Şimdi Ara

6 kanallı helikoptere geçiş sürecim ve sonuç :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
19.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış anlamazsanız bir noktada sizi eleştiricem. Uçuş yaptığınız yer çok tehlikeli. Modelinizin anal pallerinin devirinin yaklaşık dakikada 2000 olduğunu biliyorsunuzdur. Link çıkması, parça kırılması veya dikkatiniz dağılması, etrafınızda sizi izlemeye gelenlere zarar verebilir.
    Ben her haftasonu tarabyadan Orhanlıya gidiyorum uçuş için.
    Model Helikopterler için saha güvenliği çok önemlidir.
    Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Modelinizi güzel toplamışa benziyorsunuz. Kırımsız uçuşlar...
  • Rica ederim :)
    sonuna kadar haklısınız' Heli kullanırken saha ve çevre emniyeti en üst düzeyde olmalı
    ve her zaman buna oldukça dikkat ediyorum.
    aksi taktirde verdiğim linkte bulunan videodaki gibi kendimi veya başkalarını bu şekilde ağır yaralayabilirim

yazık kadın ölümden dönmüş
    http://www.myfoxtampabay.com/dpp/news/local/hillsborough/422-police-interview-model-craft-operators

yeni topladığım modele alışma sürecindeyim şuan alan turlarına cesaret edemiyorum
    dolayısı ile bu aralar sadece hover de uçarken açık alana gitmeye erindim :)

ama bir kaç hafta sonra açık uçuş alanımıza gideceğiz

bu arada siz Orhanlı ekibindensiniz sanırım tanışıyoruz hobbyRC forumlarından_?
    ben Ankara'dayım, tanıştığımıza memnun oldum
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 13 Mayıs 2010; 2:51:18 >

• Ankarada çok sevdiğimiz bir arkadaşımız var. Onu tanırsınız mutlaka o zaman.
    Nicki Salvedor, ismi Cengiz.
    Bende Oğuzhan , memnun oldum.
    Bendede 700 ve 500 var. Hertürlü yardımlaşabiliriz.
  • Pazar ve Pazartesi öğleden sonra , ve Salı tam gün müsait olabiliyorum.
    Eğer bu günlerde hava güzel olursa doğruca Mühye'ye gidiyoruz Odtü Eymir gölüne yakın sayılır.
    her türlü RC aktiveteleri için harika bir mekandır tavsiye ederim
     6 kanallı  helikoptere geçiş sürecim ve sonuç :)

ismim: Şükrü Korkmaz
    tanıdığım tanımadığım tüm Rc sever arkadaşların belirttiğim günlerde katılımlarını bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Forever79

Ankarada çok sevdiğimiz bir arkadaşımız var. Onu tanırsınız mutlaka o zaman.
    Nicki Salvedor, ismi Cengiz.
    Bende Oğuzhan , memnun oldum.
    Bendede 700 ve 500 var. Hertürlü yardımlaşabiliriz.

Ankara'da bulunan Cengiz arkadaşımızı çıkartamadım dersem kusura bakmayın.
    çünkü bu tür aktivitelerde Ankara'dan katılım pek olmadığı için RC Helikopter camiası çevremizde geniş olmuyor...
    çoğu kişiyide gerçek hayattan pek tanımam
    Fakat Nicki hiç yabancı gelmiyor. İnşallah birgün kendisi ile tanışabilirim
  • Güncel son iki uçuş videom

• en son aldığım uçuş kayıtlarımdan bir kaçı

• Sizi tebrik ederim.. konuyu baştan sona okudum.. Bu alanda bende kendimi geliştirmek istiyorum.. Eğlenceli güzel bir hobi..Nitekim oyuncak tabir edilen ufak bir helikopter var bende de.. çin menşei..

Ancak lamav4 alıcam karar verdim.En uygun nerden nasıl tedarik edebilirim.önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Sizi tebrik ederim.. konuyu baştan sona okudum.. Bu alanda bende kendimi geliştirmek istiyorum.. Eğlenceli güzel bir hobi..Nitekim oyuncak tabir edilen ufak bir helikopter var bende de.. çin menşei..

Ancak lamav4 alıcam karar verdim.En uygun nerden nasıl tedarik edebilirim.önerilerinizi bekliyorum

teşekkürler , artık darısı sizlere

Lamav4 modeli en uygun fiyata buradan alabilirsiniz + free shipping ile büyük avantaj

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4109

not: beraberinde yedek için mutlaka A - B pal set getirtin

• uçuşuma ait son bir video daha

http://www.youtube.com/watch?v=ygL2dmhbH6U

• merhaba
    forumu okudum gerçekten güzel bir başlangıç ve gelinen yer gayet güzel tebrik ederim...
    bende 2007 de lama v4 ( ebay den ) almıştım kullnamayıp sattım:) şimdi tekrardan canlanmaya başladı içimde heli arzusu. gecen hafta syma s107 Metal GYRO 3-Channels Remote Control RC Mini Helicopter siparişi verdim. bakalım onunla biraz ısınıp büyük modellere geçmeyi düşünüyorum. belki ondan sonra lama v4 ve sonrasıda artık neeye giderse :) tabiki sızdeki sabır bende olsa :)) ilk lama aldıım zaman direk ucurdum :) avizeyi ve palleri kırdım :))) artık biraz daha sabırlı olucağıma inanıyorum ama gelince görcez. takip ediyorum forumu yardımlarınızada bekliyorum kullanım içn :)
  • almak istediğin syma s107 3 kanallı oyuncak sınıfına girdiği için bununla hiç birşey öğrenemezsin :)
    en az 4 kanallı e sky lamav4 veya walkera CB180Q gibi bir model ile başlamalısın mutlaka , eğer benim gibi bu işe ciddi ciddi başlayıp devam ettirecekseniz
    ve her ne olursa olsun hemen uçmaya başlamayın
    gerçek model ile uçmaya başlamadan önce RealFlight G4 ile simulasyon çalışmayı sakın ihmal etme
  • SkYNeT-06 Merhaba,

Miracle-mart tan lamav4 siparişi veriyorum 121 usd kdv dahil getirtmesi ile birlikte.. 14 gün sonra elimde olacak sanırım.. Dediğin gibi mutlaka simulasyonla başlayacağım mutlaka.. Kendime okul bitirme hediyesi alıyorum : ) şimdiden çok sevinçliyim.. yardımlar için tekrar teşekkürler
  • evet 3 kanal oyuncak elim alışsın demiştim aslında ama dediğinizde haklısnız bende sipariş vereiym lama v4. peki o smlulasyonu nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizenul

evet 3 kanal oyuncak elim alışsın demiştim aslında ama dediğinizde haklısnız bende sipariş vereiym lama v4. peki o smlulasyonu nerden bulabilirim?

Merhaba,

Az önce miracle-mart tan siparişimi verdim..

E-Sky Lama V4 Upgrade 4CH 2.4G Version RTF 14 gün sonra elimde inşallah.. Sizede tavsiye ederim..

iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

quote:

Orijinalden alıntı: denizenul

evet 3 kanal oyuncak elim alışsın demiştim aslında ama dediğinizde haklısnız bende sipariş vereiym lama v4. peki o smlulasyonu nerden bulabilirim?

Merhaba,

Az önce miracle-mart tan siparişimi verdim..

E-Sky Lama V4 Upgrade 4CH 2.4G Version RTF 14 gün sonra elimde inşallah.. Sizede tavsiye ederim..

iyi akşamlar

Hayırlı olsun dediğim gibi Heliniz gelir gelmez hemen sakın uçmaya kalkmayın
    ilk önce bol bol simulasyon çalışarak elinizi kumanda kontrol yön kavramlarına mutlaka alıştırın.
    gerekirse 1 ay boyunca hatta 2 - 3 ay devam edin günde en az 30 dkk belli aralıklar ile çalışın
    göreceksiniz gerçek modeliniz ile uçarken size uçmak nasılda kolay ve zevkli gelmeye başlayacak
    hemde kırım kaza yapma riskini en aza indirerek masraflardan kurtulacaksınız

simulasyon arşivi indirme linkleri ve bilgisayarınız için gereken kurulum anlatımları bu linkte
    ve ayrıca usb ile bağlanan simulasyon kumandası temin etmeniz gerekecek

simulasyon ve kumanda için size lazım olabilcek herşey burada mevcuttur

http://www.bodrumrc.com/sim/

ayrıca Lamav4 modelini ilk uçuşa hazırlarken önceden edinmeniz gereken bazı bilgiler

http://www.rchelidergisi.com/videolar/lamav4ayar.html

ve Lamav4 genel paylaşım konusu

http://www.hobbyrc.com/forum/threads/26253-LAMA-V4-gt-T%C3%BCm-V4-konular%C4%B1-ve-t%C3%BCm-v4-%C3%A7%C3%BCler

son olarak size gerekebilcek A dan Z ye tüm konular burada mevcuttur

http://www.bodrumrc.com/hrc/

orada bir video var onuda izlemeyi ihmal etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 7 Mayıs 2010; 22:58:50 >

• son bir uçuş video daha

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=FWNu9hNuCQU&feature=player_embedded#!]
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksel824

ŞAHSİ GÖRÜŞÜM BOŞA PARA

Allah allah bu bölüme niye geldin o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

hayırlı olsun bence 3 kanaldan başlayıp 4-6 diye gitmeliydiniz bu hobide helikopter son nokta fakat siz son noktadan başlamışsınız :D
    bende en kısa zamanda bir model araba almak istiyorum en çok istediğim model hpi rs4
    6 kanal bu arada akrobasi tipidir biliyorsunuz değil mi ters dönme yeteneği var o aletin kırımsız uçuşlar dileğiyle güle güle kullanın

Hayır!!!
    3 kanallıdan başlanmaz, 3 kanallılar oyuncak kategorisindedir, 4 kanallıdan başlanır, 6 kanallı ile de başlanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaotika

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

hayırlı olsun bence 3 kanaldan başlayıp 4-6 diye gitmeliydiniz bu hobide helikopter son nokta fakat siz son noktadan başlamışsınız :D
    bende en kısa zamanda bir model araba almak istiyorum en çok istediğim model hpi rs4
    6 kanal bu arada akrobasi tipidir biliyorsunuz değil mi ters dönme yeteneği var o aletin kırımsız uçuşlar dileğiyle güle güle kullanın

Hayır!!!
    3 kanallıdan başlanmaz, 3 kanallılar oyuncak kategorisindedir, 4 kanallıdan başlanır, 6 kanallı ile de başlanabilir.

Kesinlikle ...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.