Şimdi Ara

6 Makrolu Kablosuz Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben uzun zamandır logitech g300s kullanıyordum fakat faremin sol kliği bozuldu tıklamamaya başladı.

Artık yeni bir fare arayışına girdim ama bu kez kablosuz bir fare arıyorum ve g300s'de bulunan 6 tane makroyu kullanmaya çok alıştım, ne kadar arayıp taradıysam da beklentilerime yanıt verecek fareyi bir türlü bulamadım artık minimum 4 makrosu olan bir fareye bile tavım ne yapalım, önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALFLIFE3 -- 14 Eylül 2019; 17:40:41 >

• Ben de şu başlık (https://forum.donanimhaber.com/bloody-v7ma-ve-es-zamanli-makro-sorunsali--139992160) altında g300s alacağım diyordum. logitech ile ilgili çift tıklama sorunundan herkes şikayetçi tereddütte kalıyorum.

g300s'de aynı anda hem g5 ve g6 tuşlarına atadığınız makroları çalıştırabiliyorsunuz değil mi? Yanlış bilgim olmasın, bir tek o sebepten dolayı logitech düşünüyorum.
  • bütün makroları çalıştırabiliyorum logitech yazılımı aracılıgıyla ve evet o çift tıklama sorunu yüzünden yeni fare arıyordum ama fareyi söküp swicthi temizleyince düzeldi şimdilik, yeni fare işi rafa kalktı ama hala kablosuz fare konforunu düşünmeden edemiyorum keşke g300s nin tasarımıyla aynı bir kablosuz fare olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALFLIFE3 -- 15 Eylül 2019; 9:52:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox x Kablosuz Klavye Mouse
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.