Şimdi Ara

5s gold home tuşu problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese mrblar. yaklaşık bir ay önce vatan bilgisayardan iphone 5s gold aldım ve şuanda telefonun home tuşundan çıt çıt ses geliyor sanki bi yere takılıyor gibi daha öncede 4s kullanıyordum onda böyle bir durum olmamıştı.sizce garantiye göndermelimiyim yoksa beklemelimiyim zamanla geçermi 5s kullanıcıları yardımlarınızı bekliyorum böyle bi durum sizdede var mı?

• o ses nedemek biliyormusun hey ben yeni bir iphoneyim burdayım demek yakında o çıt sesleri azalcak ve özleyeceksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dert etme kardeşim çok normal o ses :D hem telefon yeni hemde parmak izi okuyucu var aynı home tuşu değil yani 4sle bunlar çıt çıt yapıyor :D
  • gerçekten öyle olmasını çok isterim yalnız telefonu aldıktan 1 ay sonra ses çıkmaya başladı ve de daha tuşa basmadan hafif dokunmayla bile çat çut ses geliyo dünyaynın parasını verince işte insan biraz kafaya takıyor:)
  • zaten bu parmak izi okumayı home tuşunun üzerine yapmaları çok saçma olmuş ekranda olmuş olsa çok daha güzel olabilridi ya da tamamen home tuşunu kaldrsalardı keşke
  • O ses normal kafana takma kafana da; neden GOLD olduğunu belirtme gereği duydun anlamadım, ip5s demen cihazı anlamamız için yeterli.

EDIT: Hocam o ekranda touch id sensörü nasıl olacaktı bi anlat allah aşkına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 13 Mart 2014; 20:21:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi form sitesinde genellikle bu sıkıntının daha çok gold'da olduğunu okumuştum o yüzden yazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    APPLE WATCH TUŞ PROBLEMİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman.can

zaten bu parmak izi okumayı home tuşunun üzerine yapmaları çok saçma olmuş ekranda olmuş olsa çok daha güzel olabilridi ya da tamamen home tuşunu kaldrsalardı keşke

Nereye ve nasıl yapılmalıydı bidaha söylesene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 13 Mart 2014; 20:24:36 >
  • çokta komik olduğunu zannetmiyorum. böyle olsa çok daha şık ve sorunsuz olabilirdi ama siz home tuşu olmasından gayet memnunsunuz.

5s gold home tuşu problemi
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    Home tuşuna entegre yapmaları bile büyük bir iş, sonuçta inç başına 500 piksel kalitede okuma yapabilen kapasitif bir sensör. Arkadaş biraz fazla konsept videolardan izlemiş

• sadece bu bnm beklentilerim vede arkadaşın sorusuna cevap olarak böyle bi tasarımda ekranda olabileceğinden bahsediyorum farkındaysanız.
  • osman.can O kullanıcısına yanıt
    Yazdığın cevaplardan konuya ne kadar uzak olduğunu anladığım için sana consept tasarımlar dünyasında mutluluklar dileyip uzaklaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: osman.can

sadece bu bnm beklentilerim vede arkadaşın sorusuna cevap olarak böyle bi tasarımda ekranda olabileceğinden bahsediyorum farkındaysanız.

Hocam kimse sana touch id nin nerede olabileceğini sormadı ki

• ya bırakın Allah aşkına sanki apple babanızın şirketi toz kondurmuyosunz tamm diğer markalardan üstün ama nenden daha iyisi olmasın en son çıkardığı ürüne dandik bi home tuşu koymuşlar daha iyisi olabilirdi ben bundan bahsediyorum siz ne diyosunuz.
  • burası bi form sitesi bn sadece fikrimi söyledim sen niye alınganlık gösteriyon ki
  • Gold aldığından böyle gold alanlara böyle yapıyoruz biz
  • Bende bugün aldım çıt felan geliyor ama umrumda değil 5230dan geçmişim gözüm döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmagfker -- 13 Mart 2014; 22:48:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.