Şimdi Ara

6.000 tl ye kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ilk araba ve şöforlugu öğrenmem icin 5-6 bin liralık sizce ne almalıyım
    sadece şehir ici az yaksın yeter
    sonucda saça göre tarak arıyos:)
    birde saxo (eski modeller)
    ve yine eski micraları tavsiye edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrvolkan -- 26 Nisan 2010; 17:37:13 >

• arkadaşım, basit bir cevap olacak ama,
    bence bütçen -bakım,tamir,şoförlüğü öğrenirken olabilecek ufak kazalar ve parça değişimi- noktalarında kısıtlıysa ve bunlar ucuz olsun diyorsan, renault ve tofaşlardan bak derim, hem gerektiğinde daha kolay satarsın, renaultlar da genelde az yakar..

ancak şehirlerarası yolda da kullanırım, güvenlik noktasında daha iyi bir araba, daha konforlu bir araba olsun, kullanımı da daha kolay olsun, hidrolik direksiyon vs. gibi, o zaman toyota-mazda-proton gibi araçlara bakmanı öneririm..

günümüz citroenlerin biraz elektronik aksam sorunları konusunda ünü vardır, veya ben öyle bilirim.. saxo hem masraflı, hem de satması çok zor olabilir..

gene de bilmiyorum..

sorunun cevabı konusunda senin önceliklerin önemli..
  • bence brodway dan başla derim benim ilk arabam brodwaydı okulun kapısından geçerken arka kapıyı çarptın sanayiye gittim 40 tl ye düzelttirdim az yakan sorunsuz parçası ucuzdur satışı çok kolaydır...yalnız yol tutuşu konforu aramayacaksın...mazda 323 konforlu arabadır hız arabasıdır oturaklıdır onu da düşün derim ama temizini bulursan bende 6000 civarı araçlara bakıyorum galiba işim geregi fiat tempra 2.0 alacam enjeksiyonlu full donanım...saygılar..
  • mazda olur ama ona bebek gibi kullanırsınız..:D..arkayı çarpınca 40 deil belki 80 belki 200 liradan çıkarsınız durumuna göre...ama biraz olsun tecrübeniz varsa..mazdayı tavisye ederim..hız ve tip istiyorsanız 323..konfor ve hız istiyorsanız 626 2.0 :D...Benimde amaca 323 almak..2-3 sene sonra olsa bile para biriktirip bi 323 alcağım..Niyetim böle..şuanda hacının springini kullanıyor..bi kaza yaptım ondada öndekinin arka stopları yanmıyordu kaygan zeminde bi tıkladım..plaka düştü.bide sağ farın camı çatladı..D:..40 tl ile kurtadık..:Dmazdada ön far 85 lira haberiniz olsun..

bide mazdanın elden çıkması brodway şahin gibi araçlara göre bayay uzundur..yeri geldiğinde 2-3 belki daha fazla beklersiniz..ama aracaı temiz tutup bakarsanız..çabuk satarsınız;)..
  • Broadway şehir içi az yakar, satmak istediğinde kolay satılır, parçası cuzdur.
    Hız, konfor, donanım aramıyorsan en iyi tercih Broadway o paraya
  • temiz samara bul al hocam,

kuşlardan da broadway den de iyidir, konfor sıfır onun dışında her şey yerli yerinde, sıkıntısız sorunsuz arabadır, piyasasıda iyidir.
  • Bende o fiyatlarda araba bakıyorumda iç konfor ve dış görünüş dha önemli benm ıcın 5-10 bın tl olabılecek hanı azcıkda donanım ıstesem cokmu olur?benzın abartı yakmasada normal yaksa olur hız cok gereklı değil ama azcıkda olabilmeli hani? böle bi araç ne düşünülebilir?Hb olablirse dha iyi olablir abartı değil ama az sporda görünse fena olmaz yani İstedikce istiyorum kontrol edemiyorum kendımı

Bu arada konu sahibinden özr dilerm ayrı bı konu açmak ıstemedım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwy -- 26 Nisan 2010; 23:50:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200.000 e kadar araç önerisi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwy

Bende o fiyatlarda araba bakıyorumda iç konfor ve dış görünüş dha önemli benm ıcın 5-10 bın tl olabılecek hanı azcıkda donanım ıstesem cokmu olur?benzın abartı yakmasada normal yaksa olur hız cok gereklı değil ama azcıkda olabilmeli hani? böle bi araç ne düşünülebilir?Hb olablirse dha iyi olablir abartı değil ama az sporda görünse fena olmaz yani İstedikce istiyorum kontrol edemiyorum kendımı

Bu arada konu sahibinden özr dilerm ayrı bı konu açmak ıstemedım...

Hocam istedikçe istersen böyle 3'ü veren 5'i de verir, almışken şunu al muhabbeti olur
    Ama dikkat ettim konfor, şekil, donanım, hız demişsin; parçası ucuz olsun, ikinci eli iyi olsun falan dememişsin. Bu ikisini demedikten sonra her türlü bulunur

• Ya aslında çok bi bilgim yok 1 haftadır falan zman buldukça takip etmeye çalışıyorum ilk defa araba alıcam hızın abartısına gerek yok iç ve dış konfor cok onemlı araç temız olsun zaten ben acaıp titizmdir çok temiz kullanırım Allah'ın izniyle satışı normalden kolay olur donanıma ne kadar gerek var aradaki farkı tam anlamıyla bılemıyorum ama gereklıdır tabıkı klima hidrolik direksıyon kesın olmalı Adanada yaşıyorum havası cekılmez klima şart
  • abi brodwaylere bakıyorumda olanlar alınmasın yürüyen teneke gibi gorunuyo bana
    peki eski kasa micralar var onlar icin ne dersiniz
    bu arada saxolarda cok iyi gorunuyo yakıtı nasıl acaba
    gerci kayınpeder emekli kaportacı otoelektrikci
    ücretsiz destek alırım ondan:)
    saxoların yakıtı nasıl acep bilgisi olan varmı
  • reno springler fena durmuyor..acaba lpg ile ne yakar ki? şimdi bir satıcıyı aradım 12 kuruş yaktığını söylüyor doğrumudur??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkdostun -- 28 Nisan 2010; 19:43:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

reno springler fena durmuyor..acaba lpg ile ne yakar ki? şimdi bir satıcıyı aradım 12 kuruş yaktığını söylüyor doğrumudur??

Yalandır.
  • Iki kapi bir taunus kivir v6 motorlu. Olmeden bindim dersin... Zaten kalmayacak yakinda...
  • 5.000-6.000 TL ye alacağınız mazda saxo micradan hayır gelmez çünkü dökülmeye başlamıştır çoğu iyilerini de 5.000-6.000 e bulamazsınız. Alıp da toplamaya kalkarsanız da maliyetli olur altından kalkamazsınız. Bence renault 9-11 serilerine bakın. Tofaşa göre daha az yakar. Aldığınız araç çok iyi durumda değilse bile en fazla 1.000 tl harcamayla yürüyenine ve motoruna herşeyin en iysini kullanarak mükemmel bir bakım yaparsınız. 5 yıl kadar da sorunsuz binersiniz.
  • Kesinlikle Lada düşünün Samara olabilir, hatta 6000 civarına düzgün vega da bulabilirsiniz. Broadway önermem direksiyonu çok serttir canını çıkarır adamın kuş serisi içinde aynısı geçerli içlerinde en hafif diresiyon spring dedir, yada peugeot 106 düşünebilirsin o rakamlara bulunabilir. Mazda dan uzak dur parçası pahalı (orjinal parça olmadıkçada sağı solu adam gibi toplanmaz). Micra ya gelince genelde bayan kullanır ve ilk araçlarıdır temizini bulmak dert olur. Benim aracımı 2005 de sıfır aldım ilk sahibi olmama rağmen araba 60000 e yeni gelmesine rağmen benim araçta bile yaştan ötürü artık düzelmesi gereken şeyler var ki bakımda yaptırırım muntazam o yüzden almak değil bakmak önemlidir sakın unutma, yoksa 6000 e süper lüks konforlu rover da alırsın 216i hemde ama sonrasınıda düşünmek lazım.
  • Beğenmiyorsun ama senin dediğin şartlara ve bu fiyata uygun alabileceğin en uygun araclar, reno 11, şahin ve doğan. Gerisi başına iş açar.
  • az yakan 1 araç istiyosan eger Reno 9 Broadway tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_boyz

quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

reno springler fena durmuyor..acaba lpg ile ne yakar ki? şimdi bir satıcıyı aradım 12 kuruş yaktığını söylüyor doğrumudur??

Yalandır.

Kime sorarsan sor spring az yakar ve atak araçtır.lpg ile 12 krş yaktıgıda dogru..
  • forumda 12 kuruş yakan araba yok yalandır diyorlar...dün aradığım adam 12 kuruş yakıyor dedi.. banada anormal geliyor 12 kuruş yakması ama sizde 12 kuruş yakar diyorsunuz...
  • doğru soyluyosunuz aslında
    6-7 binlik saxolar pek sağlam olmaz
    brz daha fazla cıkmak istemıyorum zaten ilk araba ve soforlugu üzerinde öğrenmem yeterli
    daha sonra iyi bi araba alırım Allah nasip ederse
    tipolarada bakıyorum
    tipo lar hakkında ne düsünüyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.