Şimdi Ara

5s internetim çok gidiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gb internet paketim 10 gün içerisinde bitiyor bir sey yüklemediğim halde. Bittiği için bugün 100mb internet pakrti yapmıştım yaklasık 20 dakika içinde bitti. Yaptıgım tek şey 3 dakikalık bir video izlemekti. Bu telefon benim kullanımın dısında internet mi kullanıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aramiza hos geldin

Iphone arka planda uygulamalr icin interneti cekiyor.

Eve gecince bir kac ayarlama soyleyecegim yaparsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

Aramiza hos geldin

Borsa falan açıktı onları kapattım şimdi. Ayarlar>Genel>Arka planda uygulama yenile burayıda kapattım şimdi. Bildirimlerde kullanmadıklarımıda kapattım yapacağım baska bir sey var mı ki

Edit : hücreselden internet kullanan uygulamalarıda kısıtladım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpecTraceF33 -- 9 Ekim 2014; 15:40:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpecTraceF33

quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

Aramiza hos geldin

Borsa falan açıktı onları kapattım şimdi. Ayarlar>Genel>Arka planda uygulama yenile burayıda kapattım şimdi. Bildirimlerde kullanmadıklarımıda kapattım yapacağım baska bir sey var mı ki

Edit : hücreselden internet kullanan uygulamalarıda kısıtladım şimdi.

Sen yapacagini yapmissin geriye 3g yi kapammak kaliyor onuda operatorunun uygulamasini indirip yapabilirsin

Ayfonun ozelligi bu interneti ve bataryayi icer

• Borsa tamamen kalkabiliyor mu?

• Ayarlar/hücresel gir oradan hangi ıygulama kaç mb yemiş sırasıyla bak

ben ay başında sayacı sıfırlıyorum bir bakıyorum ay sonu en çok ney internetimi yemiş diye.

• Ek olarak birde App store ayarlarından otomatik güncellemeleri Hücresel için kapatın hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    2 yıl önce açıldı
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam düzeldimi sorununuz? Ben android kullanıcısıyım fakat android os denilen birşey var ha bire arka planda internet yiyor engellemenin bir yolu yok malesef. Şöyle ki 2 3 dk facede takılsam 16 mb internet gidiyor. Bu yüzden iphone almak istiyorum ama ondada böyle sorun mu var yoksa? 2 gb net paketi 1 ay yetsin istiyorum hiç video izlemiyorum bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEleman95

Hocam düzeldimi sorununuz? Ben android kullanıcısıyım fakat android os denilen birşey var ha bire arka planda internet yiyor engellemenin bir yolu yok malesef. Şöyle ki 2 3 dk facede takılsam 16 mb internet gidiyor. Bu yüzden iphone almak istiyorum ama ondada böyle sorun mu var yoksa? 2 gb net paketi 1 ay yetsin istiyorum hiç video izlemiyorum bu arada.

Yazdığım özellikleri kapattım 19 saat içerisinde sadece 24 mb internetim gitmis ama pek girmedim internete zaten 24mb ın 18 i snapchat. ( interneti 2-3 saat kullanmısımdır)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.