Şimdi Ara

6.82 Pub Metası Fikirleriniz / Tavsiyeleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gelen gold'u düzenledikleri için artık emin olamıyorum ama o mesajı yazdığımda emindim canım
  • Ben arkadaşa katılıyor yaklaşık 20 oyun yaptım bunlardan oyun başı ezildiğimiz oyunlarda eğer bizde carry varsa ve karşı takımı feedlersek oyun 40 dkyı geçerse tactical feed işe yarıyor.
  • MeFSuH kullanıcısına yanıt
    net worth artması ile zarar ne alaka hocam anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

net worth artması ile zarar ne alaka hocam anlamadım ?

ölümlerden sonra hesaplama yapılırken takımlar arası net worth'de dikkate alınıyor, eğer midas alıp aşırı farm odaklı oynarsan takımın net worth'unu yukarıya çekecek, kombatlara girmediği için takıma faydası zaten yok iken, bu şekilde net worth attırıp karşıya daha fazla gold gitmesine sebep veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

31-15 geride oldugumuz oyunu aldik. Ve pl baya bi op olmus yeni skilli ile. Basta baya feedledik tower falan kalmadi. Diff bittim biraz tutunmaya basladim. Hot da bitince oyun bizim lehimize dondu. Feedleye feedleye item dizdik ama sonunda kazanan biz olduk.

Şuanki pl kuvvetli fakat aoe hasarlara karşı fazla kırılgan, ilizyonlar %600 hasar alıyor. Eski halinin neredeyse iki katı, oyun başında özel bir çabaya gerek duymadan normal skiller bile ilizyonları tek seferde temizleyebiliyor. Bu zayıflığınıda w'nun ortadan kaybolma ile çözüme kavuşturmuşlar. Earthshaker ultisini bile biraz pratik ile çok rahat dodgeleyebiliyorsun. Önceden olan görünmezlik tek dust ile engellenirken şuan engellemenin tek yolu silence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.