Arıza açıklaması: Ses / Konusma Hatasi (4400)-HOPARLORDEN CIZIRTI GELIYOR SESI BOZUYOR-Not: Kapaklarda Soyulma Ve Cizikler Var!!!!!-FATURA OKUNMADIGINDAN KABUL EDILMEDI
Aksesuarlar: BATARYA 2773-ON KAPAK-ARKA KAPAK-MEMORY CARD YOKTUR-KALEM-FATURA FOTOKOPISI Yapılan işlemler: Ses kalitesi cihaz standartlarindadir.-Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Telefonunuzu tozlu ve nemli ortamlardan koruyunuz.-Mekanik parca/parcalar degistirilerek onarim yapilmistir-Cihazinizin tamir sreci basari ile sonuclanmistir. İşlem geçmişi ________________________________________ 10.12.2010 18:56:29: Cihaz son testlerden başarıyla geçmiştir. Teslimata hazırlık için bekliyor.
08.12.2010 16:59:00: Cihazınızın işlemleri tamamlanmıştır. Son test ve teslimata hazırlık için bekliyor.
07.12.2010 15:18:00: Maltepe bölgemizde kaydı alındı.
01.12.2010 20:43:00: Cihazınız transfer edilmiştir: Maltepe Teknik Servisi
01.12.2010 16:09:00: Altunizade bölgemizde kaydı alındı.
sitede böyle yazıyor sizce ne zaman gelir telefonum
12,5 gün sonra falan
quote:
Orijinalden alıntı: sanchez34
12,5 gün sonra falan
güzel cevaptı az biraz komiksin
kargoya veriliyor işte bugün cuma pazartesi verilir çarşamba falan gelir
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
kargoya veriliyor işte bugün cuma pazartesi verilir çarşamba falan gelir
teşekkürler kardeşim
arkadaşım sanırım orada mekanik parça dediği arka kapak oluyor. görülen o ki arka kapağı değiştirmiş bir de yeni sürüm atmışlar. ama şu "fatura okunmadığından kabul edilmedi" denen yerden şüphelendim biraz, bi arkadaşımın telefonunu fatura ibra edilmediği gerekçesiyle gerisin geri yollamışlardı inşallah bu da öyle bişey değildir
kardeşim parçanın değiştiğini biliyorum önce soruyu algıla sonra espiri yeteneğini geliştirmeye bak
quote:
Orijinalden alıntı: PehlivanJedi
arkadaşım sanırım orada mekanik parça dediği arka kapak oluyor. görülen o ki arka kapağı değiştirmiş bir de yeni sürüm atmışlar. ama şu "fatura okunmadığından kabul edilmedi" denen yerden şüphelendim biraz, bi arkadaşımın telefonunu fatura ibra edilmediği gerekçesiyle gerisin geri yollamışlardı inşallah bu da öyle bişey değildir
kapak sapasağlam dı demekki tamir ederken bozmuşlar değiştirmişler hay bu 5800 nerden aldım ya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme