Şimdi Ara

5s ekran oynuyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki bir arkadaşın konusu üzerine cihazın sağ taraf ortadan itibaren ekranın basınca içeriye girdiğini fark ettim. Cihazı apple store'dan aldım ve 9-10 aydır kullanıyorum. Bu durum hiç rahatsız etmedi daha önce. Apple başarı ve genpa teknik servise yönlendirdi ama sonuç alabileceğimi düşünmüyorum, kaç kere aramama rağmen ulaşamadım. Sizce apple'dan randevu alıp cihazı değişim yapma şansım nedir? bu durum hakkında bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim.( İstanbul 7 saat uzaklıkta gitmeme değer mi:()

• Hocam hiç rahatsız etmiyosa neden değiştirmek gereksin ki Benim telefonumdan da geliyor öyle çıt çıt sesleri bir sorun yok belki apple store size swap cihaz verecek daha başka sorunlarla karşılaşacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Hocam hiç rahatsız etmiyosa neden değiştirmek gereksin ki Benim telefonumdan da geliyor öyle çıt çıt sesleri bir sorun yok belki apple store size swap cihaz verecek daha başka sorunlarla karşılaşacaksınız.

hah! ben de bunu diyorum işte ama dinletemiyorum kimseye..ağzına sağlık..
  • Artık her dakika başka biri konu açıyor.Ekran esnemesi swap değişim nedeni olan bir fabrikasyon sorunu swap değişim evet yapılıyordu ama artık ekran tamir ediliyor diye biliyorum.Şu konuda kesin bilgisi olan biri swap değişimim yapılıyor yoksa tamir mi ediliyor söyleşide kurtulsak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

quote:

Hocam hiç rahatsız etmiyosa neden değiştirmek gereksin ki Benim telefonumdan da geliyor öyle çıt çıt sesleri bir sorun yok belki apple store size swap cihaz verecek daha başka sorunlarla karşılaşacaksınız.

iki gün önce apple store (zorlu) dan aldığımız (kuzenime) iphone 5s gold kutudan çıkarttığımızda sağ altında eziklik ve ekranın yine sol üst kısmında camın altında toz olduğunu farkettik. götürdük ve değiştirdik.

beni senin o 2. el diye savunduğun swap cihazların kutulu iphone dan daha kalitesiz olacağına inandırman işte bu bakımdan mümkün değil.

eğer swaplar için dediğin olay gerçekse bu kutulu iphone larda da yapılıyor.

sen de şuna inan teknoloji ŞANS işidir tamamen!!! kutunun içini göremessin? ne olduğunu bilemessin? ister kenar mahalle telefoncusu olsun ister samsung ister apple. hepsinin çalışma mantığı AY-NI-DIR...

saygılar.

• Bu güne kadar rahatsız eden bir durum olmadı ve şuan da çok belli değil ama zamanla altına toz kaçma ya da içeriye çökme daha da genişlerse diye korkuyorum. Değiştirmek isteme sebebim bu.
  • TheWalkingDead kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce benim cihazı değiştirirler mi toz vs. yok sadece ekran içeriye çöküyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 9. Nesil Ekran Sorunu
    geçen yıl açıldı
    iPhone 15 ekran sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWalkingDead

quote:

quote:

iki gün önce apple store (zorlu) dan aldığımız (kuzenime) iphone 5s gold kutudan çıkarttığımızda sağ altında eziklik ve ekranın yine sol üst kısmında camın altında toz olduğunu farkettik. götürdük ve değiştirdik.

beni senin o 2. el diye savunduğun swap cihazların kutulu iphone dan daha kalitesiz olacağına inandırman işte bu bakımdan mümkün değil.

sen de şuna inan teknoloji ŞANS işidir tamamen!!! kutunun içini göremessin? ne olduğunu bilemessin? ister kenar mahalle telefoncusu olsun ister samsung ister apple. hepsinin çalışma mantığı AY-NI-DIR...

saygılar.

sıfır kutulu cihazlara nazaran swap cihazlarda sorun yaşayanlar daha fazla..4-5 defa bile değişime gidenler var..beni swap telefonların piyasadaki ''sıfır kutulu'' cihazlarla aynı kalitede olduğuna inandıramazsın..böyle birşey olması da imkansız..hangi firma olursa olsun dışarıda 2000 küsür liraya sattığı cihazı burada 700 liraya değişim cihazı olarak SAT-MAZ.. kesin bir bit yeniği vardır..bu benim düşüncem..siz farklı düşünüyor olabilirsiniz saygı duyarım..

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    bu cihazları yedek parça gibi gösterip ülkemizin ağır vergi şartlarından kaçırarak neden yapamasınlar.

Ekleme: Vergisi az olduğu sürece maliteyeti nedirki kos koca apple için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 4 Eylül 2014; 23:29:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

bu cihazları yedek parça gibi gösterip ülkemizin ağır vergi şartlarından kaçırarak neden yapamasınlar.

peki cihazlarını swaplayıp o cihazda da sorun yaşayan üstüne 4-5 defa cihaz değişimi yaptıranlara ne diyorsun? neden arızalı çıkıyor bunlar peki?
  • quote:

quote:

peki cihazlarını swaplayıp o cihazda da sorun yaşayan üstüne 4-5 defa cihaz değişimi yaptıranlara ne diyorsun? neden arızalı çıkıyor bunlar peki?

güzel kardeşim ağzını dilini boşuna yorma laf anlatamassın çünkü adam değiştirmiş zorludan ve mutlu olması lazım anladınmı kendini tatmin etmesi lazım onun cihazı en güzel sıfırlarında sıfır en iyisi olacakki rahat etsin çünkü varı yoğu dünyası cep telefona bizde ona kalkıp swap sıfır değil dedikmi birde ispatladıkmı adamı intihara götürür aman dikkat et kardeşim o yüzden bırak laf anlatmaya çalışma ben adama los angeles apple storeda değişim yaptım ve italya romada yaptım diyorum değişimfaturasınıgösteriyorum resim olarak atıp adam bana hala diyorki zorlu açılışa tim cook geldi ben buraya itibar ederim los angelese değil dedi :D hacı sen bu adamla selamı sabahı kesmessen senin her bir saniyene kayıp yani

• Bu swap cihazlar sıfır değil diyenlerin derdi ne anlamıyorum.Kasa sıfır ekran sıfır batarya sıfır içindeki işlemci anakart kullanılmış olsa ne olucak.Takıntılı olmayın bu kadar.
  • Ben sadece bu konuda bildiğim şeyi söyledim hiç biriniz samsung ceo su felan değilsiniz bana bir şey kanıtlamak zorunda da değilsiniz.Açıkçası benimde umrumda değil swapların ikinci el olup olmadığı sonuçta 2 yıl boyunca o telefon kendiliğinden kaynaklanan bir sorun oluştumu bana yenisini verecekler yada tamir edecekler.Ben buna bakarım günümüzde her şeyi kağıtlarla yapıyorum bende parayı garanti kağıdına verdim 2 sene kullanırım.
  • quote:

Ben sadece bu konuda bildiğim şeyi söyledim hiç biriniz samsung ceo su felan değilsiniz bana bir şey kanıtlamak zorunda da değilsiniz.Açıkçası benimde umrumda değil swapların ikinci el olup olmadığı sonuçta 2 yıl boyunca o telefon kendiliğinden kaynaklanan bir sorun oluştumu bana yenisini verecekler yada tamir edecekler.Ben buna bakarım günümüzde her şeyi kağıtlarla yapıyorum bende parayı garanti kağıdına verdim 2 sene kullanırım.

dostum emin ol senden bahsetmiyordum o kendini biliyor çıkar birazdan gene seni şikayet edicem diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ilko

quote:

quote:

güzel kardeşim ağzını dilini boşuna yorma laf anlatamassın çünkü adam değiştirmiş zorludan ve mutlu olması lazım anladınmı kendini tatmin etmesi lazım onun cihazı en güzel sıfırlarında sıfır en iyisi olacakki rahat etsin çünkü varı yoğu dünyası cep telefona bizde ona kalkıp swap sıfır değil dedikmi birde ispatladıkmı adamı intihara götürür aman dikkat et kardeşim o yüzden bırak laf anlatmaya çalışma ben adama los angeles apple storeda değişim yaptım ve italya romada yaptım diyorum değişimfaturasınıgösteriyorum resim olarak atıp adam bana hala diyorki zorlu açılışa tim cook geldi ben buraya itibar ederim los angelese değil dedi :D hacı sen bu adamla selamı sabahı kesmessen senin her bir saniyene kayıp yani

akıl var mantık var yahu..sıfırı 2000 lira olan bir cihaza 700 lira değişim bedeli ile değişim yapılıyorsa o cihaz hiç ''sıfır'' olur mu..? Güzel açıklamışsın.. Swap cihazın içi açılarak fabrikada işlem görüyor mu..görüyor..bu benim için uzak durmama yeter zaten..o cihaz benim için sıfır değildir..ve asla sıfır üretim kalitesinde O-LA-MAZ :)

• Siz olsanız ne yaparsınız? neredeyse 1 yıldır kullanıyorum rahatsız etmiyor, zamanla toz girer ya da daha fazla çökme olabilir mi?
  • garantili cihazlarınzda garantiden şaşmayın arkdaşlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

saygılar.

sıfır kutulu cihazlara nazaran swap cihazlarda sorun yaşayanlar daha fazla..4-5 defa bile değişime gidenler var..beni swap telefonların piyasadaki ''sıfır kutulu'' cihazlarla aynı kalitede olduğuna inandıramazsın..böyle birşey olması da imkansız..hangi firma olursa olsun dışarıda 2000 küsür liraya sattığı cihazı burada 700 liraya değişim cihazı olarak SAT-MAZ.. kesin bir bit yeniği vardır..bu benim düşüncem..siz farklı düşünüyor olabilirsiniz saygı duyarım..

swap'ı savnduğum yok. bunun sadece swaplarda dğil her üründe yapıldığını söylüyorum sana ben. hiç mi görmedin eskisini getir yenisini götür kampanyası. beyaz eşya laptop her alanda var bu ticari zeka. 700 liraya verirken sana bi karşılık almadan vermiyor. arızalıda olsa piyasa fiyatı 2000 lira olan teli alıp veriyor.

ben seni swap sıfırdır diye inanırmaya çalışmadım. sen milleti kutulu cihaz kesin sıfırdır diye inandırmaya çalıştığından cevap yazdım.

ben şu an swap kullanıyorum. en ufak sorunu yok. sorunu olan tonca swap gördüm. şahit oldum. kutulu cihazlar da ise daha fazlasını gördüm.

zaten kutulu cihazlar sorunsuz olsa swap niye alsın millet değil mi?

eğer bir şey savunuluyorsa bunu fanboyluk yapmadan ve kötülemeden yapmak gerek.

senin tezin doğru okey. fakat swap için değil kutulu ve tüm swapar için doğrudur.

kutulu cihazlardan çıkan şahit olduğum sorunları söylesem sen bile şaşırırsın :)

merter mediamarkt ta ömer isminde çalışan bir arkadaşımın tecrübelerinide kendisi ağzıyla paylaşırım dilersen.

amacm önce sen bilgilen ki burada cihazını değiştirecek insanlara yanlış yönlendirim yağpmamış olursun en azından.

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

Hocam sizce benim cihazı değiştirirler mi toz vs. yok sadece ekran içeriye çöküyor?

değiştirirler. apple store için kesin diyebilirim. çünkü kutulu cihazların %80 inde yaşanan kronik bir sorun. genel teknik servislerde de forumda bir çok yerde değiştireni görüm. lydia hariç. orada bir arkadaş sorun yaşamıştı burdan. tabi apple store yetkilileri kesik sim den fakan da diyor ama bilmiyorum. kesik sim kullanmayanlarda da görülüyor.

eğer değişim olursa ve kartın kesik sim se nano alıp kullanmanı öneririm. bu çekim kaliteni d düzeltir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

değiştirirler. apple store için kesin diyebilirim. çünkü kutulu cihazların %80 inde yaşanan kronik bir sorun. genel teknik servislerde de forumda bir çok yerde değiştireni görüm. lydia hariç. orada bir arkadaş sorun yaşamıştı burdan. tabi apple store yetkilileri kesik sim den fakan da diyor ama bilmiyorum. kesik sim kullanmayanlarda da görülüyor.

eğer değişim olursa ve kartın kesik sim se nano alıp kullanmanı öneririm. bu çekim kaliteni d düzeltir.

Bilgi için teşekkür ederim. Belki şöyle yapabilirim garantinin bitmesine 13-14 ay var neredeyse, son 3-4 ay kala böyle bir değişim için başvurabilirim; çünkü şu an bir sorun yok ve verecekleri cihaz da swam cihaz olacak galiba :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.