Şimdi Ara

6 Aylık FATURALI Satılık Takaslık ZOTAC GTX 275 300 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Şanlıurfa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
     6 Aylık FATURALI Satılık Takaslık ZOTAC GTX 275  300 TL

6 aylık FATURALI Zotac GTX 275 Nakit Fiyatı 300 lira Takas sadece Samsung İ5700 tel ile olur ..

Yaklaşık bir ay önce tg2601 nickli arkadastan aldim Modern Warfare 2 için almıştım oynadim hevesimi aldım. Satıyorum

Refaransım yok diye önce para sonra kargo'ya güvenmeyenler. Kendileri güven verdikleri takdirde. Önce kart sonra para şeklinde alışveriş olabilir.

Kutu içeriği full eksiksiz.

İyi günler...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memotunc -- 10 Eylül 2010; 22:36:19 >

• İlan Günceldir........
  • p.m
  • Cevapladım kardeşim..
  • pm...
  • Cevapladim
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevapladim kardeşim
  • Almak için pm
  • Cevapladım

Satışa Devam......
  • Tekrar pm
  • Cevapladım.

Cevap bekliyorum.
  • Cevapladım
  • güzel fiyat.
  • Hayırlı Satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab63

Hayırlı Satışlar.

Eyvallah Kardeşim..
  • pm
  • pm
  • Pm ler cevaplandı satışa devam. Arkadaşlar fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum indirim istemeyin.
    6 aylık tertemiz zotac. Garantisi bitmek üzere olan'larla karşılaştırmayın lütfen.
  • Aynı karttan bende var GRID'i blur hariç tüm ayarlar en üst düzeyde en ufak bir takılma olmadan çok akıcı bir görüntü ile oynuyorum. Piyasada sıfırı satılıyor olsa bu fiyattan yok satılırdı. KDV dahil 200$ gibi bir fiyata hala indirim beklemeleri ilginç geldi.Voltajı soft olarak artıramasamda Hafif frekans hızaştırma ile amp! değerlerini yakaladım sorun olmadı. Satış şeklini pTT den kapıda ürün parası ödemeli şeklinde yapabilirsiniz. Hem alan hem satan için güven sorunu olmaz. Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezigen -- 16 Eylül 2010; 13:42:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.