Şimdi Ara

[5800-v51][C6'N97 CFW SERiSi][2EV EKRANI-OViMAPS306+T9][SiMPLE STYLE & FLAG'97][HACK-MOD-JAF-UDA] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
1
Favori
34.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aresmar

Başta çalışması (startup) disable edilen uygulamaların biri sorun yapıyordur media bar çalışmıyosa. Okumuştum daily de bir yerde.
    Hard Format / Hafıza kartı temizliği filan çözmüyorsa sorunu f@tih daha iyi yardımcı olacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: fofo

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew
    f@tih arkadaşım öncelikle teşekkürler. Bir sorunum var telefonun xpress music bar tuşu çalışmıyor (sağ üstteki dokunmatik olan) acaba sadece bende mi sorun var?

Format at düzelir.

Hard format ve hafıza kartını biçimlendirmek işe yaramadı maalesef. Tuşa dokunduğumda titriyor fakat bar gelmiyor .

• quote:

quote:

Başta çalışması (startup) disable edilen uygulamaların biri sorun yapıyordur media bar çalışmıyosa. Okumuştum daily de bir yerde.
    Hard Format / Hafıza kartı temizliği filan çözmüyorsa sorunu f@tih daha iyi yardımcı olacaktır.

quote:

quote:

f@tih arkadaşım öncelikle teşekkürler. Bir sorunum var telefonun xpress music bar tuşu çalışmıyor (sağ üstteki dokunmatik olan) acaba sadece bende mi sorun var?

Format at düzelir.

Hard format ve hafıza kartını biçimlendirmek işe yaramadı maalesef. Tuşa dokunduğumda titriyor fakat bar gelmiyor .

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar mesaj yazarken sorun var mı bunda ve de T9daki kelimeleri hafızada tutuyor mu acaba??

Ayrıca dokunmatik performansı propere göre felan iyiymiş? Eğer öyleyse bundaki dokunmatik ayarı proper gibi sürümlerde kullanılamaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 31 Ağustos 2010; 15:32:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Format at düzelir.

Alıntıları Göster
    Media Bar'ı düzeltmek için şunu deneyin:

http://www.multiupload.com/2VTATNC8Q6

NOT: Telefon belleğine kurun, Hafıza kartına değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 31 Ağustos 2010; 15:27:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Media Bar'ı düzeltmek için şunu deneyin:

http://www.multiupload.com/2VTATNC8Q6

NOT: Telefon belleğine kurun, Hafıza kartına değil.

Yardımın için çok sağol. Fakat yine olmadı.
  • Ayarlar - Telefon - Telefon Yönetimi - orjnl telefn ayarları dön yap. ben öyle yapıp düzeltöiştim
  • quote:

Orjinal FW sürümünden değil de benden kaynaklanan bir hataysa akşam düzeltirim.
    Şu anda XpressMüzik tuşuna çft tıklayınca bağlantı ve saat çıkıyor.Şu anda dışarıdayım ancak akşam bakabileceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: smarty17

Ayarlar - Telefon - Telefon Yönetimi - orjnl telefn ayarları dön yap. ben öyle yapıp düzeltmiştim

Denedim fakat düzelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 31 Ağustos 2010; 16:10:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Şu anda XpressMüzik tuşuna çft tıklayınca bağlantı ve saat çıkıyor.Şu anda dışarıdayım ancak akşam bakabileceğim.

quote:

Ayarlar - Telefon - Telefon Yönetimi - orjnl telefn ayarları dön yap. ben öyle yapıp düzeltmiştim

Denedim fakat düzelmiyor.

Alıntıları Göster
    bende o tuş calışmayınca telı kapatıp actıgımda xm tuşu calısıyor bı sure sonra yine calışmıyor onun dısında bır problem yok bu arada cmt gunu sabah sarjlı telım dun gece bıttı :) şarj problemıde fatih abının versıyonunda kalmadı.

• quote:

Telefonu kapatıp açmışsındır herhalde?
  • quote:

quote:

Evet öyle yaptım. Hatta bir daha hard format atıp öyle denedim yine olmadı
  • quote:

quote:

quote:

Evet öyle yaptım. Hatta bir daha hard format atıp öyle denedim yine olmadı

Alıntıları Göster
    Fatih abi bakar. Birazcık sabır o zaman :)

• quote:

Fatih abi bakar. Birazcık sabır o zaman :)

Alıntıları Göster
    4*5 olarak kullanıyorum gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık..
    Yalnız mesaj kısmını 5800daki gibi yapabilirseniz şahane olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

4*5 olarak kullanıyorum gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık..
    Yalnız mesaj kısmını 5800daki gibi yapabilirseniz şahane olur

Alıntıları Göster
    f@tih abi 4*5 güncellemesinde bu 4*5 menüden başka değişiklik var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

yakında win98 kurarlarsa şaşmam

bildiğim kadarıyla kuruluyor maxi++cep de var konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey_Efendi

quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

yakında win98 kurarlarsa şaşmam

bildiğim kadarıyla kuruluyor maxi++cep de var konusu

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.

Bende de XM tuşu çalışmıyor.

Efektleri açtıktan sonra bir kaç kez donma problemi yaşadım.

Tercihlerden zil sesi değiştirmek istediğimde ara kısmı çıkıyor ve zil sesi klasörlerinin içine girmiyor. Zil sesinin adını yazmak gerekiyor.

şimdilik bunların dışında bir sorun yaşamadım.

• Beyler bu c6 sürümlerinden en görsel olan ve sağlam çalışanı hangisi . Ilk ikiyi kullandım ama begenmedim proper kullanıyorum şu anda sanırım bu 4 . Oluyo hangisi iyi sizce
  • quote:

Hiçbişi anlamadım arkadşlar. Bu c6dan gps çalışmadı içn vazqeçiom. Gps çalıştran cfw varmı

Yaklaşık 15 dk bekledim bağlandı, daha önce 2 dk içinde bağlanıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

quote:

Hiçbişi anlamadım arkadşlar. Bu c6dan gps çalışmadı içn vazqeçiom. Gps çalıştran cfw varmı

Azönce NDrive denedim.Bağlantı süresi ; şebeke tabanlı 30 sn.şebeke kapalı açık alan 1dk.

quote:

quote:

RomPatcher+ yı Auto yapayım derken mediabar.exe yi yanlışlıkla disable etmişim.Hata düzeltildi.Yeni linkler eklendi.
    Bu arada @Aresmar kardeşim birkaç istekte bulunmuştu.O istekler de yerine getirildi

- Mediabar fixlendi.
    - Sistem Önbelleği C:\'denE:\ ye taşındı.
    - Browser Önbelleği C:\'denE:\ ye taşındı.
    - Conversation ikonu mesajlar içerisine alındı.
    - Mesaj saklama limiti 999'a çıkartıldı.
    - ve minor güncellemeler.

Tüm Özellikler ilk Sayfada yazıyor.Lütfen okumadan şu nasıl bu nasıl diye sormayın.
    - Diğer Tüm özellikler PNHT'nin çıkardığı Orj.FW ile aynı.dokunulmadı.Değişen ve eklenen özellikler Orj.FW'de nasılsa burada da o şekilde.Değiştirildi demediklerim veya hata gibi gördükleriniz Orjinal FW'nin aynen korunmuş özellikleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 31 Ağustos 2010; 22:17:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazy_boy_28

quote:

Azönce NDrive denedim.Bağlantı süresi ; şebeke tabanlı 30 sn.şebeke kapalı açık alan 1dk.

quote:

quote:

RomPatcher+ yı Auto yapayım derken mediabar.exe yi yanlışlıkla disable etmişim.Hata düzeltildi.Yeni linkler eklendi.
    Bu arada @Aresmar kardeşim birkaç istekte bulunmuştu.O istekler de yerine getirildi

- Mediabar fixlendi.
    - Sistem Önbelleği C:\'denE:\ ye taşındı.
    - Browser Önbelleği C:\'denE:\ ye taşındı.
    - Conversation ikonu mesajlar içerisine alındı.
    - Mesaj saklama limiti 999'a çıkartıldı.
    - ve minor güncellemeler.

Tüm Özellikler ilk Sayfada yazıyor.Lütfen okumadan şu nasıl bu nasıl diye sormayın.
    - Diğer Tüm özellikler PNHT'nin çıkardığı Orj.FW ile aynı.dokunulmadı.Değişen ve eklenen özellikler Orj.FW'de nasılsa burada da o şekilde.Değiştirildi demediklerim veya hata gibi gördükleriniz Orjinal FW'nin aynen korunmuş özellikleridir.

Alıntıları Göster
    arkadaşlarve fatih, tuş kilitlenme süresi ayarlanabilirmi? diyelimki özel ayarla 40 sn yapıldı tuş kilitlenme süresi bir kere değiştirildimi sadece tuş kilit süresi aç kapa olarak kalıyor. yani süre olarak ayarlanamıyor. seninkinde nasıl? ayrıca alarm tuş kiliti etkinken çaldığında kaydırmalı değilde butonlu seçenek geliyor bunda nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

arkadaşlarve fatih, tuş kilitlenme süresi ayarlanabilirmi? diyelimki özel ayarla 40 sn yapıldı tuş kilitlenme süresi bir kere değiştirildimi sadece tuş kilit süresi aç kapa olarak kalıyor. yani süre olarak ayarlanamıyor. seninkinde nasıl? ayrıca alarm tuş kiliti etkinken çaldığında kaydırmalı değilde butonlu seçenek geliyor bunda nasıl?

Alıntıları Göster
    gönderılen mesajlarında sıralamasında bır sıkıntı var bende oglen gonderdıgım mesaj mesela en ustte az once gonderdıgım ıse ortalarda, sadece bende mı bu sorun? :) çok önemlı degıl ama bazen en son ne yazmısım dıye bakasım gelıyor ve hemen bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizbudak -- 31 Ağustos 2010; 23:10:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akıldakalıcı

fatıh bırsey sorsam sana fw gwecekten guzel olumus elıne saglık . ben acılıs resmını degıstırmek ıstıyorum sorun ıse nokıa edıtor ıle kendı fw yapmak ıstıyurm fakat rofs2 ıcınde gıf resmını neyle degıstırecegımı bulamadım yardımcı olurmusun
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.