Şimdi Ara

5K' dan Özel Ders. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saçma sapan yorum dolu.

Millet saati 100 tl den veriyor en ucuz millet dediğim de mat öğretmeni falan. Emin olun sizle yakın zamanda aynı,benzer sınava girmiş,benzer sisteme tabii tutulmuş bir arkadaşınız daha iyi öğretir ve siz de daha rahat olursunuz onun yanında.

Ben 6k girdim saati 50den özel ders verdim tanıdıklarıma, gayet de memnun kaldılar.Boş yapmanın lüzumu yok.

Bazı hocalar var ki leş gibi anlatıyor,böyle adım adım bütün işlemleri falan yazıyor öğrenci de tilt oluyor haliyle,bir de öğrenci ile yakın üslupta konuşmuyor ders zevkli de geçmiyor.
  • Uplayalim broyu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrNarcissist

Saçma sapan yorum dolu.

Millet saati 100 tl den veriyor en ucuz millet dediğim de mat öğretmeni falan. Emin olun sizle yakın zamanda aynı,benzer sınava girmiş,benzer sisteme tabii tutulmuş bir arkadaşınız daha iyi öğretir ve siz de daha rahat olursunuz onun yanında.

Ben 6k girdim saati 50den özel ders verdim tanıdıklarıma, gayet de memnun kaldılar.Boş yapmanın lüzumu yok.

Bazı hocalar var ki leş gibi anlatıyor,böyle adım adım bütün işlemleri falan yazıyor öğrenci de tilt oluyor haliyle,bir de öğrenci ile yakın üslupta konuşmuyor ders zevkli de geçmiyor.

Çok sağol kardeşim. Bende okuldaki bir gönüllülük kulübünde ücretsiz olarak özel ders verdim bu yıl ve gayet memnun kaldılar. Şimdi maddi ihtiyacım doğduğundan dolayı vermem gerekiyor.

• Tavsiyem önce 3-5 dklik Youtube videoları çekmen. Hem senden ders alacaklar için güzel bir demon olur hem de daha fazla kişiye erişebilirsin bu şekilde. Başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Tavsiyem önce 3-5 dklik Youtube videoları çekmen. Hem senden ders alacaklar için güzel bir demon olur hem de daha fazla kişiye erişebilirsin bu şekilde. Başarılar

Gerekli ekipmanim yok ama bunu düşüneceğim sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: AceİsBack

quote:

Tavsiyem önce 3-5 dklik Youtube videoları çekmen. Hem senden ders alacaklar için güzel bir demon olur hem de daha fazla kişiye erişebilirsin bu şekilde. Başarılar

Ekipman? Bir adet akıllı telefon yeterli. Hadi bir de yazı tahtası olsun tamamdır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AceİsBack

quote:

Ekipman? Bir adet akıllı telefon yeterli. Hadi bir de yazı tahtası olsun tamamdır.

olabilir aslinda

• bir şirkette staj yapman hem daha çok para kazandırır hem de işini öğrenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bouncer535

bir şirkette staj yapman hem daha çok para kazandırır hem de işini öğrenirsin

birinci sınıf olunca ucret konusu da staj konusu da zor oluyor hocam

• AceİsBack A kullanıcısına yanıt
    Aslinda iyi bir unidesin bende ayni bolumu okuyorum hazirlikta buldum arastirirsan bulursun belki hem sap felan ogreniyorsun faydali oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Bouncer535

Aslinda iyi bir unidesin bende ayni bolumu okuyorum hazirlikta buldum arastirirsan bulursun belki hem sap felan ogreniyorsun faydali oluyor

Sağol hocam bakayim. Zaten bazi nedenlerden dolayi bi anda yoğunlaştım özel ders veremeyeceğim gibi duruyor. Yaz icin staj bakicam artık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.