Şimdi Ara

6'NCI MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL HASDAL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
139
Cevap
1
Favori
50.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende varım. 6. Mot P. A. K.LIĞI HASDAL İSTANBUL

Orda görüşürüz arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil666 -- 5 Ekim 2017; 21:6:56 >
  • buraya nasıl gidilir bilen var mı acaba?
  • Arkadaşlar sağ salim askerliğimi yaptım geldim.Ama beklediğim gibi bir yer çıkmadı HASDAL kışlası.İst da askerlik yapıyor gibi hissetmiyorsunuz.bir kere kışlada çay içebileceğiniz bir yer yok.Banyo yapmak bir sorun.ikinci katlara su çıkmıyor.Ayrıca çok sorunlu insan var özellikle sorunlu insanların çoğunu buraya göndermişler.DAFYAR ve EMASYA eğitimi burada verildiğinden boş vaktiniz olmuyor.Her zaman bir eğitim yaptırıyorlar.nevruzda ve 1 mayısta dışarı çıkıyorsunuz güvenlik nedeniyle.Hasdal kışlasına düşenlere şimdiden allah sabır versin diyorum
  • 23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 6'NCI MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL
  • Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 6'NCI MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL

ARKADAŞLAR BURASI HASDALMI OLUYOR İZMİRDEN GELİCEMDE
  • yokmu başka cıkan
  • ben de hasdal 23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 6'NCI MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL . moralim bozuldu uzun dönem olanlar için sürgün yeriymiş.ne yapar bu motorlu piyade onuda bilmiyorum. canım sıkkın aslında.

msn: recori@mynet.com
    ankara
    offf of bitmez bu 5 ay
  • Arkadaşlar kötü bir yer oldu izlenimi oluşmuş herkesde galiba burayı tanıyan arkadaşlardan detaylı bilgi alabilirsek cok iyi olucak..
  • 23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 6'NCI MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL hakkında iyi kötü bilgiye ulaşanlar, burada askerliğini yapmış üst dönemler bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
    ben şanlıurfadan yarın yola çıkıyorum arkadaşlar orda bi saatte buluşalım beraber gidelim bence daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrah1mhd -- 13 Aralık 2020; 12:11:49 >
  • tertipler benimde 23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 6'NCI MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL sadece hasdal kışlası olduğunu biliyorum. burada askerliğini yapanlar ve yapmış olan dedeler biz torunlara yardımcı olurlarsa sevinirim...
  • merhaba arkadaşlar erzurum dan yarın yola çıkıyorum çarşamba akşamı saat 17:00 de teslim olmayı düşünüyorum
    23'ÜNCÜ MOT. P. TÜM. 6'NCI MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL /hasdal
    kemerburgaz yolu üzerinde kağıthane çivarındaymış
    alparslan metin 0532 381 58 87 çarşamba 17:00 ye kadar telim açık istanbulda buluşa biliriz
  • Evet dedeler yardım özellikle sorunlu askerler oluyomus galiba zor oluyomus askerlik die duyumlar war :(
  • Arkadaşlar öncelikle herkeze Hayırlı teskereler...

Ben 323. kısa dönem olarak muşta yaptım askerliğimi... Benimle beraber bir arkadaşım aynı dönemde Hasdal'a gitti... Fakat üzülerek söylüyorum ki boş zaman olmaması, olsada değerlendiricek bir yerin olmaması, heran hertarafta olan baya rütbeliler den dolayı diken üstünde olman huzursuz olmani, yemeğe uygun adım marşlarla gidilmesi, çevrenizdeki uzun dönemlerin seçilmiş bilimum hapcı, tinerci, jiletci tiplerden olusması, banyo sorunu vb gibi şikayetler... gerçekten üzgünüm hastalın cıktıgına.. umarım dönemsel bişeydir ve size rastlamaz bu yaşananlar.. ve zaman hemen geçer. tekrar hayırlı teskereler.
  • kareş terbir ediyorum felaket tellallığı için yapmayın böyle gözünü sevim eğer öyle bile olsa böyle denir mi daha gitmeden demoralize ettin bizi
  • bende buraya geliyorum arkadaşlar pazar günü bi buluşma ayarlıyomuyuz forum olarak beraber gidelim :)
  • sayın 339. kısa dönem erleri size tavsiye olarak söyleyeceğim o kadar çok şey varki şu an aklıma gelenleri yazıyorum. ilerleyen zamanlarda geriye kalanları yazmaya sizlere yardımcı olmaya çalışacağım iyi okuyun eksiksiz döşüyorum

öncelikle 339. kısa dönem erler sakarya kışlasında acemilik görecekleri büyük bir ihtimal onun için nisanda geldiğinizde bol bol spora hazırlıklı olun her sabah uzun koşular zorlu spor eğitimleri ve çavuşluk eğitimini 28-29 güne sığdıralacak ve baya zorlanacaksınız. ardından evci çıkabileceksiniz ama üzeyir garih cinayetini işleyen mal herif hasdalda askerken evci çıktığı için evciler o zamanlar yasaklanmış şu an ceza hafifletilmiş şekilde sadece 3 ayda bir evci çıkabilirsiniz (ilerleyen zamanlarda dahada ceza düşerse bilemem o ayrı mesele) onun için elinizden geldiğince elinizde bulunan hakları kullanınız. 1 acemilik dağıtım + 5 ay süresince 2 evci =3

bir diğer husus hasdaldaki uzun dönem erler
    evet uzun dönemlerin tamamı olmasada %50 - 60'ı sürgün jilet atanları, hırsızları en çok uyuşturucu yapanlarıyla meşhurdur. (her an çöp kutusunda kova yapma amaçlı pet şişe arayan bir otçu bulablirsiniz şaka değil gerçek hırsızları ise bot, spor ayakkabı, havlu, traş köpüğünden başlayıp sizin sivil eşyadaki çantanızada göz dikebilir umarım düştüğünüz bölükteki komutanlar buna izin vermez 2 hafta önce bir arkadaşımın çantasının içini boşaltıp çantaya kendi eşyasını doldurup terhis olan bir uzun döneme şahit oldum.

devrecilik
    eskiden daha ağır olan devrecilik azaltılmaya çalışılsada adını sıracılığa çevirip çömezin gelene kadar (uzun dönemler için ama kısa dönemlerede uygulama yapılıyor) mıntıka karavana koğuşlara su basılması yatakların sabah düzeltilmesine kadar işler kakalanıyor.

komutanlar
    açıkçası 1-2 komutan dışında hiç şanssız değilsiniz teğmeninden binbaşısına kadar gül gibi insanlar. uzun dönemlerin geneli sapkın insan olunca okumuş insanlrı görünce seviniyorlar iyi davranıyorlar ama iş kitlemektende geri kalmıyorlar (zaman geçmesine büyük yardımı dokunuyor) ama çarpılma adı verilen komutanlar tarafından disiplinsizlik hareketlerinde DİSKO kapıları açılıyor ama kısa dönemler nadiren gönderiliyor(gönderilmeyeceğini anlamına gelmiyor).

çok önemli ayrıntısı hasdal kışlasında askeri ceza evi bulunduğundan dolayı haftada 1 defa korgeneral ayda 1 defa orgeneral 2 ayda birde gen. kur. başk. görme şansınız yüksek buda sürekli panik sürekli bir düzen bir hazırlık dönemi yaratıp en üst komutanından erine kadar stres yarattırıyor özellikle denetm dönemlerinde bitmek bilmez hazırlıklar oluşturuyor. kış döneminde gelmemeye çalışın rütbelilerden ne kadar kaçarsanız o kadar az işe tutulursunuz.

genel WC BANYO durumları
    banya haftada 2 kere alabiliyorsunuz ama her sabah 05:00 06:00 saatleri arasında kamyon devirenler için özel ihtiyaç banyosu var
    wclerde su var ama ibrik eksik edilmiyor biraz pis olabilir tuvaletçinizin temizliğine kalmışsınız sifonlar çalışmazsa ağanın .oku üstüne.ok yapmak zorunda kalabilirsiniz. gazino geniş unlu mamüllerinden tostçusuna kantinine lig tvsine kadar her şey var ankesörlüler azımsanmayacak kadar var

daha sonra zaman bulduğumda en kolay işlerle en zorlarınıda yazacağım görüşmek dileğiyle

bu arada komutanlar okuyor bu yazdıklarımı kötülemedim hiçbir şekilde gerçekleri yazdım komutanım özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunbozaniak -- 5 Mart 2011; 14:40:08 >

• İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği 23'üncü Mot. P. Tüm. 6'ncı Mot. P. A. 2'nci Mot. P. Tb. 4'üncü Mot. P. Bl. K.lığı
    HASDAL İSTANBUL

kimse güzel birşey söylemiyor burası hakkında hayırlısı bakalım ,
  • eyvah eyvah hocam şimdiden geçmiş olsun o alaydaki en devreci bölük orası bende oradaydım kısa dönem uzun dönem ayrılmıyor acemilikten sonraki 1 ay çok sıkıntı yaşayacaksın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.