Şimdi Ara

5800 XM Yapıkredi 'Akıllı Cep' uygulaması yüklenmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternetten banka hesabıma girmek için akıllı cep uygulaması gerekiyor biliyorsunuz; sms ile hesabıma girdikten sonra "akıllı cep" kısmında başvuruyorum. Akıllı cep uygulamasını telefonuma yüklemek için yapı kredinin bana gönderdiği linkee tıkladığımda akıllı cep uygulamasını telefona indirmiyor bembeyaz sayfa açılıyor ve öyle kalıyor halbuki bu ücretsiz bi uygulama ve eski telefonum olan 6300'a direk indirmiştim ve WAP üzerinden yapılıyor galiba. Ben WAP yazıp 7777'ye gönderdim ve kaydettim ama anlaşılan WAP ayarlarında mı bir sorun var nedir?

Telefona "NomadCRY" arkadaşın yazdığı "SUNRISE V1.3.1 N97mini CF'yi yükledim ve çok hızlı. Bu CF'den sonra tekrar WAP yazıp 7777'ye gönderdim gerekli bağlantı ayarlarımında olması lazım. Akıllı cep uygulaması için yapı kredinin bana gönderdiği linkteki "akıllı cep programı"nı indirememesinin sebebi bu CF ile ilgili olabilir mi sanmıyorum ama gene bir sorayım üstadlar cevaplasın?

Telefona sürekli "Kullanım Miktari: 240 Byte Kullanım Tutari: 0, Kalan Tutar: -5.89TL" diye mesaj geliyor halbuki bütün uygulamalar kapalı. Teli ilk aldığım günlerde (1 hafta önce) 3G yazıp 2222'ye göndermiştim belli bi süre turkcell'den 100MB internet paketi gelmişti ama oda şu anda eksilerde ve bitti. Ama her yöne mesaj hakkım var yani de bunun o ücretsiz akıllı cep uygulamasını indiremememle pek bi alakası yok gibi. Yardımcı olursanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 26 Eylül 2010; 14:12:01 >

• Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu?
  • Bakın bunun CFW ( CF değil ) ile bir alakası yok.Çünkü hata bağlantı ayarlarında.Bağlantı ayarlarınızı düzgün yaparsanız indirecektir.Ya liranız kontörünüz yok ya da internet paketine sahipseniz mb ı bitmiş ya da bağlantı ayarlarınız yanlış.

WAP yazyıp 7777e gönderdikten sonra gelen 2. mesajda şifre kısmına 1234 yazıp seçenekler kaydet diyorsunuz.Ve bağlantı ayarlarınız yapılanmış oluyor.Aynı şeyi konumda da sordunuz ve diğer arkadaşlar hiç bir ayar yapmadan WAP üzerinden internete bağlanabildiğini belirtmişti.Bu da sorunun CFW ile alakası olmadığını gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 26 Eylül 2010; 15:37:05 >
  • Bilgi için teşekkürler. CFW'ye hiç bir şekilde laf söylemedim bu kadar muhteşem bi CFW'ye zaten söyleyememde; sadece "belki" dedim; WAP yazıp tekrar 7777'ye göndereyim daha önce 4 kere yaptım ama gene yapayım. Olmadı birde kontör alıp öyle denerim. Sonucu tekrar buraya yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyoaktif

Bilgi için teşekkürler. CFW'ye hiç bir şekilde laf söylemedim bu kadar muhteşem bi CFW'ye zaten söyleyememde; sadece "belki" dedim; WAP yazıp tekrar 7777'ye göndereyim daha önce 4 kere yaptım ama gene yapayım. Olmadı birde kontör alıp öyle denerim. Sonucu tekrar buraya yazarım.

Yok zaten neden CFW'me suç atıyorsun demedim ki.Belirtmek istedim.Lafım sana değildi.
  • @NomadCRY

Evet sonunda akıllı cep uygulamasıda yüklendi; yüklenmemesinin sebebi -5.89 yani min. kontörde olmammış çağrılık bile hakkım yok [;) Gittm attım 10tl'lik baktım oldu ama kontör felan gitmedi. Demekki çağrılık kontörüm olsada yükleyebilecekmişim. Tüm yardımların için canı gönülden teşekkürler; Allah rağzı olsun dostum. Gönül rahatlığı ile 22.15'deki otobüsüme binebilirim telefon ile ilgili herşeyim hazır sayende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.