Bildirim
5se 9.1 beta 3 yüklesem verilerim silinir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Betanım ipsw sini indirip itunesten shift +güncellemeleri denetle ile yaparsan verilerin silinmez. Geri yükleme yapmicaksın. Güncelleme yapacaksın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım peki önerirmisiniz şuan cok takılmalar oluyor cübkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ota dan yükle kafan rahat olsun -
ota dediğiniz nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86
ota dediğiniz nedir?
Over The Air. Türkçe meali, telefonu hiçbir yardımcı araç kullanmadan, wireless olarak güncellemek.
Edit: Bu bilgiyi kim neden eksiledi? Arkadaş OTA'nın ne olduğunu sormuş bende ne olduğunu yazmışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 5 Ekim 2015; 1:24:03 >
Beta 3 u wifiden yukleyemezsin dostum sen klasik yoldan ipsw indir yukle dene a hatalar yine olabilir
quote:
Anladım peki önerirmisiniz şuan cok takılmalar oluyor cübkü
Bilmiyorum hocam sürüm nasıl. Public beta olarak telefon üstündende yükleyebilirsin. Nete yaz bulursun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanan yokmu beta 3ü??
quote:
Kullanan yokmu beta 3ü??
kullanıyorum 5s de, ben 8.3-->8.4.1--->9-->9.0.1--->9.1 beta 3 şeklinde otadan güncelleyerek geldim hiç temiz kurulum yapmadım ve rahatsız olduğum bir takılma olayı yok -
İpsw linkini ararmısınız 9.1 beta 3ün
quote:
İpsw linkini ararmısınız 9.1 beta 3ün
http://i.trackr.fr/tutoriel-telecharger-et-installer-ios-91-beta-3-13b5130b-liens-ipsw -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X