Şimdi Ara

5800 Nokia Ovi Maps Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorun daha önce de olmuştu, şimdi tekrar yazıyorum.

Arkadaşlar telefonum v51 Hackli sürüm. Telefonun stabil çalıştığını gördüğüm için herşeyi düzenleme ihtiyacı duydum. Tekrar fw atmayacak gibi. Dedim haritaları da indireyim. Nokia Maps yeni sürüm buldu, yükledi. Eyvallah. Daha sonra Türkiye haritasını ve sesini güncelledim telefonun.

Buraya kadar normal. Herşey bittikten sonra Haritalara bir gireyim dedim. Konumum'a tıkladım ve 2 saniye sonra renkler birbirine karışarak telefon reset attı. Tekrar denedim yine aynı şeyi yaptı. Sorun nedir anlamıyorum. Sadece bende mi oluyor acaba bu ?

Lütfen yeni konu açmayın, gerekli yerlere soru sorun diyen arkadaşlar cevap vermesin. Konunun çözümüne ulaşmak istiyorum, tartışmak değil.

Saygılar

• Hocam Ovi Harita uygulamasını son sürüme yükseltince benimde gps sinyali göstergesi yok oldu sanırım güncelleme sürümünde sorunlar var. Bu kez yeni CFW yükledikten sonra sinyal göstergesi kaybolacak diye ovi suite den ovi harita uygulamasına güncelleme yapmadım. Bence sende hard format atıp güncellemeyi es geçebilirsin sadece haritaları ve ses dosyalarını yükle ovi harita uygulamasını güncelleme tabi başka bir çözümü varsa bilemem.
  • Cevap için teşekkür ederim. Nokia ne zaman güncelleme çıkarsa bir sorunu da beraberinde getiriyor zaten. Yeni sürümü bekleriz artık belki o zaman düzelir.
  • uygulama yöneticisinden haritaları ve ovi maps'i kaldırıp telefon ve ovi store'u kullanmadan pc ile nokia maps'in web sitesine gidip ordan ovi haritaların son sürümünü indirip cep telefonuna kurmayı denersen olacak inşallah.
  • Malesef olmadı. PIPS uygulamasını falan kaldırdım denemek için ama yine de olmadı. Telefona hard format atıp öyle deneyeceğim.
  • Şu son 2 günde 4-5 kere çeşit çeşit modlu firmware kurdum ovi maps güncelledim hepsinde de ovi maps düzgün çalıştı siz ne kuruyorsunuz anlamadım ki?
  • Ovi Maps'in son sürümünü kuruyorum. Haritaları da güncelledim. v50 de de aynısı olmuştu bu sorunun. Sanırım telefonda bir arıza var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nerden yapıyosun güncellemeleri ovi suite tenmi? bence ovi suite ise sakat sadece telefon içinden yap wireless bağlanarak. ovi ye güvenmiyorum.
  • Bilgisayara indirip öyle atıyordum telefona. Az önce orjinal v51 attım ve denedim. Program çalıştı. Sanırım fw attıktan sonra yüklediğim programlarla ilgili birşey bu. Veya cfw ile ilgili bilemiyorum. Bu akşam fatih abi normal sürümü çıkardığında tekrar deneyeceğim. Sonucu buraya yazarım. İlgilendiğiniz için teşekkürler
  • umarım sorunun çözülür ben normal sürüm kullanıyorum hacksiz
  • Sorunu tam olarak çözemedim ama fikir sahibi oldum en azından.
    Modlu firmware (CFW) attıktan sonra denedim çalıştı. Ama programlarımı ve oyunlarımı yükledikten sonra çalışmamaya başladı. Kurduğum programlardan kaynaklanıyor. Çok da önemi yok sanırım güncellemenin. Onun için tekrar format atamayacağım.
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar. Joikusoft JoikuSpot Premium v2.60.907 adlı programı yükleyince oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ümmet Çivi
    Sorunu çözdüm arkadaşlar. Joikusoft JoikuSpot Premium v2.60.907 adlı programı yükleyince oluyormuş.

Nerden buldun o programı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Joikusoft JoikuSpot Premium v2.60.907 adlı programı yükleyince oluyormuş.

Nerden buldun o programı

Öyle gezinirken denkgelmişti güzel programdı, sevmiştim ama ihanet etti bana

• Benim de buna benzer bir sorunum var.Telefona güncelleme yapıyorum hard format atıyorum gerekli ayarlamaları yapıyorum daha sonra ovi maps i haritaları sesleri falan güncelliyorum gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Daha sonra kapatıyorum bir kaç saat sonra tekrar ovi maps i çalıştırdığım zaman konumumu bulmuyor. Sorun ne olabilir acaba?
  • quote:

quote:

Lütfen yeni konu açmayın, gerekli yerlere soru sorun diyen arkadaşlar cevap vermesin. Konunun çözümüne ulaşmak istiyorum, tartışmak değil.
    Saygılar

Madem kendi sorununu kendin çözecektin ne diye konu açıp, forum kirliliği yapıyorsun.
    Şaka bir yana geçmiş olsun. Ben de mesajları okudukça sorunun devam ediyor olduğunu görseydim open4all yamasındandır diyecektim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.