Şimdi Ara

5800 sorunu.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
13.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wiper50

Meraba Arkadaşlar bende iki hafta önce falan aldım telefonu oyun falan yükledim program falan telefon yavaşladı hatta açılmamaya başladı hafıza kartını biçimlendirdim telefonu orijinal ayarlarına dönderdim ama hala telefonun yes tuşu basmıyor o yüzden son aramalara girilmiyor arama gelince açıyor ama bekleme modundayken çalışmıyor bi de ev ekranı menülerinde olan kısa yolları göstermiyor . bekleme modunda ana ekranda rehbere ve sayıların çıktığı yerlere dokunduğumda açılmıyor neden kaynaklanıyo olabilir? yardımcı olursanız sevinirim çözemezsem garantiye yollucam :(( cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

alış böyle şeylere 5800 kullanıcısısın :)
  • Bende sorunsuz baş parmakla bile çalışıyor...
  • Arkadaşlar telefonu alalı 1 gün oldu telefon kendi kendine reset atar gibi oluo ilk başta açarkenki beyaz ekran gelio nokia yazısı gelio şebeke gidio gelio düzelio düzenli olarak gerçekleştirio bunu saolsun :( bunu nasıl düzelticem hemen gelir gelmezde garantiye göndermek istemiyorum veya güncelleştirme filan yapsam garanti dışına çıkarmı ? please help !!!!!
  • 5800 tel var c: format çekiyorum fakat hafıza kartına format çekemiyorum biçimlendirme seçenegi yok baktım bulamadım nasıl oldugunu bilen varsa sevinirim
  • pc ye takıp biçimlendirmeniz daha sağlıklı olur... benm bir sorunum bilen varmı arkadaşlar tel rehberimde kayıtlı olsa bile gelen kutumda kişinin ismi yamıyor no su yazıyor giden kutusunda ve iletilerde ism gözükyo çözümünü bilen varsa sevinirim..
  • dosya yöneticisi>> hafıza kartı>> secenekler>> hafıza kartı seçenekleri>> biçimlendir. bu kadar. bu arada konuyu hortlatmışsınız.
  • Arkadaşlar ben 2 aydır 5800 kullanıyorum ama aklıma takılan bi sorun var menu tuşuna tıkladığım direk açılıyor arkadaşlarımınki ikiye ayrılmış gibi efekt ile ayrılıyor menüde bir simgeye tıkladığında böle simgenin içi büyüyerek açılıyor bende ise pat die açılıyor bunun için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waywartan

Arkadaşlar ben 2 aydır 5800 kullanıyorum ama aklıma takılan bi sorun var menu tuşuna tıkladığım direk açılıyor arkadaşlarımınki ikiye ayrılmış gibi efekt ile ayrılıyor menüde bir simgeye tıkladığında böle simgenin içi büyüyerek açılıyor bende ise pat die açılıyor bunun için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Tema efektlerini açman lazım dostum.
  • Tema'nızın adını öğrenebilir miyim?
  • roinbow bunu nasıl yapıcam?
  • quote:

roinbow bunu nasıl yapıcam?

Rainbow yazsan sevinirdim ama olsun.ayarlardan temaya gir secenekler de orda tema efektleri çıkıyor.Açınca istediğin şey hallolur.
  • ayarlarda tema die bi seçenek yok kişisel var kişisele girince temalar var onun içindede tema efektleri fln yok :S
  • quote:

ayarlarda tema die bi seçenek yok kişisel var kişisele girince temalar var onun içindede tema efektleri fln yok :S

Temanın üstüne gelip Seçenekler diyip Tema Eektleri->Açık.
  • ARKADAŞLAR BANADA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.BENDE YENİ ALDIM BİLGİSAYARDAN HAFIZA KARTINA MÜZİK ATTIM AMA Bİ TÜRLÜ MÜZİK ÇALARA TAŞIYA MIYORUM BANA ACİL YARDIM EDERMİSİNİZZ
  • arkadaşlar telefonumda hafıza kartına gelen mesajları açamıyorum yardımcı olabilecek biri ?
  • Müzik çalar kısmındayken kütüphaneyi güncelle yap.
  • ARKADAŞLAR telefonumun hafıza kartına gelen mesajlar açılmıyo yardım edebilecek biri var mı ??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.