599 TL Arctic Freezer 50 AMD-İntel Uyumlu Adreslenebilir ARGB Ledli, 6x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemc ![]() ![]() |
599 TL Arctic Freezer 50 AMD-İntel Uyumlu Adreslenebilir ARGB Ledli, 6x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemc

-
-
am4 aparatı varmı acaba bunlar tr4 için olarak hatırlıyorum ?
-
Doğru hatırlıyorsunuz yalnız bu ürünün iki farklı modeli var. Standart soketlerle uyumlu olan versiyonun kodu AR-ACFRE00065A, TR4 uyumlu olanın kodu AR-ACFRE00055A. Benim paylaştığım modelin ürün kodu AR-ACFRE00065A.
-
teşekkürler
-
Bu ürünü kullanan arkadaşlar varmıdır? Kalitesi hakkında yorum yapabilirmisiniz?
-
RAM uyumluluğu baya sıkıntılı.
Görünüş bence kötü, etrafındaki gereksiz plastik kötü. Ben de bunu almayı düşünüyordum. Hardware Nexus'un incelemesini izledim. O kadar kötü değil ama büyük ihtimalle RAM'ime değeceği için Fuma 2 aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ürünü bi şekilde Mag forge 100r'in içine sığdırabilirmiyiz ya
-
Fuma 2 ile arasında kaldım, ikisini de alamıyorum. Bu arada tabii fiyatlar da her gün 10 15 artıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sığdıramıyormuşuz arkadaşlar Mag forge 100r'in içerisine denedim
-
EX-atx board yoksa atx için bile iyi düşünün, araştırın, ebatını. Gecenlerde arctic'in 2 borulu kule tipi 9cm fanlısını, Z serisi lga 1150 motherboarda takabilmek icin parmaklarımı parcaladım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X