Şimdi Ara

599 TL İphone 4 Mat Ekran Koruyuculu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iphone 4 yurtdışı ve pasaport kayıtlı oyle geçici kıbrıs kayıtlı değil telefonda 1 ufak sorun var arka KAPAK üzerindeki kamera camı var o çizik olduğu için fotoğraflar flue çıkıyor ebay ve çin sitelerinde 1 dolarlık birşey arka kapağın 2 vidasını söküp değişecek birşey, pil performansı normal düzeydedir 1 gün gitmekte şuan SİMKLİTSİZ ve son sürümdedir jailbreak gerektirmez ücretli programı indirmek için pp25 i rahatlıkla kullanabilirsiniz. ön tarafı temiz ama arka camda bir kaç kılcaz çizik var onun dışında arka cam çiziği dışında temiz stabil düzgün telefon uyduruk android telefon almaya değmez satış sebebim ip5 almak

599TL içinde pazarlık yapacaklar lütfen başka ürüne baksın

http://i1283.photobucket.com/albums/a549/kronikyorgun/20130311_161932_zps24dbfbd6.jpg
    http://i1283.photobucket.com/albums/a549/kronikyorgun/20130311_162625_zpsb0077040.jpg
    http://i1283.photobucket.com/albums/a549/kronikyorgun/20130311_162129_zps53fc5345.jpg
    http://i1283.photobucket.com/albums/a549/kronikyorgun/20130311_162248_zpsfa336c99.jpg
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness of master -- 5 Temmuz 2013; 12:55:06 >

• İndirim 599 tl ye bırakabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness of master -- 4 Temmuz 2013; 8:58:21 >
    yok hocam yanlış anladın çöpe telefon atmıyorum şu bir sürü sıkıntıyı sayda bizde bilelim.
    home tuşu sorunlu diyosun.
    daha ne olsun?

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

yurt dışı olması bir handikap
    pasaport kayıt için garanti veremezsin istediğin kadar anlat
    kamera çizik sorunlu diyorsun
    home tuşu sorunlu diyosun.
    daha ne olsun?

Bazen insanların konularını kirletirken çok abartıyorsunuz!!

Yurt dışı neden handikap bu sitede yurtdışı iphone satan ilk benmiyim????
    Pasaport kaydını neden garanti vermeyim referanslarımla konuşun ne kadar dürüst olduğumu bilirler aylardır kullanıyorum geçici olsa kapanırdı,
    KAMERA ÇİZİK DEĞİL lütfen iyi okuyalım arka kapağın üzerindeki kamerayı koruyan minik cam çizik arka kapağın komple kendi 20-25 lira zaten,
    Home tuşu problemsiz kronik olarak hassasiyetini kaybetmişti, kontakt spreyi sıktık üstten şuan ilk gün kadar İYİ

Başka abartcağınız birşey var mı?

• Arkadaş Kıbrıs kayıtlı değil ne demek, ben 5 yıldır Kıbrıs'tayım 2 telefon kaydettirdim. Ne farkı varmış Kıbrıs kayıtının ? Kaydı Kıbrıs'a değil pasaporta yapılır ister Kamboçyaya git İster Kıbrıs'a. Satış stratejin çok ama çok yanlış. Kimseyi yanlış bilgilendirme hakkın yok.

Orijinalden alıntı: Skayn

Arkadaş Kıbrıs kayıtlı değil ne demek, ben 5 yıldır Kıbrıs'tayım 2 telefon kaydettirdim. Ne farkı varmış Kıbrıs kayıtının ? Kaydı Kıbrıs'a değil pasaporta yapılır ister Kamboçyaya git İster Kıbrıs'a. Satış stratejin çok ama çok yanlış. Kimseyi yanlış bilgilendirme hakkın yok.

Allahım bir bilgisiz daha lütfen araştırmadan etmeden konuyu kirletmeyin arkadaşlar rica ediyorum ya şuan turkiye.gov.tr ye giriş yapıp 115 lira ödemesini yapıp kafasına göre herhangi bir kktc giriş çıkışı sallayanların 1 gün sonra telefonu açılıyor ve bir incelemede patlıyor soruyorum size ben konuma GEÇİCİ KIBRIS KAYITLI DEĞİL yazmışım siz ne hakla başlığımı kirletiyorsunuz?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.