Şimdi Ara

5s sorularım tlfnum geliyorr

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar merhabalar benim 5s im geliyormuş çok heyecanlıyım.bir kaç sorum olacak önceden mikro sim vardı bende ama büyük simin içine bantlayıp kullanıyordum eski tlfnda.şimdi bu mikro simi nano sime kendim kesmeye uğraşsam bozulur mu acaba çip yeri o yüzden götürüp aveaya kestirsem ücretli bir mi bu sim kestirme onu sormak istedim.birde iphone 5 case leri 5s e takılırmı. tşkrler...

• quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

arkadaşlar merhabalar benim 5s im geliyormuş çok heyecanlıyım.bir kaç sorum olacak önceden mikro sim vardı bende ama büyük simin içine bantlayıp kullanıyordum eski tlfnda.şimdi bu mikro simi nano sime kendim kesmeye uğraşsam bozulur mu acaba çip yeri o yüzden götürüp aveaya kestirsem ücretli bir iş mi bu sim kestirme onu sormak istedim.birde iphone 5 case leri 5s e takılırmı. tşkrler...

sipariş işleniyordan sonra birden mi gönderildi dedi telefonunuz ? yoksa gönderime hazırlanıyordan sonra mı ?

• Öncelikle hayırlı günlerde kullanmanızı temenni ederim. Size tavsiyem hiç kendiniz uğraşmayın. Zira SIMe zarar vermeniz durumunda, kesim için vereceğiniz ücretten (ki bu bildiğim kadarı ile maks. 10 TL) daha fazlasını yeni SIM çıkarttırmak için vereceksiniz. Case konusuna gelince mantık olarak (boyutlar, şekil, yan düğmeler ve power tuşunun konumu göz önüne alındığında) iP5 caseinin iP5Se uyması gerektiğini düşünüyorum.

Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah
  • @mehmetkirsoy

önce sipariş işleniyor sonra gönderime hazırlanıyo sonra gönderildi

@KARDANADAM34

tşkrler hocam dediğiniz gibi yapabilirim
  • Rica ederim ne demek. Yardımcı olabildiysem ne mutlu..
  • 5 liraya keserler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip bölümü çalışıyor mu?takipte görebiliyor musun?çünkü pazartesine kalabilir teslimat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

takip bölümü çalışıyor mu?takipte görebiliyor musun?çünkü pazartesine kalabilir teslimat

osmaniyede oturuyorum ups den baktım adana hub giriş yaptı yazıyor
  • ya bu ne 4 kasımdakileri hep göndermişler biz hala ürün işleniyor sabırsız insanım diye hep bana denk geliyor böyle şeyler.
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Gold aldiysaniz golda talep cok fazlaymis siyaha talep cok azmis o yuzden gec geliyormus.

Konu sahibin sorusuna gelirsek 5 caseleri uygundu kullanilabilir. Micro simi nano olarak kesmezler bozuluyor en iyisi 10 tl ye nano sim almak, ayrica kendinde kesme ben bozdum oyle bitsne

• karti K kullanıcısına yanıt
    keşke bilsem siyah alırdım pişmanım
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Siyah rengi tutmadi nedense cozemedim bende herkes gold ve silver a abanmis

• karti K kullanıcısına yanıt
    hemen yollayacaklarını bilsem hiç düşünmeden alırdım. 16gb lar bitmişti 3-5hafta diyordu ondan 32gb aldım onda da bekliyorum. telefonum yok olsa sorun değil beklerdim de işte şimdi de mecbur bekliyoruz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

Arka kismi tamamen ayni renk tonu olmamasi ve home tusunun güzel gözükmemesi ben ona bagliyorum silver düşünüyorum bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

tam tersi olmasın sakın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

1 Kasım'da sipariş verdim 16gb uzay grisi.Halen ürünler işleniyor.
    Sanırım bunda da problem var.
  • Fatkork kullanıcısına yanıt
    insan sırayla gider ya. çalışanı mı yok nedir yani hemen kargoya ver gitsin nedir yani bekletiyor.
  • Apple storeda durum belli araştırmalarda onu gösteriyor ayrıca önden çirkin duruyor gerçekten tuş olmamış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatkork

quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

1 Kasım'da sipariş verdim 16gb uzay grisi.Halen ürünler işleniyor.
    Sanırım bunda da problem var.

apple a telefon edin bi konusun siparis no isterler sizden onu soyleyin yardimci oluyorlar.yardimlar icinde tskrler bitane case alayım hafta sonu

• osmaniyede oturmama rağmen telefonun gezdiği yerlere bakın allahım hataya gidiyor ondan sonra tekrar adanaya gönderiliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.