Şimdi Ara

5830 crossfire

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar yeni aldığım anakarta ( sapphire AM3RS890G2 2. 5830 u takıp crossfire köprüsüyle bağladım.anakart tı atiydi tüm driverlarını kurdum gerekli olan lakin ccc yi açınca crossfire menüsünde enable crossfire seçeneğine gelirtiğimde sağ alttaki apply ve discard buttonları gri soluk renkte ve tıklanalımıyorlar disable konumu tikli iken sağ alttaki 2 side tıklanabiliyor.Acaba crossfire olmuşmudur diye girdim BF3 e baktım herhangi bir performans artışı söz konusu değil , device manager da 2 kartıda görüyor.

    Nette biraz bakındım bir kişi birini disable et driverları kaldır restart sonra kur restart sonra tekrar enable et öyle dene demiş 2 kart içinde ayrı ayrı yaptım bunu driver sweeper kullanıp safe mode da lakin farkeden birşey olmadı.Sorun nerdedir bilen varmı ?







  • Allah allah.. gpu-z de crossfire disable gozukuyor herhalde?
  • Gpu-z de ilk ekran kartı seçeneğinde crossfire enabled 2.sinde disabled gözüküyo şimdi dün fazla göz atamamıştım ama ccc den disabled yaptıktan sonra tekrar enabled edebiliomuşum orası biraz benim noobluğuma denk gelmiş ama BF3 te yine bir performans farkı yok hatta tek gpuda oyun geneli 20 fps de genelde stabil iken crossfire mode enabled olunca 50 30 arası bikaç saniye oynanıyo fakat sonra bir anda 1 fps ye geriliyo oynanmaz hale geliyo fln. Bir de ccc nin kendi gpu kontrol tabından bakınca ilk gpu yüzde 99 larda çalışken 2.si 0 bazende yüzde 20lerde çalışıyo şimdi bu mudur crossfire yani :D ben olayı hala tam çözemedim :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.