Bildirim
5800 Yardımm !!!
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ugulama yöneticisin den yüklü uygulamalar >uygulamanın üstüne gel seçenekler > ayarlar > ekran üstü klavye sini kapat seç .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD X2 -- 5 Eylül 2011; 23:18:23 > -
Bunu yapınca oyun hiç oynanmaz oldu :D -
quote:
Orijinalden alıntı: castraelectro
Bunu yapınca oyun hiç oynanmaz oldu :D
Çoğu oyunda düzgün oynayabilmeyi sağlar bu ayar. Eğer daha kötü oluyorsa sorun oyundadır çünkü bu ayar oyunların çoğunda işe yarıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
quote:
Çoğu oyunda düzgün oynayabilmeyi sağlar bu ayar. Eğer daha kötü oluyorsa sorun oyundadır çünkü bu ayar oyunların çoğunda işe yarıyor.
Örnek olarak hangi oyunlar oyunların adı yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yön tuşları varken ekranın bi kısmı görünmüyo. onu düzeltebilirmiyiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: JacquesReverdi
Yön tuşları varken ekranın bi kısmı görünmüyo. onu düzeltebilirmiyiz?
ugulama yöneticisin den yüklü uygulamalar >uygulamanın üstüne gel seçenekler > ayarlar > ekran üstü klavye sini kapat seç .
Arkadaşın mesajını biraz kopyalamış olduk ama bunu yaprsan düzelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: rainbow05
quote:
Arkadaşın mesajını biraz kopyalamış olduk ama bunu yaprsan düzelir.
Tamam onu anladım da. Onu kapatınca oyunda menüdeki "Play"e felan basamıyorum. Hem oyunu tam ekran görüp hemde yön tuşlarını nasıl görebilirim? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: rainbow05
quote:
Arkadaşın mesajını biraz kopyalamış olduk ama bunu yaprsan düzelir.
Tamam onu anladım da. Onu kapatınca oyunda menüdeki "Play"e felan basamıyorum. Hem oyunu tam ekran görüp hemde yön tuşlarını nasıl görebilirim?
Onu yapamıyoruz sanırım
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NomadCRY
quote:
Örnek olarak hangi oyunlar oyunların adı yani
Soruma cevap alamadım hala anlaşılan bunu yapınca birşey olmuyor -
normalde düzelmesi lazım ama şimdi büyük ihtimal oyuna özel olarak yeni ekran klavyesi indirmen lzım oda varsa yani
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X