Şimdi Ara

5S kullanıcısının gözünden 8.1 değerlendirmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar arkadaslar.5S kullanıcısıyım.8.1 inanın iOS 7 ye göre kat kat kat her yönünden daha iyi.

İlk önce geleyim bataryaya.iOS7 de İster oyun oynanayayım,ister Whatsappda forumda gezineyim 4 saat 30 dakika sabit kullanım görüyordum.
    iOS 8.1 geldiginde ilk kullanımda 3.5-4 saat kullanım gördüm ve basladım sövmeye.Ancak bir kaç şarj sonrası telefon kendine geldi.Eskiden 4 saat 30 dakikayı 3-5 dakika geçse mutlu olurdum.Şimdi 6 saat 30 dakıkadan az kullanım görmüyorum.7 saat 15 dakika gördüm dün.Yani batarya gerçekten çok iyi.

Geleyim wifi'ye.Bizim evde wifi kendi odamda.Aksamları salona geldigimde wifi yi bulmazdı bile.Kullanamazdım salonda.Belki cok nadir 1 diş görürdü oda 2 dakikaya kaybolurdu.Suan salondayım 3 diş ara sıra 2 dişe düsüyor gerçekten cok iyi Wifi durumuda.

Geleyim menüye.iOS 7 de menülerde ara sıra hafif takılmalar olurdu.iOS 8 bence iOS 7nin asıl gelismis hali.Menü inanılmaz hızlanmış ve ne bir takılma geçikme mevcut.Cok seri masallah.

Şimdilik diyeceğim bunlar aklıma geldikçe bu mesajı editlerim bu mesajıda dikte ile yazıyorum herhangi bir hata yapmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediklerinin her birisine katılıyorum

• 5s kullaniyorum,sarj daha kotu wifi desen 3 cizgi gozukuyor internet yok (nerdeyse butun gun boyle) gecikmeden ziyade saglam takilmalar oluyor kendi telefonunu kullanmaktan sogutuyor adami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cchokoboy -- 23 Ekim 2014; 21:56:33 >
  • Suan diyeceklerim bunlar sizinde aklınıza gelen varsa ekleyin hocam.:)

• Vaybe şarj iyimiiiş oyun oynasakta 7 saat olsa varya artık ne günceleme olursa yapmam

• cchokoboy kullanıcısına yanıt
    Wifi 3 çekiyor gösterip internet kötüyse sıkıntı telefonda degil modemde yada internet hatlarınızda falandır.

• Safari bariz yavaslamis gerisinde sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kayıpreal K kullanıcısına yanıt
    Oyun oynayarak 7 saat degil ama iOs 7 de oyun oynasanız 3 saat görürsünüz.iOS 8.1 de 4,5-5 saat görürsünüz.

Blitz Brigade oynuyorum intetnet gerektiren bir oyun 5 saat oynayabiliyorum.:)

• feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam dört yıldır iPhone kullanıyorum hiçbir zaman safari kullanmadım hep Google Chrome kullandım not: bu mesajı dikte ile yazılmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Wifi 3 çekiyor gösterip internet kötüyse sıkıntı telefonda degil modemde yada internet hatlarınızda falandır.

Dostum ios7 ikende ayni internetti wifi girdi gozukuyorsa internet yok diye hata verdigini gormedim

• quote:

Herkese merhabalar arkadaslar.5S kullanıcısıyım.8.1 inanın iOS 7 ye göre kat kat kat her yönünden daha iyi.

İlk önce geleyim bataryaya.iOS7 de İster oyun oynanayayım,ister Whatsappda forumda gezineyim 4 saat 30 dakika sabit kullanım görüyordum.
    iOS 8.1 geldiginde ilk kullanımda 3.5-4 saat kullanım gördüm ve basladım sövmeye.Ancak bir kaç şarj sonrası telefon kendine geldi.Eskiden 4 saat 30 dakikayı 3-5 dakika geçse mutlu olurdum.Şimdi 6 saat 30 dakıkadan az kullanım görmüyorum.7 saat 15 dakika gördüm dün.Yani batarya gerçekten çok iyi.

Geleyim wifi'ye.Bizim evde wifi kendi odamda.Aksamları salona geldigimde wifi yi bulmazdı bile.Kullanamazdım salonda.Belki cok nadir 1 diş görürdü oda 2 dakikaya kaybolurdu.Suan salondayım 3 diş ara sıra 2 dişe düsüyor gerçekten cok iyi Wifi durumuda.

Geleyim menüye.iOS 7 de menülerde ara sıra hafif takılmalar olurdu.iOS 8 bence iOS 7nin asıl gelismis hali.Menü inanılmaz hızlanmış ve ne bir takılma geçikme mevcut.Cok seri masallah.

Şimdilik diyeceğim bunlar aklıma geldikçe bu mesajı editlerim bu mesajıda dikte ile yazıyorum herhangi bir hata yapmadı

Ios 8.1 güncellemesi sonrası restore yaptınız mı acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Hayır direk Ayarlar>Yazılım güncelleme ile yaptım.Yani temiz kurulum restore falan yok..

• Bende 7 saat görüyorum her gün :)
    3G ile
    Oyun arada oynuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan gerçekten hayret ediyor.
    Hiç bir güncellemede bu kadar zıt yorumlar okumamıştım.
    Diğer güncellemeler de genelde kullanıcılar aynı şeyden şikayet ediyor veya aynı şeylerden memnun kaldığını yazıyordu.
    Farklı telefon modelleri (4s,5,5s,6) için bu zıtlık anlaşılabilir ama aynı model telefon için bu kadar farklılık insanı gerçekten şaşırtıyor.
    Siz çok çok iyi derken, diğer bir arkadaş ios 8.1 beni telefondan soğuttu diyebiliyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_98705778/tm.htm
  • Gaza getirip geçirecen 7.1.1'den , sonra aramız bozulmasın ? :)

• Valla hocam gerçekten ilginc ama ben ve bu konuda da 3 kisi dahil gayet memnunuz.Aşırı cok aşırı memnunuz yani. Ama bu zıtlıkları anlamak zor dediginiz gibi.

• melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Valla bilemem hocam gördügünüz gibi yorumlardada insanlar bana katılıyor ama farklı konusanlarda var.

Ancak wifi olsun batarya olsun uygulamalar vs.iOs 7 ye göre cok cok daha iyi durumda.

• quote:

Valla bilemem hocam gördügünüz gibi yorumlardada insanlar bana katılıyor ama farklı konusanlarda var.

Ancak wifi olsun batarya olsun uygulamalar vs.iOs 7 ye göre cok cok daha iyi durumda.

Bu rehber sorunu varmış sanırım , ios 8 e geçince aktarılamıyormuş sizdede oldumu ?

• melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Hayır yedeklemiştim iClouddan rehberim sorunsuz

• Güncellemeyi ota üzerinden yaptım cihazım 8.0.2 oranla çok hızlandı fakat ara sıra uygulamalardan atma oluyor. Wi-Fi konusunda pek iyileştirme göremedim gene arada kesiliyor. Sarj süresi konusunda iyileştirmeler var. Onun dışında bir sorun yok cihaz çok stabil 64Bit destekli uygulamalar da gelse tadından yenmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.