Şimdi Ara

59 ülkeden 25 bin kişi Türkiye'ye geliyor...28 nisana kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni dalga göz göre göre geliyor... 59 ülkeden 25 bin vatandaş
    http://www.krttv.com.tr/gundem/yeni-dalga-goz-gore-gore-geliyor-59-ulkeden-25-bin-vatandas-h33107.html

Geçici süreyle yurt dışında bulunan ve Kovid-19 salgını sonrası bulundukları ülkede mahsur kalan vatandaşlar için THY, 59 ülkeye düzenleyeceği 195 uçuş gerçekleştirecek. 25 bin kişi ülkeye getirilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 21 Nisan 2020; 2:29:59 >

• Vakıa sayısı 80 binleri geçmiş ki o da tespit edilebilen. 25 bin kişinin lafı olmaz be kardeşim boşu boşuna yurtdışında mahsur kalmasınlar bari. Ki karantinaya alınıyorlar. Ayrıca hepsi koronalı olamaz.

1 ay önce 2 ay önce bu konuyu açsan katılırdım ama şuan zaten iş kontrolden çıkmış. Türkiyede haftaiçi günlük yaşam aynen devam ederken ve senin tespit edebildiğin 80 bini geçkin vakıa varken senin yurtdışında ki 25 bin adamı(ki hepsi koronalı olamaz, ayrıca karantinaya alınıyorlar yani öyle ülkeye girip ertesi gün sokağa çıkamıyorlar) tedbir diye bekletmen pek bişeyi değiştirmiyor. Hatta hiçbişeyi değiştirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İAmSterdam06 -- 21 Nisan 2020; 2:19:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan hala avrupadan turkiyeye gelen enayi var mi acaba

Ilk 7 deyiz. Hollandadan vs kacanlar ne hissediyodur suan cok merak ediyorum. Insan bu kadar ongorusuz olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erasmus ile Hollanda'da bulunuyorum suan ve insanlarin bu panigini ilk donem de anlayamamistim. Bence dusunduklerinin aksine dolasimin artmasi(yani herkesin evine kacma telasi) hastaligin yayilmasini arttiran faktorlerden biriydi. Ben haftada 1 kez disari alisverise cikiyorum son 1.5 aydir, onun disinda evde oturuyorum tum gun. Duzenli besleniyorum, vitaminlerimi ve takviyelerimi aliyorum.(Bagisiklik sistemini guclendiren her turlu seyi kisaca ) Suana kadar hastaligin hicbir belirtisini gostermedim. Gecen hafta Amsterdam'dan tahliye ucusu oldu Samsun'a. Suan hareket etmenin hala riskli oldugunu dusunuyorum ve kendi donemim Temmuz basinda bitene kadar da donmeyi dusunmuyorum.

Daha once forumda da baska ulkelerde olan Erasmus ogrencileriyle konustum ve herkes panik icinde Turkiye'ye donmek istiyordu. Bu buyuk ihtimal bilmedikleri bir ulkede karantina altinda kalmak istememekleriyle alakaliydi ancak herkes biraz dikkat ederek bu pandemiden olabildigince korunabilir diye dusunuyorum. Dolasimi arttirmak hastaligin yayilmasi icin en uygun ortamdir. Bunun bilincinde olanlar zaten kendi hareketlerini kisitladilar, bircok insanin aksine. Bunu sadece Turk vatandaslari icin demiyorum. Benim gordugum kadariyla tum ulkeden insanlarin yaptigi bir davranisti ve benim dusuncem yanlisti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.