Şimdi Ara

6 KASIM 2007 Liverpool - Beşiktaş kaç kaç biter? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
1
Favori
8.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 kasım'a maç koymasınlar pek bi uğursuz geliyo

6 Kasımda maç olmasın... Takımlar Ağlamasın

• quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

6 kasım'a maç koymasınlar pek bi uğursuz geliyo

6 Kasımda maç olmasın... Takımlar Ağlamasın

• beşiktaş=8ekiztaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

Şu gülen Fb'li arkadaslarım yarın ki psv macının hertürlü sonucuna hazır mı aceba.YAzık ediyorsunuz artık..
    KArşında bi ingiliz ve israilli bir oyuncusu var onlar bjk'ya acımadı hadi onlar gavur milleti peki gülenlerin onlardan farkı nerede...

Avrupada bu tür kötü sonuçlardan sonra birbirimize destek olalım arkadaşlar.Bu gece bir MİlLAD olsun.Maç seyrederken 3. golden sonra her yenilen golde içim acıdı, kahroldum.(Fenerbahçeiyim)
  • ilker şikayet ederek o arkadaş dediklerinin haklı olduğunu gösterdin sağol.Sana az bile yapmışlar gülerek.
    Sabit fikir olmuş sende Fb düşmanlığı.

Ayrıca uyarı hakettmediğimi Dh yöneticilerine belirtmek isterim.Yazılanları karşılıklı okusunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DR.ADNAN

quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

Şu gülen Fb'li arkadaslarım yarın ki psv macının hertürlü sonucuna hazır mı aceba.YAzık ediyorsunuz artık..
    KArşında bi ingiliz ve israilli bir oyuncusu var onlar bjk'ya acımadı hadi onlar gavur milleti peki gülenlerin onlardan farkı nerede...

Avrupada bu tür kötü sonuçlardan sonra birbirimize destek olalım arkadaşlar.Bu gece bir MİlLAD olsun.Maç seyrederken 3. golden sonra her yenilen golde içim acıdı, kahroldum.(Fenerbahçeiyim)

bende fenerliyim ve hezimeti fb'ye yıkmayan tüm bjk'lılara geçmiş olsun diyorum..
    Zaten böyle bi sonuçtan sonra cıkacaksın kabul edeceksin bahane üretmeden kıvırmadan şuydu buydu erkek gibi herneyse artık.Sığıntı taraftarlar yüzünden şimdi bu topicte afedersiniz de enayi gibi birbirimizi yiyoruz.İstedigimiz kadar Türk'ün türk'ten başka dostu yoktur diyelim bizim her işimiz gibi bu da Lafta kalanlardan..

• normal bir mesaj attık oda silindi modlar elektirik süpürgesiyle geziyorlar heralde,gidip diğer gereksiz konuları silseler ya
  • kimse kusura bakmasın ama Türk takımlarının hepsi bu tür şeyler yaşıyacak ...... hiç kimse hatayı kendi takımında aramıyor yok hakem yok yönetim yok teknik direktör ...iide abicim bu top oynayıp dünyanın pareasını kazananlarda hiçmi suç yok??? bobo diye biri konu açmıştı ... o bile hakemi eleştiriyor yok şampiyon belli diye... taraftar sanane sen futboluna bak diyeceğine boboya hak veriyor ....... biz değişmeyiz .. keşke fransa takımına yenilseydik .. ingilizlerin yarın atacağı başlık belli hindi Türkler ... orda yaşayan vatandaşlarıumıza yazık be kardeşim ... hiçmi utanma arlanma olmaz bir oyuncuda... madem gücün yetmiyor kıır dök parçala kırmızı kart falan gör maç hükmen bitsin........
    üzülerek söylüyorum donanımhaberde yorum yapan bazı beşiktaşlı geçinen kişiler5 haketti.......maçı 5 den sonra izleyemedim ....biraz çaba göster be kardeşim ... ölmedin ya!!!!!!!
    kahraman hakem eleştiren boboya saygılar..........

• Avrupada rekor hala siyah beyazlı bir takımda.. Uefa da altay romaya 10-0 yenilmişti.. 2. sıra yine siyah beyazlı bir takımın oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

kimse kusura bakmasın ama Türk takımlarının hepsi bu tür şeyler yaşıyacak ...... hiç kimse hatayı kendi takımında aramıyor yok hakem yok yönetim yok teknik direktör ...iide abicim bu top oynayıp dünyanın pareasını kazananlarda hiçmi suç yok??? bobo diye biri konu açmıştı ... o bile hakemi eleştiriyor yok şampiyon belli diye... taraftar sanane sen futboluna bak diyeceğine boboya hak veriyor ....... biz değişmeyiz .. keşke fransa takımına yenilseydik .. ingilizlerin yarın atacağı başlık belli hindi Türkler ... orda yaşayan vatandaşlarıumıza yazık be kardeşim ... hiçmi utanma arlanma olmaz bir oyuncuda... madem gücün yetmiyor kıır dök parçala kırmızı kart falan gör maç hükmen bitsin........
    üzülerek söylüyorum donanımhaberde yorum yapan bazı beşiktaşlı geçinen kişiler5 haketti.......maçı 5 den sonra izleyemedim ....biraz çaba göster be kardeşim ... ölmedin ya!!!!!!!
    kahraman hakem eleştiren boboya saygılar..........

Doğru vallahi. Ama üzüldük be arkadaşım.
    Bizim oyuncular bu ülkede kimsenin kolay kolay göremeyeceği maddi kazançlar elde ediyorlar.Bolluk içinde yaşıyorlar ama iş sahada futbola gelince işte görüyoruz. Demek ki bu parayı haketmiyorlar.Gereğinden fazla ücret ödeniyor bunlara maalesef.

• quote:

Orjinalden alıntı: heihachimihima

3-1 yada 4-1 beşiktaş alır siz hiç merak etmeyin. yeterki hakem sahamızdaki gibi yönetsin marsilyadaki gibi değil. eğer bir hakem faciası daha yaşamazsak liverpola orda fark atarız.

• İlk gol crouch'tan gelir dedim,nitekim öyle oldu(çok bilirim),erken gol gelirse fark gelir dedim ama bu kadarını hiç bklemiyordum,çok üzüntü verici..
  • Liverpool şimdi şike yapmış oluyor, siz de şerefli mağlubiyetinizi almış olup büyük bir ihtimalle şerefli 4. olacaksanız değilmi ?

aynen 92/93 sezonunda olduğu gibi... 8 tane atan şike yapmıştır çünkü, beyinlere böyle işlenmiş...

doğrumu ?
  • futbol nelere kadir, dh'dekileri toplayıp bir çayıra bıraksak katliam çıkardı herhalde
  • Yazdıklarımı iyi oku.
  • untmşum bu doğal sayılar kümesini hatırladım şimdi.saol bjk
  • rüyamda görsem inanmazdım liverpoolun 8 tane atacağını adamlar gol atma özürlü normal de
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

quote:

Orjinalden alıntı: gael

9 oldu

pardon alisganliktan dilim surctu baska bisi yazicaktim aslinda,kendimi kaptirmis giziyorum

• vaybe 8 tanede atılırmı yazık günah,nası insan içine çıkıcak bunlar düşünmüyorlar:)bjk bundan sonraki maçlara paf takımla çıksın,bu arada hakem maçı 89.dakkada bitirmiş galiba dayanamamış
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.