Şimdi Ara

+6 Avadeon aldım.Bakar mısınız?(Cypher)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler +6 avadeon aldım server cypher.diamond ring le takas ettım.avadeon +6 ve diamond cypherda kac gb cıvarı bılen bırı warsa yardım edebılır mı?bı de taiki karlı mıyım zarar llı mı?

• 2sininde resmini koyabilirmisin.Avedon olmasada olur diamon ring gormedimde:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: RunAwA

2sininde resmini koyabilirmisin.Avedon olmasada olur diamon ring gormedimde:)

su anda koyamam party deyım.bıtınce kolayabılırım.bu arada bılen bılın yorum yapcak yok mu??
  • aveadon+6 benım bildigim en az 30 gb eder ama dıamond etmez benımde warıor var aveadonu sta bana:DD:D:
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakan2121

aveadon+6 benım bildigim en az 30 gb eder ama dıamond etmez benımde warıor var aveadonu sta bana:DD:D:

kardeasın dıosun yanİ?
  • Hiç Bi Fikrim yoq Bi yüzügün resmini koyda bakalım
  • bence çok iyi yapmışsın diamond ring hiçbir serverda asla o kadar etmezavedon +6hebence admın diamond ringe çok ihtiyacı varmıştı yoksa bu takas çok zor olur.ANlayacağın sen bence kardasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowhero

bence çok iyi yapmışsın diamond ring hiçbir serverda asla o kadar etmezavedon +6hebence admın diamond ringe çok ihtiyacı varmıştı yoksa bu takas çok zor olur.ANlayacağın sen bence kardasın

saolbende karda oldugumu dusnuodum.avadeonu satıp gene dıamond alcam ustune ıtem alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkCaptain

quote:

bence çok iyi yapmışsın diamond ring hiçbir serverda asla o kadar etmezavedon +6hebence admın diamond ringe çok ihtiyacı varmıştı yoksa bu takas çok zor olur.ANlayacağın sen bence kardasın

saolbende karda oldugumu dusnuodum.avadeonu satıp gene dıamond alcam ustune ıtem alıcam

şey takastan memnun değilsen +6 avedona ben sana diamond ring verebilirim

yalnız fiyat hakkında hiç bir bilgim yok(ama chyperda her şey pahalı nedensebide dupenin en çok yapıldığı yer)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DarkCaptain

quote:

şey takastan memnun değilsen +6 avedona ben sana diamond ring verebilirim

yalnız fiyat hakkında hiç bir bilgim yok(ama chyperda her şey pahalı nedensebide dupenin en çok yapıldığı yer)

satabılırım amam + ıtem yada para lazım

• Bence de kardasın avedon daha değerli diamond tan
  • uppp.baska yorum yapan yok mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.