Şimdi Ara

599 TL Arctic Freezer 50 AMD-İntel Uyumlu Adreslenebilir ARGB Ledli, 6x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• am4 aparatı varmı acaba bunlar tr4 için olarak hatırlıyorum ?

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

Doğru hatırlıyorsunuz yalnız bu ürünün iki farklı modeli var. Standart soketlerle uyumlu olan versiyonun kodu AR-ACFRE00065A, TR4 uyumlu olanın kodu AR-ACFRE00055A. Benim paylaştığım modelin ürün kodu AR-ACFRE00065A.

599 TL Arctic Freezer 50 AMD-İntel Uyumlu Adreslenebilir ARGB Ledli, 6x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemc
  • cohannan kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• Bu ürünü kullanan arkadaşlar varmıdır? Kalitesi hakkında yorum yapabilirmisiniz?

• morcin kullanıcısına yanıt

RAM uyumluluğu baya sıkıntılı.

Görünüş bence kötü, etrafındaki gereksiz plastik kötü. Ben de bunu almayı düşünüyordum. Hardware Nexus'un incelemesini izledim. O kadar kötü değil ama büyük ihtimalle RAM'ime değeceği için Fuma 2 aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünü bi şekilde Mag forge 100r'in içine sığdırabilirmiyiz ya 599 TL Arctic Freezer 50 AMD-İntel Uyumlu Adreslenebilir ARGB Ledli, 6x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemc 599 TL Arctic Freezer 50 AMD-İntel Uyumlu Adreslenebilir ARGB Ledli, 6x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemc 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fuma 2 ile arasında kaldım, ikisini de alamıyorum. Bu arada tabii fiyatlar da her gün 10 15 artıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sığdıramıyormuşuz arkadaşlar Mag forge 100r'in içerisine denedim 599 TL Arctic Freezer 50 AMD-İntel Uyumlu Adreslenebilir ARGB Ledli, 6x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemc 

• EX-atx board yoksa atx için bile iyi düşünün, araştırın, ebatını. Gecenlerde arctic'in 2 borulu kule tipi 9cm fanlısını, Z serisi lga 1150 motherboarda takabilmek icin parmaklarımı parcaladım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.