Şimdi Ara

5800 Modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar.5800 telefonumu modem olarak kullanmak istiyorum.Şimdi ovi suiteyi kuruyorum one touch falan var onu kuruyom.Herşey tamam.telefonu takıp one touch ı açıyorum.Uğraşınca üstte telefon bağlı diyor ama hç bir modem bulunamadı falan diyor.Aygıt yöneticisinde modemlerde 5800 var ama üzerinde ünlem işareti var.Güncelleştir diyorum modem kurulamadı diyor.ovi suiteyi açıyorum telefonu görmüyor.Sonra tekrar deniyorum falan bu defa görüyor ama hafızayı 0 gösteriyor dosyalarım yok.Sahte gibi.Donanımı güncelleştirirken infde hizmet bölümü geçersiz.falan diyor.Birde ilk telefonu taktığımda uyumsuz falan diyordu değiştirin falan birşeyler vardı.Ama kabloda program cd side orjinal kutudaki.

Yardım lütfen

• yok mu bilen?
  • aynı şeyi ben de 5230 ile yaşadım. denediğim ilk bilgisayarda pc suit in son sürümü yüklüydü. ve bu sorun ile karşılaştım. sonrasında denediğim bilgisayarda ise pc suitin eski bir sürümü vardı. onunla denediğimde sorunsuz bir şeklde çalıştı. belki senin de problemin bundan kaynaklı olabilir.
  • peki deneyecegm saol
  • olmadı abi ya o aygt yöneticisndeki ünlem kalkmadan olacaga benzemiyor
  • bide cdc comms interface die bi yerde ünlem var
  • senin telefonun sorunu daha farklı sanki. bende hafızayı boş görme gibi bi durum olmamıştı. her sey normaldi, sadece "one touch access" hata veriyordu.
  • ayrıca aygıt yöneticisine de hiç bulaşmadım, sorun yoksa görüyor telefonu kendisi. o yüzden bi şey diyemeyeceğim bu durumla ilgili.
  • dai şuan normal teli falan görüyor da aygt yöneticisinde yne sorun war
  • Modem olarak kullanmayı pek tavsiye etmiyorum cihaz oldukça ısınıyor.
  • anladım da şuan sorduğum şey o değil.
  • baktım aygıt yöneticisine bende ünlem yok. bi de cdc comms interface diye bir şeyden bahsetmişsin. ben bulamadım onu fakat, "nokia 5230 usb (com4) diye bir şey buldum. bağlantı noktaları diye bir başlığın altında. bana göre ya sürücüleri kurarken bir sorunla karşılaştı bilgisayar ya da kabloda sorun var. tamamen tahmin yalnız bunlar, kesin bir bilgim yok.
  • simdi 5800 ile de denedim. sorun yok. sürücüleri tekrar yüklemeyi denersen sorun çözülebilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege_6

baktım aygıt yöneticisine bende ünlem yok. bi de cdc comms interface diye bir şeyden bahsetmişsin. ben bulamadım onu fakat, "nokia 5230 usb (com4) diye bir şey buldum. bağlantı noktaları diye bir başlığın altında. bana göre ya sürücüleri kurarken bir sorunla karşılaştı bilgisayar ya da kabloda sorun var. tamamen tahmin yalnız bunlar, kesin bir bilgim yok.

(com4) diye bahsettiğim şey, usb bağlantı noktasının adıymış, konuyla alakası yok yani öğrenmiş oldum. ayrıca gerçekten telefonun pili çok ısınıyor. doğal olarak çok sarj yiyor tabi. bunu da bilmende fayda var.
  • juku(isim yanlış olabilir) gibi bir programla sorunsuz bağlanılıyormuş.
  • tamam bakıyorum smdi o programa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.