< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperince -- 16 Ekim 2025; 20:58:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Türktelekom da 4.G DE Zaten 900 e yakın hız geliyor . Arada 20 mhz fArk olacak onu da abone sayısı ile kapatabilir . |
|
|
Vodafone'dan sınırsıza 24 aylıktan devam. ![]() zaten 50 megabit üzeri olduktan sonra bütün mahalleye aynı anda internet paylaşımı yapmadığın sürece her türlü yetecektir ki Vodafone bu frekanslar ile şehir merkezlerinde 200-300 Mbps rahat verir diye tahmin ediyorum ki o da gayet yeterli zaten günümüzde her türlü konuda. Vodafone zaten "5g'ye hazırız" dememiş "4.5g'ye hazırız" demiş (!) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 16 Ekim 2025; 15:26:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yani ilk başta samsung'dan geçince üzülürüm diye düşünüyordum ama S24 plus'tan çok iyi yükseltme oldu işlemci zaten daha iyi ama pil ve kamera farkı bayağı var özellikle zoom yapma ve şarj olma hızı bakımından. Yani S plus seviyesi değil de S ultra seviyesinde bir amiral gemisi olduğunu hissettiriyor Yani Samsung kesinlikle batarya anlamında geri kalmış diyebilirim yani 100 watt ile 45 watt çok fark ediyor. Ayrıca benzer incelikte çok daha fazla batarya kullanıyorum silikon karbon teknolojisi sağ olsun. 5850 mah var honor'da 4900 mah'dı S24+'da Üstelik Xiaomi gibi reklamlı da değil arayüzü. Hissiyat bakımından Huawei'in Google'lısı gibi. bir tek işte güncelleme desteğinden eksi yedim. Samsung çünkü 7 sene sunarken honor Türkiye'de bu cihaza şu andan itibaren 3 sene falan sunacak gibi Cihaz bu senenin modeli yoksa 4 sene güncelleme desteği var normalde destek süresi olarak. Artık Ekim ayına geldiğimiz için yıl 2026'ymış gibi düşünüyorum yani 3 sene derken < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 16 Ekim 2025; 15:36:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ankaranın göbeğinde otueuyorum. Hattım Turkcell evin icinde(ev caddenin üzerinde pencereden aşagıya atlasam arabalar beni biçer) konuşmada bile hat keisomeleri yaşıyorum bırakın 3g'yi 2g bile zor çekiyor. 5 yıldır kayıt açıyorum olumsuz cevap veriyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Magic 7'den 8'e geçilmez ama sıfırdan bir telefon alacak birisi için Magic 8 pro'da fena görünmüyor. Vivo yani işletim sisteminin reklam var mı yok mu bilmediğim için pek bir yorum yapamam iPhone 16e modelini ben de çok fazla beğeniyorum ama play store'daki paralı uygulamalarım beni Android'de tutmaya devam ediyor hep Android'i kullandığım için. Yoksa macbook'a benziyor diye Huawei matebook 14 2022 laptop kullanan adamım yani bir nevi Apple'ın PC tasarımlarını seviyorum ama işletim sistemlerinin Android olmamasını sevmiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 16 Ekim 2025; 15:40:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|