Şimdi Ara

6 dersin 6 sındanda kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim 6 dersimiz vardı 6 sındanda kaldım, tembellik yaptım. Bilgisayar mühendisliği okuyorum diğer dönem ders göremeyecek miyim anlamadım. Bilgisayar programcılığı var mesela diğer dönem göremeyecek miyim bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

• Üniversitene göre değişir bu tür şeyler.

Bahar döneminde açılıyor mu o kaldığın dersler? Eğer öyleyse tekrar alabilmen lazım.

Not ortalaman ne durumda? Belli bir sınırın altında kaldıysan gözetim listesine girmiş ya da sınıf sistemi varsa sınıfta kalmış olabilirsin.
  • not ortalama fena hatta yapamayacağım diye 2 finalede girmedim. 2. dönem okula gitmeyecem mi yani ne anlama geliyor. Gazi de okuyorum
  • Bu kafanla bitmez okulun
  • ikinci dönem okula gitmeme gibi bi durum söz konusu değil önümüzdeki yıl kaldığın dersleri tekrar alacaksın. yani okulun otomatikman bir dönem uzamış olacak
  • bilgisayar programlama dersinden mesela kaldım yani ff diyim ben bunu öbür dönem görebilecek miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Bu kafanla bitmez okulun

Aynen katılıyorum hocam bu nasıl öğrenciliktir yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 de baslayan mac 6 da mı biter
    14 yıl önce açıldı
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

bilgisayar programlama dersinden mesela kaldım yani ff diyim ben bunu öbür dönem görebilecek miyim ?
    Sene oldu 2018 bitirdin mi üniyi faruk bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün derslerin hepsi ff mi
    ff değilde dc dd filan sa istediğiiniz herhangi birkaç dersi alıp üsten ders alabilir siniz ama üniversite olarak hangi okulda olduğunuza bağlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinsangu

Sene oldu 2018 bitirdin mi üniyi faruk bey

Alıntıları Göster
    Hayır bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

Hayır bıraktım

Alıntıları Göster
    Ne okuyorsun şimdi veya napıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinsangu

Ne okuyorsun şimdi veya napıyorsun

Alıntıları Göster
    Açıköğretim 4 yıllık başladım ve web işleriyle uğraşıyorum
  • faruk321 kullanıcısına yanıt
    hahaahha hocam başlığı görünce gülme geldi 6 dersin 6 sından da kalmak nedir bide açık açık yazmışın tembellik yaptım diye .sfsfsfs
    şaka şaka ben de aynıyım ben de resmi olarak değil ama kafada bıraktım okulu. açıköğretime yazıldım 2 yıllık. ilk sene bitiyor bakalım kpss deneeyeceğim önlisanstan kasımda sınav hayatta başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.