Şimdi Ara

5s mi alayım yoksa 6yımı bekleyeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 ve 5s e hiç ısınamadım iPhone 6 ın İnternet'e sızan tasarımını çok beğendim zaten genellikle sızan görüntü doğru oluyor. Apple ın iPad mini ve air de kullandığı tasarım olucak.

Yıllardır iPhone kullanıyorum hiç android deneyimim olmadı aslında bir tarafımda note3 al diyor ama bu seferde 4-5 ay sonra note4 ü çıkaracaklar note3 almak için sizcede çok mu geç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu anda hangi telefonu kullandığınızı söyleseniz daha iyi bir yorum yapabilirdim ama, ben anlattığınız duruma bakarak İphone 6'yı beklemenizi tavsiye ederim...
  • Ben kendi fikrimi söyleyeyim

6 yı bekle kesinlikle, ekranın büyümesi çok büyük bir avantaj sağlıcak, beraberinde gelicek yeniliklerde cabası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle 6 yı bekle çok dehşet bir telefon geliyor....
  • Büyük telefon seviyosan bekle , benim gibi telefon boyutunda olsun diyosan 5s al.İsteklerine bağlı 6 ne yapacaksa 5s te yapacak , telefon büyük diye sevilir eyw ama işlemcisi şusu busu artıyo diye bekleyeceksen pek gerekli değil bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemenin sonu yok iphone 6 kasım - aralıktan önce gelmez kaç ay var daha hadi o geldi onu alabilecekmisiniz ? bu seferde lan bu böyleyse 6s kim bilir nasıl olur der yine beklersiniz
  • 6S

S serisi her zaman iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede 6s veya 7s kesinlikle beklemeye deger ve 5s den kat kat iyi olacak... beklemelisin....

• 6 yı bekle ama 5sle birlikte bekle

• Sen kendin suan en alınası ve güncel cıhazlar olan 5-5S e ısınamadım demişsin o zaman Apple alacaksan 6 yı beklemek zorunda kalacaksın

• Bekle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinizzdeki telefon sizi yıl sonuna kadar idare ederse bekleyin derim
  • İdare edecek bir telefonunuz varsa beklemeniz tabiki daha iyi olur. Fakat akıllı telefona ihtiyacınız varsa ve elinizde iyi kötü idare edecek bir cihaziniz yoksa 5s alın. 6 nın en erken 7 ayı var daha ki 8 i bulur bence. Az bir süreden bahsetmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeznoraa -- 16 Mart 2014; 14:46:04 >
  • iphone 5i olan adam 5s kesinlikle almasın gerek yok derim ben, benim 5im vardı bozulduğu için 5s aldım yoksa sıradaki telefonumu iphone 6s olarak görüyordum mecburi 5s aldık şimdi hedefim 6s olur yine
  • İdare edecek bir cihaziniz var ise kesinlikle 6 yi bekleyin,applestore açılmiş olacak ozamana kadar oradan alir babalar gibi kullanirsiniz

• 6'yı bekle

• 6S diye Galatasaray ı mı küçük düşürenleri şikayet ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.