Şimdi Ara

5S için orijinal deri kılıf önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısmetse gümüş renkli 5S alacağım sizce 100 tl fiyat etiketine sahip siyah renkli orijinal deri kılıftan almak mantıklı mıdır?

• Değil gidip dışardan gerçek deri bir tane alın appleınki eriyip gidiyor kap genelde deforme oluyor.Siyah diğerlerinden kaliteli olsa da dışarıdan başka marka alın.
  • çok mu dayanıksız bu kılıflar yan sanayi ürünlerden ağzımız yandı bi kere orijinal olsun istiyoruz o da dandik çıkıyor
    3M karbon kaplaması var mı 5S için?
  • ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Alma 5s kilifi cop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım siyah kullanıyorum şimdilik çok iyi gibi ama ne kadar dayanacak bakalım ben iyi kullanırım o da bir gerçek dışarda çok kılıf inceledim hiç biri 5 para etmeZ korumaya yönelik sıfır dı beğendiğim bir çok kılıf.he çok iyi varsa yazsın arkadaşlar alalım ama bana göre iyi siyah case

• 99 lira pahali bence kaliteli yapmistir apple disi deri seklinde ici yumusak tuylu birsey diye duydum ama bilmiyorum
    Yinede azicik fiyat farkina takilma al bi tane orjinal case.. sahsen ben gold 5s alip turuncu / acik kahve tarzi olan kilifi alacagim

• kasayı yanlardan çizilmesini engellesin benim için yeterli, zira yere düşürmelerde falan koruma beklemiyorum çünkü bu zamana kadar hiçbir telefonumu yere düşürmedim bundan sonra da düşürmeyeceğime neredeyse eminim. ben isterim ki orijinal olsun cihazı kusursuz sarsın hasar vermesin kılcal çiziklere sebebiyet vermesin .....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 11 ince kılıf tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

kasayı yanlardan çizilmesini engellesin benim için yeterli, zira yere düşürmelerde falan koruma beklemiyorum çünkü bu zamana kadar hiçbir telefonumu yere düşürmedim bundan sonra da düşürmeyeceğime neredeyse eminim. ben isterim ki orijinal olsun cihazı kusursuz sarsın hasar vermesin kılcal çiziklere sebebiyet vermesin .....

Bence orjinal alin kullanmadim ama elleyince verdigi his fln muhtesem bence , ayrica ayrintili dusunulen noktalari var mesela kamera bolumu kilifda siyah yapilmis yansimalari engellemek icin oldugunu dusunuyorum

• Siyah kullanıyorum en kötü rengi siyah bunu bil ama deforme olma olasılıgı en düşük olanda siyah. Kılıfa gelirsek müthiş sarıyor ve cok kaliteli pişman olmazsn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.