quote:Orjinalden alıntı: DarkOfFeaR DUYAN DAMLIYCAK TABİ BUGÜN BİZİM VE ONLARIN GÜNÜ ÜFFLEYİN MUMLARI !
quote:Orjinalden alıntı: demircibu 6SIFIRDAN SONRA KUPA VERDİLERMİ DUYAMADIM /> VE SADECE 1GOL EKSİK KUTLAMAYA GERENK YOK ALIŞKINIZ FENERDEN KUPA ÇARPMAYA 4TANE TR KUPASI KUPA MAÇINDAN GÖRÜNTÜLER BİZ UEFA YILDÖNÜMÜNÜ KUTLARIZ SADECE UFAK BİR FARK nihat özdemir'e bakınne düşünüyor acaba?
quote:Orjinalden alıntı: silencer01 quote:Orjinalden alıntı: DarkOfFeaR DUYAN DAMLIYCAK TABİ BUGÜN BİZİM VE ONLARIN GÜNÜ ÜFFLEYİN MUMLARI ! kanki saol bu kız ünlü oldu ya tanıyoruz biz bunu
quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: silencer01 quote:Orjinalden alıntı: DarkOfFeaR DUYAN DAMLIYCAK TABİ BUGÜN BİZİM VE ONLARIN GÜNÜ ÜFFLEYİN MUMLARI ! kanki saol bu kız ünlü oldu ya tanıyoruz biz bunu Hadi ya beni de tanıştırsana Burhan
Bu arada eklediğin resmin adına "Ulusoy İstifa Diyen Kız" yazıyor ama sallamışsınız O kız Malatyaspor maçında Mehmet Yozgatlı'nın attığı gole sevincinden ağlıyordu.
quote:Orjinalden alıntı: silencer01 Bu arada eklediğin resmin adına "Ulusoy İstifa Diyen Kız" yazıyor ama sallamışsınız O kız Malatyaspor maçında Mehmet Yozgatlı'nın attığı gole sevincinden ağlıyordu. denizli maçında da vardı bu kız galiba yine ağlıyodu yanlış mıyım
Amma sulu gözmüş bu kızda ya. Renktaşımız ne de olsa tanıştırın beni de düzelteyim şunun sulak taraflarını (gözlerini)
quote:Orjinalden alıntı: somali quote:Orjinalden alıntı: silencer01 Bu arada eklediğin resmin adına "Ulusoy İstifa Diyen Kız" yazıyor ama sallamışsınız O kız Malatyaspor maçında Mehmet Yozgatlı'nın attığı gole sevincinden ağlıyordu. denizli maçında da vardı bu kız galiba yine ağlıyodu yanlış mıyım Yanlışsın Yani fotoğrafı yok. Ama maçtan sonra yine ağlıyo mudur dersen... bilmiyorum der kaçarım
quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: silencer01 quote:Orjinalden alıntı: DarkOfFeaR DUYAN DAMLIYCAK TABİ BUGÜN BİZİM VE ONLARIN GÜNÜ ÜFFLEYİN MUMLARI ! kanki saol bu kız ünlü oldu ya tanıyoruz biz bunu alt resime bak tipik bi fenerli
5-1 ile övünen GS arkadarşar bizimde size karşı 5-1 lik bir galibiyetimiz var hatırlatmak istedim..Yani o tarihi biz sizden önce yazmıştık.
quote:Orjinalden alıntı: LsR quote:Orjinalden alıntı: _L@STM@N_ quote:Orjinalden alıntı: LsR bakıLacak '' yüz '' f.b.li yüzü ise bedavaya bile bakarız cünkü hep aynı fallar cıkıyo len bu çocuk ben görmeyeli baya açılmış ya. tamam biraz sakin ol seninde acını anlıyorum.bugün senin yerinde kim olsa aynı şeyleri söyler. evet sonunda fb'lilerde kabullendi zaten bu durumu ama orda birşeyi atlamışsın.bugünsen daha bugünün espirisini anlamadın sanırım izlersen belki anlarsın günün anlam ve önemini
yaw fb'liler su isi bi öğrenmiyecek ***************************************** ************************************************* ************************************************* ************************************************* ************************************************* ************************************************* ************************************************* ************************************************* ************************************************* ************************************************* ************************************************* ************************************************* ************************************************* *************************************************