Şimdi Ara

6 Aydır oyunu oynuyorum TR Server de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir english geldi 4vs5 ezreal ile oyunu taşıdı gitti ne yapsam yabancı bir servere geçsem oyunu geliştirmeme yararlı olur mu diye düşünüyorum ne olur sizce olurmu yararlı ?
    Hatta Bir yabancı forum sitesinde TR Serveri ile dalga geçildiğini bile duymuştum derecelisi kolay falan diye

• quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

Bugün bir english geldi 4vs5 ezreal ile oyunu taşıdı gitti ne yapsam yabancı bir servere geçsem oyunu geliştirmeme yararlı olur mu diye düşünüyorum ne olur sizce olurmu yararlı ?
    Hatta Bir yabancı forum sitesinde TR Serveri ile dalga geçildiğini bile duymuştum derecelisi kolay falan diye

Bugün bir english geldi

istersen geç ama tr den çok çok seviye yukarda değiller daha sessizler o kadar
  • Anladım hocam susmaları bile yeterli olur benim için yanında soraka ile supluyordum adamı adam 2 şey konuştu Fu*ing creps GJ falan dedi yanlış hatırlamıyorsam o kadar gerçi sadece susmaları bile yeterli olur benim için çünkü tr serverinde çok çelıncır oluyor oyunda ve iki de bir laf atıp duruyorlar bu çelıncırlar oyun oynatmıyor adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 11 Ağustos 2013; 12:40:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.