Şimdi Ara

5800 v52 hack esnasında masada kaldı :S [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5800 v52.0.007 phonix kullanarak hacklemeyi deniyordum 1-2 sıkıntı yaşadım. forumlarda araştırdım crc sorununu şu şekilde geçebileceğim yazılmış.

quote:

"CRC" dosya boyutu sağlaması (checksum) hatası alıyorsanız, Phoenix'i kapatıp NaviFirm'den indirdiğiniz orjinal sürüm dosyalarını ilgili dizine atın ve Phoenix işlemlerine yeniden başlayın. "Refurbish" kısmına kadar gelin. "Refurbish"e 1 kez tıklayın ANCAK "Yes"e tıklaMAyın! Dosya değişim işlemini bu sırada yapın. (Hackli dosyayı, orjinal dosyaları attığınız dizindekiyle şimdi değiştirin.) Ardından "Yes"e basıp sonraki adıma geçin.

Refurbish e basınca yes - no şeklinde birşey sormuyor. orjinal dosyalarla denedim 1 kez Refurbish e basar basmaz başladı flasha.
    ben de Refurbish e basma aşamasına kadar geldim ve dosyaları ozmn değiştirdim yine crc hatası verdi flash olmadı.

bi çakallık yapayım dedim ama keşke yapmaz olaydım. okuyun siz de bu hataya düşmeyin...
    orjinal dosyaları atıp Refurbish e basma esnasında aşağıdaki options kısmına girdim ve orda flash için rm-356 klasöründeki 4 dosyanın adı vardı. buraya yenilerini ekleyebiliyor veya istediğimi kaldırabildiğimi görünce .v02 uzantılı hacklenecek dosyayı listeden silip onun yerine hacklenmiş .v02 uzantılı dosyayı ekledim. ok deyip Refurbish butonuna bastım oldu diye sevindim ama flash işlemi tamamlanınca telefon kapandı ve bir daha açılmadı. telefonu usb ile bağlayıp açmaya çalıştığımda 1sn liğine tanıyor phonix ama sonra usb çıkarılmış gibi ses geliyor bilgisayardan phonixten de kayboluyor. telefonun ekranında veya herhangi bir ışığı yanmıyor zaten sadece ilk açılıştaki titremeyi yapıyor o şekilde kalıyor.

şimdi telefon tamamen bozulmamış diye ümid ediyorum. (açmaya çalışınca bi titreşim veriyor en azından o ümitlendirdi biraz =)
    telefoncular jaf box kablosu ile bilgisayara bağladıklarında telefonu görürler inş. yarın ilk iş telefoncuya gidicem ama içim rahat etmeden uyuyamıyacağım birisi bana box ile olur desin lütfen =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihad861 -- 13 Nisan 2011; 2:05:09 >

• Boşuna telefoncuya gitmene gerek yok dostum 2 gün önce aynı şey banada oldu. side_effect arkdasımızın hackli yazılımını kurarken verdigi dosyalardan birini yüklemeyi atlamısım ve 1 dosya eksik olarak 5-6 kez flash attım telefona her seferinde aynı hata oldu flash düzgün cekiliyor fakat telefon açılmıyordu ve acma tusuna bastıgımda sadece titriyordu. Orjinal v52 sürümü flaslayınca acılıyordu ama hacliyi yapınca acılmıyordu 1gün boyunca ugrastım sonunda dosyanın eksik oldugunu gördüm nasıl böle bi hata yaptıgımı anlayınca kendime kızdım

Bilgisayarına jaf programını kur o şekil flash cek en iyisi o daha basit ve kolay. Tavsiye istersen bu yazlımı kur cok iyi bence

http://forum.donanimhaber.com/m_46821534/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: knidos

Boşuna telefoncuya gitmene gerek yok dostum 2 gün önce aynı şey banada oldu. side_effect arkdasımızın hackli yazılımını kurarken verdigi dosyalardan birini yüklemeyi atlamısım ve 1 dosya eksik olarak 5-6 kez flash attım telefona her seferinde aynı hata oldu flash düzgün cekiliyor fakat telefon açılmıyordu ve acma tusuna bastıgımda sadece titriyordu. Orjinal v52 sürümü flaslayınca acılıyordu ama hacliyi yapınca acılmıyordu 1gün boyunca ugrastım sonunda dosyanın eksik oldugunu gördüm nasıl böle bi hata yaptıgımı anlayınca kendime kızdım

Bilgisayarına jaf programını kur o şekil flash cek en iyisi o daha basit ve kolay. Tavsiye istersen bu yazlımı kur cok iyi bence

okadar aradım nette bu konuya hiç rastlamadım keşke görseydim zamanında.
    hemen başladım işleme. çok saol knidos
    ama bişey merak ediyorum bnm telefon açılmıyor hiç jaf görücek mi dersin?

• Benimkinde pek kafaya takmamıştım görüp görmedigini usb bağlı iken power düğmesine 1kere bastıgımda görme işlemi oldugunda gelen ses var ya hani dıt mı desem ne desem normal pc sesi hani o ses geliyor ve bir işlem olmuyordu. seninki nasıl bilmem. jaf programında flash attınmı hic bilgin varmı yoksa yardım edeyim istersen?
  • jafla atmadım daha önce ama anlatımdan yapabilirim diye düşünüyorum.
    benim telefona gelince pcye bağlıyken açmaya çalıştığımda o dıt sesi geliyor pc den ama sonra dıdıt sesi de geliyor :) hani çıktı sesi :D
    neyse denicem artık net de yavaş. dosyalar bi insin olur inş.
  • Searching for phone...Not found!!!
    hatasını verdi
    son çare box kablosunda artık

---
    uğraşırken hafif bir kıpraşma oldu ışıklar yandı sanırım olucak =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihad861 -- 13 Nisan 2011; 1:37:40 >
  • Flash'a bastıktan 2 sn ye sonra power dügmesine basıorsun dimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet basıodum da telefonu bulup bağlantıyı kaybediodu ama sonunda oldu :D yine orjinal sürümü kurdu ama :d

şimdi hack veryisonu kurucam

@knidos herşey için çok teşekkür ederim dostum.
  • hack versiyonu yüklediğimde telefon açılmıyor yine :S
    v1.2 yi yüklemek istiyorum sıkıntı mı var acaba?
  • Arkadaşımız bir cok kişinin istedigi şeyleri farklı farklı versionlarda yaptıgı icin hepsine ait ortak dosya var istedigin versionu secipOrtak dosyalarıda indirmen gerekiyor o versionların yazıldıgı olan yerin en üstünde. onuda indir ve flash bas telefona düzelecektir..
  • uykusuzluktan olsa gerek ben deiorum ortak dosyalar fln demiş rardan tek dosya çıkıo die :D
    yarın işe geç kalıcam sanırım yatıyorum şimdi işte hallederim

tekrar teşekkürler @knidos
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihad861

Searching for phone...Not found!!!
    hatasını verdi
    son çare box kablosunda artık

---
    uğraşırken hafif bir kıpraşma oldu ışıklar yandı sanırım olucak =)

ha gayret
  • Yardım edebildiysem ne mutlu bana Sevindim senin adına iyi geceler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.