Bildirim
6.6 CRDI - BU ARAÇ NE İŞE YARAR?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Düşündüm düşündüm cevap bulamadım,para bolsa belki fantezi için :D -
Fantezi Arabası. -
O dandik jantlar 16.000$ mış Oha
-
bunla güzel dorse çekilir -
ALCOA JANTLAR (16.000 $ DEĞERİNDE) demişler,
ortada jant falan yokki, bildiğimiz kapaklı jant -
ali ağaoğlu olsam, çiftlik evimde bi tane bulundururdum :) şaka maka adamın arabalarının yıllık vergisiyle ben filo kurarım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fantastic Light
Bunu kim alır, neden alır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-turkiyede-tek-f-650-super-truck-teslime-hazir-68374602/detay
f650ler amerikada as950 gibi damperli kamyon ya da kurtarici olarak kullaniliyor. ford bunlari yalnizca kafa ve sasi olarak satiyor arkasina artik sen buzdolabi mi koyarsin kapali kasa mi koyarsin damper mi koyarsin o sekilde isini goruyorsun.
bu aracta cummins dizel var. bunun bi alt modeli olan f350-450 pickuplarda daha buyuk motor kullaniliyor. 6700 V8 dizel ve yuksuz 3.5 tondan daha agir olan bu araclar 7 litreden daha dusuk yakit tuketimine sahipler.
-
bu arada araç sözde pick-up ama birşey yüklemek için vinç lazım :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence çok gereksiz. F serisi alacak olsam F-150 Raptor veya hayvani olsun istiyorsam F-350 alırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: sct_cimbom
ali ağaoğlu olsam, çiftlik evimde bi tane bulundururdum :) şaka maka adamın arabalarının yıllık vergisiyle ben filo kurarım :)
Yıllık vergisi 900tl kurabiliyosan kur hadi -
aga bu nedir? -
Nerede binilirki buna -
quote:
Orijinalden alıntı: S R T
aga bu nedir?
En üst kata çıkıp rahatlıkla intahar edebilir insan. -
bu araçla şehir içine gireceksin sonra hayran bakışlar
birde ceza yemen cabası kamyon olarak geçtiğinden şehir içine girmesi yasak
yani hiçbir albenisi yok bu aracın parası çok aklı kıt alır ancak -
adamın lux araba koleksiyonu var.hepsi büyük hacimli araçlar.verdiği vergi 900tl mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş
Pipisi ufak zenginler alıyormuş diye duydum. Arazide gidilir çalışılır diyeceğim de servet değerindeki bu araç da bu amaçla alınmaz ki.
Pipisi ufak zenginler :D -
Ne kadar gereksiz,görgüsüz bir arabadır ya rabbim.
Bu ne için alır ki. Ama öyle demeyelim comman dizel motor varmış, birde 150.000 USD lik ekstra varmış.
Hadi ordan dememek için kendimi zor tutuyorum.
Dağa, bayıra yangına gideceksen bunun gibi süslü yerine gider delikanlı bir UNIMOG alırsın aynı işi görürsün.
Ayrıca 6.6 litrelik dizelden 400 beygir çıkartmak için çok uğraşmışlar mı acaba. Son dönemlerin en verimsiz comman dizeliheralde.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: zaferaltug
CUK!
Benzer içerikler
- mustela boykot mu
- araba ile ilgili sözler
- engelli raporu ehliyeti iptal eder mi
- izmir araba pazarı
- geri geri araba kullanmanın püf noktaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X