2 si arasında süreli gel gitler içindeyim napıyım sizce
+80 isen holy değilsen lobo
Exp Kasıyorum sürekli ilk başta lobo +6 vardı dün satıp +7 Holy aldım az bişi kaldı zaten 80'e
ben olsam loboyu tercih ederdim
Priestte hammerdan ziyade tüm itemler bütündür.Diğer itemlerini resistlerini hpni defini yazmadan burda yorum yapmak saçmalık olur Dual legio dual lillimie krovaz set gabs ws warsa resist ihtiyacın ws olmıyacagından kesinlikle lobo derim holyi zaten hiç bi prieste önermem gereksiz bi item eğer resist sorunu yaşıyorsan lycaon yok yeterli hp lazım diosan lobo al
bende +6 lobo var cokta memnunum Hp filan acaip veriyor
üstüne 45 lr resist veriyordu sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: ibo41
bende +6 lobo var cokta memnunum Hp filan acaip veriyor
+7 Holy daha pahalıdır? Satıp +7 Lobo alırsan cidden harika bir item, Holy'deki defans fazla bir işe yaramaz ancak Lobo'dan alacağım extra hp hayat kurtarır bizzat denedim :) Ardream ve Base için Lobo yeterli olur ancak Cz için yanında +6 bir Lycaon bulundurman şart.
lycaon mu lobo mu peki? int priestden pek anlamam da
quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
lycaon mu lobo mu peki? int priestden pek anlamam da
anlamıosan biraz zorlancaksın demektir
Lobo
Lobo iyidir iyi
Holy
Holy def ve az da olsa hp verir. Lobo özellikle und atıldığında hp de avantaj sağlaycaktır. Lycaon ise magelerin gazabından korur. Ben holy kullanıyorum şu an. Ama zamanında her üçünü de bulunduruyordum.
Lobo
bende dual +7 lobo hammer war
çok güzel bir item fakat satıp +7 lycoann hammer alacam degiştirmemin nedeni ronark mage serveri olmasıdır resist lazım bana bu yüzden degiştiriyorum yoksa +7 lobo akar
Lobo
Yukarıdaki arkadaşta söylemiş zaten. Resistans problemi yaşıyorsan Lycaon al. Ama Yok resistansım var bana Hp falan lazım diyorsan Lobo tabiiki. Ama bence Lobo al
su durumda int priestin elinde holy+7 cantasinda lycoan+7 olmali bence cz ise zaten gab's sart
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
Priestte hammerdan ziyade tüm itemler bütündür.Diğer itemlerini resistlerini hpni defini yazmadan burda yorum yapmak saçmalık olur Dual legio dual lillimie krovaz set gabs ws warsa resist ihtiyacın ws olmıyacagından kesinlikle lobo derim holyi zaten hiç bi prieste önermem gereksiz bi item eğer resist sorunu yaşıyorsan lycaon yok yeterli hp lazım diosan lobo al
Onun dediklerinin verdiği resisler yetmiyor inan sana vuran magelerde +2 flame ring +3 dual rof falan var +7 lycoan hammer paha biçilemiyor o yüzden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme