birlikte depoya kaldiracaklar. Depolarda bizim valizlere bisey olmadi ama sizinkine ne olur bilmiyorum. Muhtemelen hicbirsey.. Yinede cok pahali cantalarla gelmeyin. Minik bir kilitle kitleyip depoya teslim edersiniz.

Acemiligi ben de manisada yaptim. Don ve corabinizin rengi hem acemilikte hemde ustalikda cok onemli degil. Don ve atlet renginiz haki renginde. Ama tonu kum rengine caliyor. Nasil desem, kamululaf rengi gibi ama renk haki. Corap ise hakiden sariya calan bi renge sahip. Kantinlere cok guvenmeyin, o an ellerinde olmayabilir, kantinler sayima girmis ve uzun sure kapali kalabilirler. Gerci kantinde yoktu komutanim dedikten sonra kimse size atlet rengi fln sormaz, anlayisla karsilarlar.

Tras cantanizin kitlenebilir olmasi onemli degil, zaten kilitli dolaplarinizin icinde duracak.

Alinabilecek malzeme olarak aklima bir sey gelmiyor. Tras takiminiz, yedek ic camasiri ve coraplariniz, saglam kilitiniz, tabanliginiz, dismacunu ve fircaniz varsa gerisi teferruat. Yalnizca fazladan bir adet asofman alti alinabilir. Gelirkende spor ayakkabisi ile gelin ki askeriyeninkiler rahatsiz ederse kendinizinkini kullanirsiniz.

Size farkli bir oneride bulunabilirim. İmkaniniz el veriyorsa ve cok pahali degilse askeri malzemecilerden asker botunuzu kafaniza gore alip, tabanligini fln koyup deneyerek de alabilirsiniz. Yani bot bile getirebilirsiniz. Fuzuli bir alisveris olur ama isimi sansa birakamam eziyet cekmeyelim diye dusunecek zenginler icin fena fikir deil :p oyleki her bolukten 10 kisi bolugun en arkasindan kopmus bi sekilde topallaya topallaya acemilik yapar. Gidince goreceksiniz :) tabi bu oneri baya marjinal oldu :) giyin botunuzu ayaginizi alistirin, botuda getirin oyle gelin ilk 3 hafta gercekten buyuk sikinti..

Hocam bu öneri gerçekten çok farklı oldu ve beni biraz aşar :) İşi gücü askerden sonraya bıraktığım için ne kadar az masraf aileye o kadar az yük prensibini benimsemiş durumdayım.

Çarşıya çıktığımda bu tabanlık konusunu halledeceğim, sakata gelmektense kalitelisine 5-10 lira fazla vermek daha makul.

Kilit konusunda, aslında ben 3 tane aldım ama 1 tane de çantanın yanında vermişler şifreli olduğu için yanımda getirmeyeceğim 3 olarak düzelteyim.

Acemilikten usta birliğine geçişte 2 gün veriyorlar ve bana memlekete gidip oradan tekrar İstanbul'a gitmek için yetersiz bir süre gibi geldi kitabı o yüzden yanıma alacaktım ama vazgeçtim çünkü 2 gün olsada gideceğim memlekete.

Bize orada verilecek olan valiz içerisinde kamuflajları falan barındıran valiz mi? Yoksa ne için veriliyor burada biraz kafam karıştı, sivil eşyaları koymak içinse kendi valizimizi onların verdiğinin içine mi koyacağız? :D

Eski okuduğum yorumlarda dolabı kilitleyemezsiniz denmişti ona çok üzülmüştüm. Kilitlenmesi çok iyi olmuş ekstradan traş çantasına da gerek yok o zaman, yanılıyor muyum?

Ayağıma zaten hep spor ayakkabı giyerim o da tamamdır. Çamaşır olarakta geri verilecek gereksiz eşyaların yerine iç çamaşırı ve çorap alırım herhalde.

Hocam çok sağol verdiğin bilgiler için. Sayende daha rahat edeceğim sanırım. :)

Aklıma şimdi geldi. Alt eşofmanın rengi önemli mi, siyah uygun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsngrms -- 11 Ağustos 2013; 19:16:59 >

• Tras cantasina ihtiyac olacak, tuvalete tras takiminiz, dis macunu, fircasi ve sabunu cantada goturmeniz sizin rahatliginiz icin. Ayrica acemilikte de ustalikta da ornek dolaplar var. Dolaplarini buna gore yerlestirirsiniz. Herkesinki tras cantali, sizin malzemeleriniz daginik olursa belki bir kontrol gununde komutaniniz kizabilir. Tras cantasi dedigimiz sey ortalama 25cmx10cm ebatlarinda siyah renkli bir minik el cantasi. Kantinde 1tl.

Esofman icin siyah ve lacivert uygundur. Kisi goreceginiz icin dilerseniz takimda getirebilirsiniz.

Dolaplar icin bazen kilit takilmicak derler ama siz genellikle takmaya devam edersiniz. Bazi kontrol ve arama gunlerinde de kilitleri cikarin oyle cikin derler ama gunu birlik uygulamalardir.

• quote:

Arkadaslar bu arada yukaridaki gibi yazili olanlar icin iki farkli durum var. Yazicilarin kimisi bunlar bizimkiler diyor, kimisi ise alay'da ki hizmet bolugu diyor. Ben hem 3.taburdan hem de alaydan genel hatlariyla bahsettim. Artik kismetinizde neresi varsa oradasiniz. Onceki mesajlarda benim bolugumdesiniz dedigim arkadaslar vardi, ayni bolukte olmayadabiliriz, yanlis bilgi olmasin..

Sanirim yeterince bilgi verdik. İsin ozu su ki ne kadar yardimci olursak olalim yapacaginiz askerlikle ilgili ne dusunuyorsaniz cok buyuk farkliliklarla karsilasacaksiniz. Bu yuzden hic dusunmeyin. Yapacaginiz alisveris de teferruattir, askeriye icinde sivilden keske sunu getirseydim diye kahredeceginiz bir sey olmayacak. Sadece ceketinizle gelseniz bile en fazla bir kac gun yasayacaginiz sikintidan sonra onlarda tamamlanir. Bol bol gezin tozun, sivilde sorun birakmadan gelin, dertlerinizden arinip saglam kafayla duzgun bir psikoloji ile gelin yeter.

Benden bu kadar, simdiden hayirli teskereler.

Atarsa 39.. :)

• quote:

Tras cantasina ihtiyac olacak, tuvalete tras takiminiz, dis macunu, fircasi ve sabunu cantada goturmeniz sizin rahatliginiz icin. Ayrica acemilikte de ustalikta da ornek dolaplar var. Dolaplarini buna gore yerlestirirsiniz. Herkesinki tras cantali, sizin malzemeleriniz daginik olursa belki bir kontrol gununde komutaniniz kizabilir. Tras cantasi dedigimiz sey ortalama 25cmx10cm ebatlarinda siyah renkli bir minik el cantasi. Kantinde 1tl.

Esofman icin siyah ve lacivert uygundur. Kisi goreceginiz icin dilerseniz takimda getirebilirsiniz.

Dolaplar icin bazen kilit takilmicak derler ama siz genellikle takmaya devam edersiniz. Bazi kontrol ve arama gunlerinde de kilitleri cikarin oyle cikin derler ama gunu birlik uygulamalardir.

Tamamdır o ikisini de ayarladım.
    Hocam Allah razı olsun epey faydalandık tecrübelerinden. :)

• Arkadaşlar merhaba :) kimse varmı 353. Dönem hasdal olan ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim usta birlikte aşağıdaki ifade yazıyor. Saatlerdr araştırıyorum, birliğin nerde olduğunu bulamadım. Bu birlik Hasdal`damidr?

K.K.LOJ.K.LIĞI ULAŞTIRMA K.LIĞI ULŞ.YNT.MRK. 1 İNCİ ULŞ. OTO TB.KH. VE KH.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL
  • jose17 J kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dostum bende olaya çok yabancıyım bilmiyorum :) Eyüp ise hasdal oluyor sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.6 NCI MOT.P.A BKM.BL. / İSTANBUL EYÜP / İSTANBUL
    usta birlikte hizmet bölüğü bakım sınıfındayım .. arkadaşlar şimdi biz hasdala mi gitcez yoksa eyüp merkez mi ??
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.