Şimdi Ara

5s Restart Attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ios 7.0.3 var yani app storeden geldiği gibi kullanıyorum 1 haftadır tuş kilidi kapalıydı what sapp tan mesaj geldi yana kaydırdım ve elimi okuttum açıldı ve direk restart attı. Daha önce de telefon heroes order and chaousa aynı şekilde girmiştim kapatamamıştım restart kendim atmak sorunda kalmıştım. Başka bir sorun yok allaha şükür. Bu ios sürümünden mi kaynaklarnıyor aspalt 8 ve order and chaos gibi oyunlar bir kasma falan yok ama tabiki uyarlanmadığı 64 bite o yüzde 20 dk sonra ısınıyor orası ayrı. Bir sorun olabilir mi acep ?

• Cihazda sorun yok. Sorun yazilimsal 7.1 ile duzelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede bugun muzık dinlerken restart attı ve içindeki şarkılar yok oldu.

• Sorun yok, herkesin karşılaşabileceği bir sorun. Yazılımsaldır.
  • Sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ÜyeyeHakaret

Beyler ios 7.0.3 var yani app storeden geldiği gibi kullanıyorum 1 haftadır tuş kilidi kapalıydı what sapp tan mesaj geldi yana kaydırdım ve elimi okuttum açıldı ve direk restart attı. Daha önce de telefon heroes order and chaousa aynı şekilde girmiştim kapatamamıştım restart kendim atmak sorunda kalmıştım. Başka bir sorun yok allaha şükür. Bu ios sürümünden mi kaynaklarnıyor aspalt 8 ve order and chaos gibi oyunlar bir kasma falan yok ama tabiki uyarlanmadığı 64 bite o yüzde 20 dk sonra ısınıyor orası ayrı. Bir sorun olabilir mi acep ?

Bendede geçen telefon watsappta iken Ekran kararıp Elma ikonu çıktı 3-4 saniye sonra eski haline geldi.Geçende altan çıkan menü takılmıştı.Şifre ekranı gelmedi vs.Aynı sorun 5 te ve 5s tede var yani yazılımsal.

• 7.0.2 7.0.3 te restart atma ve ekranın ve tuşların tepki vermemesi sorunları vardı.
    7.0.5 yap
    niye güncellemiyorsun telefonu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPhone format atma
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

7.0.2 7.0.3 te restart atma ve ekranın ve tuşların tepki vermemesi sorunları vardı.
    7.0.5 yap

güncelleyeyim tamam :) 7.0.5 fark ne hocam yenilikleri yazar mısın
  • quote:

quote:

7.0.2 7.0.3 te restart atma ve ekranın ve tuşların tepki vermemesi sorunları vardı.
    7.0.5 yap

fark yok.
    ama sorun restart felan atmaz.
  • quote:

quote:

quote:

7.0.5 yap

fark yok.

çok saol hacı bazen dokunmatikte algılamama falan yapıyordu hani bazen süper çalışıyordu bazen hafif olmuyordu bende arızalı diye üzülüp avutuyordum bi şekilde ama demekki sürümden miş (tuşları bazen aldılayıp geç falan yazıyordu ) saolasın 7.0.5 tr ye geldi mi sanki çin için falan çıkarıldı diyorlardı ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

7.0.5 yap

fark yok.

çok saol hacı bazen dokunmatikte algılamama falan yapıyordu hani bazen süper çalışıyordu bazen hafif olmuyordu bende arızalı diye üzülüp avutuyordum bi şekilde ama demekki sürümden miş (tuşları bazen aldılayıp geç falan yazıyordu ) saolasın 7.0.5 tr ye geldi mi sanki çin için falan çıkarıldı diyorlardı ama

güncelleme kısmında çıkması lazım
    yoksa 7.0.4 yap

• ÜyeyeHakaret kullanıcısına yanıt
    7.0.5 geldide o sorunlara yönelik değil.Bu gün bendede oldu ekranın kilidini açarken kapnmadı ama birden açılırken çıkan ekran geldi bende problem var sanmıştım sanırım 7.0.x bu problem mevcut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalSanlii

Android kullanma abi sen hiç :D

4-5 ay S4 ile dandikroid kullandım ve hiç kendi kendine restart atmadı. Çünkü o kadar çok donup kalıyordu kü zaten günde en az 2 kez kendim restart atıyordum da sistem kendine geliyordu. Dandikroid candır hacı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.