Şimdi Ara

6 mı 6 Plus mı ? 6 PLUS 64gb ALINDI :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunce

iphone 5'den geçiş yapmayı düşündüğümde kesinlikle ilk kriterim pil süresiydi, büyük ekranda cezbedici geldi ve 16gb plus aldım. evet pil 1 tam gün yetiyordu ve izlediğim videolar tatmin ediciydi ama taşıması ve tek elle kullanması gerçekten büyük bir sıkıntıydı. İlk zamanlar çıkan bükülme sorunları sağlam bir kılıf almama neden oldu ve cihaz hepten kalınlaştı ve ağırlaştı. 1 haftadır 6 kullanıyorum ve alırken şarj sorunu yaşamamak için xiomi batarya bile aldım, 1 günü yine çıkartıyorum ve gerçekten zevk alarak kullanmaya başladım telefonu... 64gb olmasıda haftada bir yaşadığım gene ne silsem acaba sorunumuda ortadan kaldırdı.

umarım ilk tercihinde senin için doğru telefonu bulursun, önce 4 sonra 5 şimdide 6 kullanan birisi olarak söylebilirki 6+ en içime sinmeyen telefonum olmuştu.(bu yorum 6+ kötü bir telefon olduğu için değil tamamen benim kullanımıma uygun olmadığı için yapılmış bir yorumdur.)

Anlasilan 6 da alsam 6+ Da alsam 64gb alacagim..

Cunku az once baktimda bnm 5 tede suan 1gb civari yer var sadece. 32 olsa hic dusunmezdimde 64 te gereksiz kalacak bana orasida ayri..

Acaba bnmde sizin gibi olurmu. Plus alsam soradan normale donmek istermiyim yada normal alsam keske daha buyuk olsaydi dermiyim.

Yarin bi tekno markete gidip enine boyuna ikisinide kurcalicam sanirim :) hatta akasya store a gideyim en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem 6 hemde 6+ kullaniyorum. Tek kelime ile 6+ almanizi tavsiye ederim.

• İphone 6+ ın boyutları çok büyük çerçeveler de kalın olduğundan 6 inç lik bir android telefonla aynı boyutta olabiliyor.Eğer yanınızda çanta vb.taşıyan biri değilseniz büyük telefonun günlük hayatta gerçekten kullanımı zor.Ayakkabıyı bağlarken telefonu çıkartmanız gerekli.Cafede,evde,okulda,ofiste bir yere oturduğunuzda telefon yine rahatsızlık veriyor hemen cebinizden çıkartıyorsunuz..Telefon cepteyken eğildiğinde falan yine rahatsız oluyorsun.Bu sorunlardan bir nebze kurtulmak için arka cebimde taşıyabilirim diyebilirsin.Fakat telefon arka cepte iken de düşme,bükülme ve bana göre çalınma tehlikesi var.Telefon arka cebindeyse yolda yürürken kötü niyetli birisi çok kolay bir şekilde tereyağından kıl çeker gibi telefonunu çalar ruhun dahi duymaz.Tabi iphone larda iphone umu bul uygulaması var ve birisi telefonunu ele geçirirse mahkeme kararı olmadan sıfırlayamaz fakat kimse bunları yaşamak dahi istemez. Sonuç olarak telefonu sürekli pantolon cebinde taşıyacaksan çok büyük telefon kesinlikle tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 26 Şubat 2015; 9:41:17 >

• Versace precious kullanıcısına yanıt
    Ekran ve batarya için plus, taşıma kolaylığı için de 6 almanı tavsiye ederim birde en az 64 alınmalı.

• bence 6 almalısın, 6+ ile cepte taşımada rahat edemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Versace precious

quote:

Orijinalden alıntı: RevesAtelier

Benim önerim 5/5S den 6 ya kesinlikle geçilmemesi yönünde.

Ancak 6+ çok farklı.Bende şu anda 5S ve 6+ var.İnan ki büyük ekranda kullanım ve o yüksek kapasiteli batarya olayı inanılmaz güzel bir durum kullanıcı için.Ha yine ben yoğun kullanıyorum seyyar şarja ihtiyacım oluyor ancak ona yapacak bir şey yok tabi.

Mesajlaşırken en çok farkı hissediyor insan.Oyunlar ve videoda ise çok ciddi bir fark oluyor inan ki.Bir tek başta alışamayabilirsin ancak telefon o kadar iyi ki onu da kısa zamanda kanıksıyorsun.

Tek tavsiyem ne olursa olsun 64 ya da 128 al.16 GB alıp da kafasını taşlara vuranlar kulübüne girdim ben.64 lük 5S var onu kullandığım gibi kullanamıyorum hiç.Zaten iOs 8 inanılmaz yer tüketiyor,16 alırsan çok ama çok pişman olursun tekrar söyleyeyim sana.Yine de senin kararın tabi.5/5S sahibi olsaydım kesinlikle 6 almazdım.6+ ise dediğin gibi bir yerde iPad mini gibi.Çok kullanışlı o yönden.

evet bide 16-64 gb muamması var..

32 gb üretimi olsa kesinlikle onu alırdım.

Çünkü 64 benim için gereksiz derecede büyükken şuanki ip5 te 16gb yeterli..Ancak ilerleyen zamanlarda (özellikle ios9 gelince) 16 nın yeterli olmama ihtimali korkutuyor..

Cihazı faturama ek alıcam yani en az 2 sene kullanıcı olucam gibi.. Fiyatları inceliyordum şuanda.

Benim paketimle birlikte şuan;

6 Plus 16gb : 167 lira (24 ay taksitle)
    6 Plus 64gb : 183 lira (24 ay taksitle)

64gb ın güzel yanı yarın öbür gün paraya sıkışıp satmak istesem elden çıkarırken daha değerli.

Bilemedim ben onu :))

Plus 1 adım öne geçti sanırım şu yazılanlardan sonra.. Ama şimdide hafıza meselesi :)

Eger operator tarifeye ek alacaksaniz, operatore havadan 400 lira vereceksiniz. Vatan veya mediamarkt kredi veriyorlar faizsiz veya dusuk faizli. Belki kredi ile almak daha karli olabilir. Ama operatorun de su avantaji var, size 2 yil dokunamiyorlar, faturaniz sabit kaliyor. Bazen hediye internet paketi veya premium uyelik falan veriyorlar.

400 lira operatore havadan verileckese, 128 gb 6 plus almak en mantiklisi. Iphone ilk ciktiginda tarife bazinda hesaplamalar yapildi, en mantiklisinin en ust modeli almak oldugu soylendi.

Turkcellde premium uyleikle aylik 250 lira oluyor. Bu uyeligin icinde bedava sinema bileti, otellerde indirim, ucretsiz otopark, sadece size has musteri hizmetleri numarasi, telefon bozuldugunda garantiye gonderdiginizde yedek tel verme, havaalanina ucretsiz servis, otele indirimli servis gibi seyler var. Ha bir de aksesuarlarda %30 ila %50 arasinda indirim oluyor. Bazen de ipadlerde %50ye varan indirim oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: Versace precious

quote:

Orijinalden alıntı: RevesAtelier

Benim önerim 5/5S den 6 ya kesinlikle geçilmemesi yönünde.

Ancak 6+ çok farklı.Bende şu anda 5S ve 6+ var.İnan ki büyük ekranda kullanım ve o yüksek kapasiteli batarya olayı inanılmaz güzel bir durum kullanıcı için.Ha yine ben yoğun kullanıyorum seyyar şarja ihtiyacım oluyor ancak ona yapacak bir şey yok tabi.

Mesajlaşırken en çok farkı hissediyor insan.Oyunlar ve videoda ise çok ciddi bir fark oluyor inan ki.Bir tek başta alışamayabilirsin ancak telefon o kadar iyi ki onu da kısa zamanda kanıksıyorsun.

Tek tavsiyem ne olursa olsun 64 ya da 128 al.16 GB alıp da kafasını taşlara vuranlar kulübüne girdim ben.64 lük 5S var onu kullandığım gibi kullanamıyorum hiç.Zaten iOs 8 inanılmaz yer tüketiyor,16 alırsan çok ama çok pişman olursun tekrar söyleyeyim sana.Yine de senin kararın tabi.5/5S sahibi olsaydım kesinlikle 6 almazdım.6+ ise dediğin gibi bir yerde iPad mini gibi.Çok kullanışlı o yönden.

evet bide 16-64 gb muamması var..

32 gb üretimi olsa kesinlikle onu alırdım.

Çünkü 64 benim için gereksiz derecede büyükken şuanki ip5 te 16gb yeterli..Ancak ilerleyen zamanlarda (özellikle ios9 gelince) 16 nın yeterli olmama ihtimali korkutuyor..

Cihazı faturama ek alıcam yani en az 2 sene kullanıcı olucam gibi.. Fiyatları inceliyordum şuanda.

Benim paketimle birlikte şuan;

6 Plus 16gb : 167 lira (24 ay taksitle)
    6 Plus 64gb : 183 lira (24 ay taksitle)

64gb ın güzel yanı yarın öbür gün paraya sıkışıp satmak istesem elden çıkarırken daha değerli.

Bilemedim ben onu :))

Plus 1 adım öne geçti sanırım şu yazılanlardan sonra.. Ama şimdide hafıza meselesi :)

Eger operator tarifeye ek alacaksaniz, operatore havadan 400 lira vereceksiniz. Vatan veya mediamarkt kredi veriyorlar faizsiz veya dusuk faizli. Belki kredi ile almak daha karli olabilir. Ama operatorun de su avantaji var, size 2 yil dokunamiyorlar, faturaniz sabit kaliyor. Bazen hediye internet paketi veya premium uyelik falan veriyorlar.

400 lira operatore havadan verileckese, 128 gb 6 plus almak en mantiklisi. Iphone ilk ciktiginda tarife bazinda hesaplamalar yapildi, en mantiklisinin en ust modeli almak oldugu soylendi.

Turkcellde premium uyleikle aylik 250 lira oluyor. Bu uyeligin icinde bedava sinema bileti, otellerde indirim, ucretsiz otopark, sadece size has musteri hizmetleri numarasi, telefon bozuldugunda garantiye gonderdiginizde yedek tel verme, havaalanina ucretsiz servis, otele indirimli servis gibi seyler var. Ha bir de aksesuarlarda %30 ila %50 arasinda indirim oluyor. Bazen de ipadlerde %50ye varan indirim oluyor.

Hocam bana 128 cok fazla olur. 64 bile fazla olurda aslinda 16 ilerde yetmez die iste.

Turkcell dede platinium degilim ama hic gecikmis odenmemis faturam yok sicilim iyi. Su sari kutu muhabbetinde baya puanim var. Hatta suan zaten bi kontratli 5s var ablama aldigim onun ustune gene alabiliyorum okadar puan birikmis odedigim faturalar karsiligi.

Kredi falan filan ugrasmak yerine havadan 300 fazla vermekte cok dokunmuor acikcasi. 24 ay taksit icin 300 lira civari fazladan odemek pek bisi degil.

Su aralar platinum olarak alirsaniz egzersiz takip cihazi hediye ediyormus turkcell. Tfit ellerinde kaldi, boyle hediye vermeleri guzel olmus. Tabi fit vermiyor, baska bir marka veriyOr

• quote:

Su aralar platinum olarak alirsaniz egzersiz takip cihazi hediye ediyormus turkcell. Tfit ellerinde kaldi, boyle hediye vermeleri guzel olmus. Tabi fit vermiyor, baska bir marka veriyOr

Martin basinda odeyecegim subat faturasi 220 lira

Bu aralar alirsam nisan-mayis ve haziranda 380 lira,sonrasindada 183 lira gibi bir rakam odicem. 3 ay 250 yi gecersem platinium verebilir belki :)

Turkcellin bir de banka ile anlasmasi vardi. bizim gibi yillardir turkcelli olmayanlarin kontratli cihaz alabilmesini sagliyordu. Halen var mi bilmiyorum ama platinium icin faturanin yuksek olmasi sart degil diye biliyorum. Cihaz alirken de platinumlu olabiliyorsunuz.

• İphone 5'ten iphone 6' ya gectim herşey iyi güzel fakat boyutu hala büyük geliyor ve tek elle zor kullanıyorum düsücek gibi oluyor. Keşke 5 boyutunda olsaydı diyorum. Bide plus almayı düsünüyodum. Alsam cıldırırdım heralde. Yani kısacası iphone 6 bile büyükken plus sakın alma derim.

• quote:

Turkcellin bir de banka ile anlasmasi vardi. bizim gibi yillardir turkcelli olmayanlarin kontratli cihaz alabilmesini sagliyordu. Halen var mi bilmiyorum ama platinium icin faturanin yuksek olmasi sart degil diye biliyorum. Cihaz alirken de platinumlu olabiliyorsunuz.

Hmm..

Su kesilen faturami odemeye gidince bakicam artik ne olcaksa o anda olacak..

Sorarim herseyi. Kaskoda yaptirmak istiyorum dedigim gibi sakarim cunku biraz. Ayda 9.90 a cebim guvende falan gibi bi paket gordm dun. Hem kullanim icin asistan hemde sivi temasi kirilma calinma durumlarina karsi diyordu detayini ogrenicem.

Evet simdi 64 gb kafama oturdu. Ama dune kadar herkes plus al pisman olma dedi bugun daha cok 6 al diyen var. Gene o kurcalior kafami. Onuda belki bugun bugun olmazsa haftasonu apple store a gidip ikisinide enine boyuna kurcalayinca kafamda oturturum sanirim.

Plus alirsaniz, hem ipad mini, hem iphone u bir arada almis gibi olursunuz. Ama buyuklugu sorun olacaksa tabi 6 almak daha mantikli. Ancak 6 alirsaniz da pil omru plus kadar gitmeyecegi icin caniniz sıkılabilir. Uzun sure tel degistirmeyecekseniz, 6 plus tavsiye ederim. Boylece en azindan ipad masrafi da yapmak zorunda kalmazsiniz. Tabi airden bahsetmiyorum, onun keyfi baska. Mini den bahsediyorum.

Belki ipad indirimi falan da vardir, sormak lazim. O zaman tadindan yenmez

• Bence hiç değiştirmeyin hocam alırsanız 5s alın

• quote:

Plus alirsaniz, hem ipad mini, hem iphone u bir arada almis gibi olursunuz. Ama buyuklugu sorun olacaksa tabi 6 almak daha mantikli. Ancak 6 alirsaniz da pil omru plus kadar gitmeyecegi icin caniniz sıkılabilir. Uzun sure tel degistirmeyecekseniz, 6 plus tavsiye ederim. Boylece en azindan ipad masrafi da yapmak zorunda kalmazsiniz. Tabi airden bahsetmiyorum, onun keyfi baska. Mini den bahsediyorum.

Belki ipad indirimi falan da vardir, sormak lazim. O zaman tadindan yenmez

Mesela bi iphone 6 bide indirimdeyse mini gibimi diyorsunuz ?

İpad air e hevesim yok dizi izlemekten baska bisi yapmam ipadte muhtemelen cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: V. Makarov

Bence hiç değiştirmeyin hocam alırsanız 5s alın

Hocam 5 ten memnunum aslinda ama hem buyuk ekran isteme faktorum var hemde ondan onemlisi batarya.

2. Bolumumde cihazimin ilani var belki gormussunuzdur,bataryam biraz deisik. Her halukarda en az 1 gun gidiyor (1.5-2 yillik bi iphone icin iyi bir sure 1gun) ama "ya sarjim biterse" diye dusunup 3g acamamak cok fena :) bu haliyle ilan actim bir arkadas talip oldu bugun alacakti nakit ayarlayamadim dedi erteledi.

Belki bunu satip 2. El bi 5s alirim diye gecmisti aklimdan biraz baktmda temizleri 1200-1300 den assa yok. Onu nakit verene kadar taksitle daha iyi bir cihaz alip bundan gelecek nakitlede baska bir ihtiyacimi karsilarim dusuncesi hakim oldu.

Kisacasi 5s ihtimaller arasinda yok. Ama su alici arkadas vazgecerse cihaz satilmazsa belki ozmn bi ipad mini alir bununda bataryasini sifirlatip kullanmaya devam ederim. Boyle bir ihtimal var :)

3gli alırsanız gps özelliği sayesinde araç Navigasyon olarak da kullanırsıınız.

İpad başka hovam. Dergi uygulamaları müthiş çalışıyor, mesela turkcell dergilik, hem piyasadan ucuz hem de interaktif deneyim sunuyor.

Uzanıp video seyretmek, pages te döküman hazırlamak daha rahat. Pyun oynamak da çok zevkli. Bir de bir aırsanız 4 yıl kullanırsınız. İpad 3 64gb almıştım, halen kullanıyorum. Çok memnunum. Zaten ilk fırsatta iphone aşacağım. S modelini bekliyorum.

• 6+ al hocam almışken iyisi olsun..
    6 alırsan zamanla küçük gelir gözüne . 6 kullanıyorum bende plus almak istemişim ama simdi pişmanım plus almadığım icin en kısa zamanda almayı dusunuyorum space greu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.