< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6 Aydır Hekim Olarak Acilde Çalışıyorum - İzlenimlerim (2. sayfa)

-
-
yazının dili hoş değil, istifa yolu her zaman açık. önce sistemi eleştir, örneğin basamaklandırma var mı? bununla alakalı ben bir eylem göremedim doktorlardan ki bunca eylem yapıldı.
-
İnsanlar acile değil de başka bölüme gidip 2 ay sonrasına mı randevu alsın? Asıl üzücü olay sizin gibi tecrübesiz ve çoluk çocukla muhattap olunması. Ne yazık ki hastam vardı ve böyle senin gibi çocuk doktor yüzünden perişan olduk ambulansla yalandan yere hastane hastane gezdirdiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 15 Ağustos 2022; 21:33:45 > -
Bugün doktora gittim testisimde kitle var diye ultrason tarihi 7 eylüle verildi. Ben üstteki arkadaş gibi sorunu kişilerde aramıyorum doktor gayet iyiydi ama sistemin yetersizliğinden 23 gün sonraya ultrason veriyor neredeyse bir ay. Orada enfeksiyon olmasından şüpheleniyordum 23 güne oradaki enfeksiyon beni muhtemelen yer. Bakacağım duruma göre acile gideceğim ama konuyu açan arkadaşa kalsa ölmeden acile gidilmemeli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada testisimde kitle var demişimde dalgınlığıma gelmiş kitle mi bilmiyorum ama şişik gibi bişey.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acıdan duramıyorum diye git acile hiç sıkma kendini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 16 Ağustos 2022; 0:8:30 > -
her eylemde sevk zinciri gelsin deniyor, dinleyen yok.
-
doktor tarafından bakarsanız:
5 dakikada bir hasta muayene etmesi lazım. yeteri kadar süresi yok, uzun nöbetler, düşük maaş, hasta yakını saldırıları,
hasta tarafı:
aylardır randevu alamıyorum, mecburen acile gidiyorum, doktor gerektiği gibi ilgilenmiyor, özele gitmeye mecbur bırakılıuyorum
şu an sistem kitlenmiş durumda. neredeyse hiçbir bölüme randevu alınmıyor. sistem insanları özele mecbur bırakıyor
eskiden gece gider kuyruğa girer listeye adımız yazar sabah muayene olur çıkar giderdik
şimdi sıra yok kuyruk yok
ÇÜNKÜ RANDEVU YOK
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X