bende arasıra kapanıp açılıyor ama sensörü kapatıp ve rehberi arka planda açık bırakırsam restleme olayını yapmıyor 3 hafa bu şekilde kullandım hiç yapmadı bilmiyorum belki alakası yoktur ama bana böyle geldi bazı arkadaşların dediğine göre güncelleme yapınca 1-2 hafta bu olayı yapıyormuş ama ne olduğu kesin belli değil
bende nedense hiç kapanıp açılmıyor. nasıl bir sorun merak ettm şimdi :)
hala devam ediyor mu bu kapanma sorunları? çözüm yok sanırım? bimeks'te indirim var almayı düşündüm ama kronik problemli telefona da indirim olsa da para verilmez.
Yazılanlara göre kronik sorunlar hala devam ediyor. Nokia bunu zaten geçen sene farketti ve küt telefonun fiyatını neredeyse yarı yarıya düşürdü. Şimdi de bazı mesajlarda görüyorum ki, 5800 için sadece istanbul'da servis hizmet verecekmiş. Anlaşılan 5800 dan nokia da bıktı artık, kendini bu telefonun sorunlarıyla uğraşmaktan kurtarmaya çalışıyor....
1 ay kadar v50 ile kullandım bi kaç kere kapanıp açıldı onlarda kurduğum programlarla alakalıydı o programları kaldırıp tekrar yüklediğimde hiç sorun yapmadı yani 1 ay öyle kapanmadan kullandım ama bi kaçgün önce v51 yükselttim ve günde 3-4 kere kapanıyor ki yeni programda kurmamıştım
yeni c6 yazılımıyla bu sorun ortadan kalktı
c6 garantiyi bozmayan yazılım mı hack mi?
quote:
Orijinalden alıntı: M_aTRa_X
quote:
Orijinalden alıntı: SzolnoK
bu sorun yeni yazılımlar ile çözüldü mü acaba? arkadaşım almıştı bir türlü düzeltemeyip geri verdi. ben de böyle bir sorunla uğraşmak istemiyorum. bu nedenle bu telefonu almak istemekle beraber hala bu sorun varsa almayı düşünmüyorum
böyle bir sorun yok. sadece arada çıkabiliyormuş . onuda görmüş olduk xd
telefonu aldım ve bu sorun oluştu bende de malesef :( pilin arkasına kağıt da sıkıştırdım öyle daha iyi gitti bir 7-8 gün dün yine 2 kere açılıp kapandı opera mini kullanırken. opera mini den kıllanmaya başladım :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: M_aTRa_X
quote:
bu sorun yeni yazılımlar ile çözüldü mü acaba? arkadaşım almıştı bir türlü düzeltemeyip geri verdi. ben de böyle bir sorunla uğraşmak istemiyorum. bu nedenle bu telefonu almak istemekle beraber hala bu sorun varsa almayı düşünmüyorum
böyle bir sorun yok. sadece arada çıkabiliyormuş . onuda görmüş olduk xd
telefonu aldım ve bu sorun oluştu bende de malesef :( pilin arkasına kağıt da sıkıştırdım öyle daha iyi gitti bir 7-8 gün dün yine 2 kere açılıp kapandı opera mini kullanırken. opera mini den kıllanmaya başladım :)
bendede operada minide takildi silip eski versiyonu yükledim bayadır takılmıyordu bu gün ayarlarda gönderilen mesaj saklanacak miktarı ile mesaj hafızasını değiştirdim ama takıldı sonrada kapandı açıldı.
bende kapanma var, facebook'da "tüm site" şeklinde kullanınca oluyor, galiba ram yetmiyor de donuyor. onun dışında iki kere de durup dururken kasılma olup kapandı ama sorun değil onlar. bakalım ilerde ne olur...
2 kere tel ve hafıza kartını formatladıktan sonra kapanma sorunu yaşadım. bataryadaki girişleri iğne ile biribirine yaklaştırdım. sorun kalmadı bilginize...
sadece 1 kere oldu nedense artık.
Ben Telefonu alali 3 ay oldu daha hiç kapanma yaşamadım
merhaba arkadşlar
Benim telefondada aynı sorun var bende nokia c6 var telefonla konusurken yada uyku modundayken kitleniyor sorun sadece batarya cıkartılınca düzeliyor buda nereye kadr bununla alakalı cözüm bilen varmı her yere şikayet ettım dava açtım suabda paramın peşindeyim bu konuyla bana yardımcı olabilek arkadas varmı
quote:
Orijinalden alıntı: scorn
bende kapanma var, facebook'da "tüm site" şeklinde kullanınca oluyor, galiba ram yetmiyor de donuyor. onun dışında iki kere de durup dururken kasılma olup kapandı ama sorun değil onlar. bakalım ilerde ne olur...
uzun süredir kapanmadı, birkaç kere hafıza kartına format attım, telefona hard format ve sonrasında versiyon tekrar yüklemesi yaptım. hangisi sorunu çözdü bilmiyorum ama artık telefon donmak yerine hafıza dolu program kapatın diyor.
Öğrenmek istediğin birşey varsa, burdan veya özelden sorabilirsin arkadaşım...
quote:
Orijinalden alıntı: ufukcan55
merhaba arkadşlar
Benim telefondada aynı sorun var bende nokia c6 var telefonla konusurken yada uyku modundayken kitleniyor sorun sadece batarya cıkartılınca düzeliyor buda nereye kadr bununla alakalı cözüm bilen varmı her yere şikayet ettım dava açtım suabda paramın peşindeyim bu konuyla bana yardımcı olabilek arkadas varmı
Bende de 5800 var. Bendede bu olmuştu.Telefon kapanıyor kapanınca açılınca sadece nokia yazısı çıkıyor ve duruyor. Sonra kapayamıyorumda. Bende 1. sinde internette çok gezdim virüsten oldu 2.sindede çok fazla oyun yükledim 20den fazla o kasdı ve kapandı açılmadı. Slider programı bendede vardı. Bir işe yaramıyor.
s.a aRKADAŞLAR hepinize..bu forma yeni katıldım..katılma sebebimde 5800 olan telimin sorunuydu ...teli usb ile pcye bagladım virüs taraması yaptırıyordum senra 5-10 tane virüs bulkdu özellikle truva atı vbirüsüde vardı ve telfon bi anda kapandı ozaman vede bir daha asla açılmadı ne yapmam gerekiyor 15 tane telefoncuya götüdgüm gösterdim .hiçbirnde telefon cihaza yazlıma girmedi hiç gözükmüyor ..teknik serviste garntsi bitti dedi ve yapamyız dedi ne yapama lazım tel kapandı açılmıyorrrrr.. :S:S
mc squall aynı sorun bendede oldu telden müzik dinleyip pc de takılıyodum şarjı bitiyodu bende kapadım müzigi pc ye döndüm sonra telefonu akşam şarja takmaya götürdüm taktım 5 dk bekledim tel açılmıyor bütün burda yazanları yaptım gene açılmadı lütfen yardımcı olun :(
ben hortlatsam kaçmazdım hortumun arkasında dururdum
Kardeşim kalemi çıkarınca kapanıyor, 5cm'den yorgana bıraktınmı kapanıyor, cepte açık olduğunu pek görmedim zaten :D Bunlar genellikle donanımsal oluyor.