Şimdi Ara

5800v50 Kurulumu [01.05.2010]|Resimli Anlatım| |Format|Hack|Modifiye| (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.319
Cevap
3
Favori
141.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce güncellemeyi yaptım. Kimse bahsetmemiş ama tam ekran klavye gitmiş, acaba bu sorun sadece bende mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biroltr

quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

@biroltr benim cihaz hackli değil.Söylemiştim.Telefonla güncelledim ben.
    Hacksiz bir yöntemi yokmu bunun

Düzenleme:

Şuan elimde crackli olduğu iddaa edilen farklı boyutlarda aynı sürümlerde 2 ader Quick Office ve yine crackli olduğu iddaa edilen pdf okuyucu mevcut (Quickoffice Adobe Reader)
    Ancak hem unsigned olduğu için hemde güvenilir bir dosya olmadığı için kurulum yapamıyorum.Telefon izin vermiyor.
    Hackli sisteme sahip (birol özellikle siz) birisi denemek isterse 3 dosyayıda uploadlayabilirim.Eğer crack işlemi doğruysa herkes faydalanır.

dosyları upload ed kontrol edeyim

http://depositfiles.com/files/l3nckutac

Uploadladım...Eğer kurulduktan sonra key isterse kafadan salla.Tavsiye edilen ise "0" yazılması...
    Umarım çalışırda rahata ereriz.Birde "signed" haline getirebiliyor musun ? O şekile getirebilirsen bende kurabilirim.
    Hackli kullanmıyorum ama arkadaşlar adına bende teşekkür ederim
    Sonuçları bekliyorum

• mesaj yazarken ekranı yan cevırınce tam ekran klavye otomatık gelıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

Birol dosyanın uploadına daha cok var mı :) yatmadan once ındırmeye baslıyım. uyanınca yuklerım dıye dusunuyorumda :)

Bitti ilk tahlihlilerden ilk şu yok bu nie böyle oldu diyenlern ol hadi!
    Ancak yokum bi kaç gün forumda sorun ve aksaklıkta yok şuan için yazılımda siz yinede aklınıza takılanları biriktirin gelince bakarım...
    Güle güle kullanın.
    04:20 gibi konuyu editlemem biter indirmeye başlarsın.

en kötu ıhtımal buradan ılk paylaştıgın orj yazılıma gerı donerız bu arada saolasın sabah oldu hala uğraşıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

mesaj yazarken ekranı yan cevırınce tam ekran klavye otomatık gelıyor.

Teşekkürlerhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m16.gif
  • http://hot***file.com/dl/39158798/a4fa550/QuickOffice_Leftup.6.02.169.unsigned.sis.html
    http://hot***file.com/dl/39159307/ffd6b3d/AdobeReader.2.05.Unsigned.sis.html

v40'da her ikisi de hackli telde çalışıyordu.Az önce dosyaları sertifikalayıp denedim.sadece adobe reader çalıştı.Quick office kurulumdan sürekli atıyor.Tel hackli olmadığı için deneyemedim.

Ekleme : Sayfayı f5 yapmadığımdan farketmedim @hEro ' da yüklemiş.Belki aynılarıdır belki değişik versiyonlardır.Link çeşitliliği olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 22 Nisan 2010; 4:18:45 >

• @f@tih
    evet dostum muhtemelen aynısı.3 farklı dosya mevcut benim linkte. birol kontrol edecek bakalım cracklimi değil mi.

Ben yatıyorum artık.Yarın bakarım son duruma.
    Herkese iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 22 Nisan 2010; 4:26:11 >
  • Teşekkürler birol kardeşim.hackli dosyalar gelmiş.Ellerine sağlık.Bu saate kadar bekledik ama beklediğimize değidi.Tekrar ellerine sağlık.Kurulumdan sonra izlenimlerimi paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

http://hot***file.com/dl/39158798/a4fa550/QuickOffice_Leftup.6.02.169.unsigned.sis.html
    http://hot***file.com/dl/39159307/ffd6b3d/AdobeReader.2.05.Unsigned.sis.html

v40'da her ikisi de hackli telde çalışıyordu.Az önce dosyaları sertifikalayıp denedim.sadece adobe reader çalıştı.Quick office kurulumdan sürekli atıyor.Tel hackli olmadığı için deneyemedim.

Ekleme : Sayfayı f5 yapmadığımdan farketmedim @hEro ' da yüklemiş.Belki aynılarıdır belki değişik versiyonlardır.Link çeşitliliği olsun

@hEro ve senin paylaştığın dosyaları çekiyorum denedikten sonra yatıcam ve mesajı editliyerek bilgi vericem.

Edit: Kurulum gerçekleşti program çalışıyor yeni dosya ve belge açtım ama dışardan başka dosya ve belge okutmadım değişik dosya ve belgeleri denemek gerek. daha sonra incelicem sanırım crackli doğru bir paket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biroltr -- 22 Nisan 2010; 4:47:03 >

• Dosyaları konuya ekledim hack işlemi tamam Konu güncellendi.
    Nokia yeni yazılım çıkarana kadar en iyisi olmasada şimdilik bu.
    Üzerinde düzeltme ve oynama yaparım o yüzden en iyisi demiyorum daha
    HERKES GÜLE GÜLE KULLANSIN!

Rica:
    Sorun yaşıyanlara ben yokken diğer hackli versiyondan az çok tecrübe sahibi olmuş kullanıcılar konu içerisinde yardımcı olmaya çalışsın.
  • Ben biraz önce wi-fiden direk güncelledim telefonumu. Şimdi bu konuyu gördüm. Biroltr arkadasımın hackli olan sürümünü indirip kurabilirim değil mi? Bir sorun teşkil etmez. EN başan orjınali kuracaklar bu paketi indirmesin demişler. Ayrıca diğer emuletorler ne işe yarıyor. Güncelleme yapamayanlar için mi kondu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Ben biraz önce wi-fiden direk güncelledim telefonumu. Şimdi bu konuyu gördüm. Biroltr arkadasımın hackli olan sürümünü indirip kurabilirim değil mi? Bir sorun teşkil etmez. EN başan orjınali kuracaklar bu paketi indirmesin demişler. Ayrıca diğer emuletorler ne işe yarıyor. Güncelleme yapamayanlar için mi kondu?

Orjinal v50 kuracaksanız o dosyaları yani o adımı pas geçin anlamında.
    Emülatörler güncelleme yapmak için gerekli olan programlar.
    Hack yapılmış bir versiyon istiyorsan kurabilirsin!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Ben biraz önce wi-fiden direk güncelledim telefonumu. Şimdi bu konuyu gördüm. Biroltr arkadasımın hackli olan sürümünü indirip kurabilirim değil mi? Bir sorun teşkil etmez. EN başan orjınali kuracaklar bu paketi indirmesin demişler. Ayrıca diğer emuletorler ne işe yarıyor. Güncelleme yapamayanlar için mi kondu?

Orjinal v50 kuracaksanız o dosyaları yani o adımı pas geçin anlamında.
    Emülatörler güncelleme yapmak için gerekli olan programlar.
    Hack yapılmış bir versiyon istiyorsan kurabilirsin!

Ben zaten orjınal olanını kurdum. Bu konuyu görünce keşke kurmasaydım dedim. o yüzden sordum. Yani orjınalın üstüne bu hackli olan v5i kurabilirim. Onu öğrenmekti niyetim. Kuruluyormuşta dediğiniz gibi. Son birşey soracagım. bu hackli olan paketi kurmak için diğer programları indirmeme gerek varmıdır. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 22 Nisan 2010; 4:47:29 >

• Birol'dan sonra İlk yükleyen benim herhalde ilk izlenimim ; dönüş hızları düzelmiş nrmale dönmüş,7-8 saniye bekleme kalkmış.
    Rompatcher+ hard format sonrası yamalar aktifleştirilip auto yaptıktan sonra düzgün çalışıyor.Geç oldu.Diğerlerini gün içinde inceleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Birol'dan sonra İlk yükleyen benim herhalde ilk izlenimim ; dönüş hızları düzelmiş nrmale dönmüş,7-8 saniye bekleme kalkmış.
    Rompatcher+ hard format sonrası yamalar aktifleştirilip auto yaptıktan sonra düzgün çalışıyor.Geç oldu.Diğerlerini gün içinde inceleyeceğim.

Sabah sabah delimi dürttü yat uyu yarın yüklerdin tüm uyanıklara hayırlı sabahlar bende şimdi yatıyorum...

• uyanık olanlara hayıtlı sabahlar yükleyim bakayım şu yeni frimware yi
  • ya ben yuklemeye calısıyorum ama not found diyor FLASH a bastıktan sonra
  • Kurulumdan sonra, şarj tam olarak bitmeden şarj ettim. Acaba tekrar mı yüklesem? Çok fark eder mi?
  • ben v40ta bu kapalı tam şarj olayını yapmıştım bu yazılımı daha yüklemedim akşam inş. yine yapmama gerek varmı??
  • @biroltr

potansiyel bir nokia 5800 alıcısı olarak sizin yazılarınızı filan takip ediyorum da, yahu hocam, sen burda harcanıyosun sanki nokia seni yazılım ar-ge ekibine almalı bence,helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.