Bildirim
+6 Avadeon aldım.Bakar mısınız?(Cypher)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2sininde resmini koyabilirmisin.Avedon olmasada olur diamon ring gormedimde:) -
quote:
Orjinalden alıntı: RunAwA
2sininde resmini koyabilirmisin.Avedon olmasada olur diamon ring gormedimde:)
su anda koyamam party deyım.bıtınce kolayabılırım.bu arada bılen bılın yorum yapcak yok mu?? -
aveadon+6 benım bildigim en az 30 gb eder ama dıamond etmez benımde warıor var aveadonu sta bana:DD:D: -
quote:
Orjinalden alıntı: atakan2121
aveadon+6 benım bildigim en az 30 gb eder ama dıamond etmez benımde warıor var aveadonu sta bana:DD:D:
kardeasın dıosun yanİ? -
Hiç Bi Fikrim yoq Bi yüzügün resmini koyda bakalım -
bence çok iyi yapmışsın diamond ring hiçbir serverda asla o kadar etmez avedon +6he
bence admın diamond ringe çok ihtiyacı varmıştı yoksa bu takas çok zor olur.ANlayacağın sen bence kardasın
-
quote:
Orjinalden alıntı: shadowhero
bence çok iyi yapmışsın diamond ring hiçbir serverda asla o kadar etmezavedon +6he
bence admın diamond ringe çok ihtiyacı varmıştı yoksa bu takas çok zor olur.ANlayacağın sen bence kardasın
saolbende karda oldugumu dusnuodum.avadeonu satıp gene dıamond alcam ustune ıtem alıcam
-
quote:
Orjinalden alıntı: DarkCaptain
quote:
bence çok iyi yapmışsın diamond ring hiçbir serverda asla o kadar etmezavedon +6he
saolbende karda oldugumu dusnuodum.avadeonu satıp gene dıamond alcam ustune ıtem alıcam
şey takastan memnun değilsen +6 avedona ben sana diamond ring verebilirim
yalnız fiyat hakkında hiç bir bilgim yok(ama chyperda her şey pahalı nedensebide dupenin en çok yapıldığı yer)
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: DarkCaptain
quote:
şey takastan memnun değilsen +6 avedona ben sana diamond ring verebilirim
yalnız fiyat hakkında hiç bir bilgim yok(ama chyperda her şey pahalı nedensebide dupenin en çok yapıldığı yer)
satabılırım amam + ıtem yada para lazım
-
Bence de kardasın avedon daha değerli diamond tan -
uppp.baska yorum yapan yok mu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X