< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5ber.eSIM Deneyim eSIM'siz Android Cihaz Kalmasın (24. sayfa)

-
-
cıft sım kullanıyorsanız dıgerını cıkartın..bende de cıft kullanınca ve kapalı ımeıde yapıyordu turkıyeye gelınce..yurtdısında sıkıntı yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İki türlü denedim. Değişen bir şey yok. Diğer telefonlarda bir sorun olmuyor. Sadece OnePlus Nord üzerinde bu sorunu yaşıyorum.
-
Merhaba acaba 5ber.eSIM kartınız geldi mi? Kartınızın bu kadar zamandı gelmemesi beni de endişelendirdi. Ben de 14 Kasım Perşembe günü sipariş verdim bugün itibarıyla Türkiye girmiş gözüküyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef hala gelmedi ve tek bilgi bile alamıyorum.Şöyle bir durum var ben ve kardeşim aynı gün aynı adres ve aynı kart ile aldık yani 2 tane istedik diye sipariş limitini geçtiğimiz için gümrüğe takılmış olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hemen hemen aynı günlerde sipariş vermişiz beklemedeyim bende
Ne zaman sipariş vermiştiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Merhaba fiziki e-simi telefonun ikinci sim slotuna taktım ve her şey normaldi. Sonra sim yöneticisinden sim-2 yi pasife aldım yurtdisinda açarım diye simi çıkartmadım ama. Yurtdışına çıktığımda sim-2 yi aktiflestirmeyi denediğimde telefonun mobil ağlar kısmı çöktü kendi orjinal sim kartımı da görmüyor. Arkada planda com.adroid.phone çöküyor, şarjı hemen bitiyor çaresini bulamadım
Birkaç yerde okuduğumda samsung cihazlarda bunun olabildiği ve fabrika ayarları sonrası düzeldiğini yazmışlardı. Emin değilim ama eğer başka çözüm bulamazsanız deneyebilirsiniz. Yurtdışı kaynakları araştırmanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
-
Teşekkurler hocam eşimin telefonuyla e-simi kullandım neyseki. Başka bir çözüm bulamazsam fabrika ayarları son çarem
Şimdi araştırırken nedenini buldum cihazın imei kayıtlarını sildirmişim :/
Muhtemelen hata oluştuğundan silinmiş görünüyordur, normal şartlarda imei'yi böyle işlemle silemezsiniz.
Yedeklerinizi aldıktan sonra fabrika ayarlarını deneyin bence sorun çözülecektir
-
arkadaşlar merhaba yeni bir android telefon almak için araştırıyorum ancak orta seviye iyi bir cihaz da esim özelliği pek fazla bulunmuyor (sanıyorum ancak honor 200 ve honor 200 pro da mevcut) bu nedenle ben de 5ber esim kartını 25$ lık olandan alır mıyım diye aklımdan geçirirken, çok sevgili devletimiz bugün aldığı karar ile yurtdışı bireysel ürün limitini KARGO DAHİL 30 euro ya düşürmüş ve bu da 27 Aralık 2024 den itibaren geçerli olacakmış..
Sormak istediğim şu ki 25$ lık 5ber esim versionu i alıp getirtsek gümrüğe takılır mı ? Bu 25$ a ilave bir kargo ücreti vs çıkıyor mu ?
-
Bilgi vermek için yazıyorum. Anladığım kadarıyla 5Ber Ultra modeli OpenEUICC tarafından desteklenmiyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osos11 -- 27 Kasım 2024; 12:21:38 > -
Hayır ek kargo ücreti çıkmıyor fakat vergi çıkıyor
-
benim e sim gümrüğe sevk edilmiş gözüküyor sizde durum nedir
-
Ne kadar gümrük vergisi çıkıyor 25 dolarlık ürüne bilen varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X