Şimdi Ara

5800 ım ne zaman gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İş emri numarası: **************

Model: N5800

Müşteri Adı: **

Son Kullanıcı: ****

Garanti Durumu: Garantili Onarım

Arıza açıklaması: Ses / Konusma Hatasi (4400)-HOPARLORDEN CIZIRTI GELIYOR SESI BOZUYOR-Not: Kapaklarda Soyulma Ve Cizikler Var!!!!!-FATURA OKUNMADIGINDAN KABUL EDILMEDI

Aksesuarlar: BATARYA 2773-ON KAPAK-ARKA KAPAK-MEMORY CARD YOKTUR-KALEM-FATURA FOTOKOPISI
    Yapılan işlemler: Ses kalitesi cihaz standartlarindadir.-Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Telefonunuzu tozlu ve nemli ortamlardan koruyunuz.-Mekanik parca/parcalar degistirilerek onarim yapilmistir-Cihazinizin tamir sreci basari ile sonuclanmistir.
    İşlem geçmişi
    10.12.2010 18:56:29: Cihaz son testlerden başarıyla geçmiştir. Teslimata hazırlık için bekliyor.

08.12.2010 16:59:00: Cihazınızın işlemleri tamamlanmıştır. Son test ve teslimata hazırlık için bekliyor.

07.12.2010 15:18:00: Maltepe bölgemizde kaydı alındı.

01.12.2010 20:43:00: Cihazınız transfer edilmiştir: Maltepe Teknik Servisi

01.12.2010 16:09:00: Altunizade bölgemizde kaydı alındı.

sitede böyle yazıyor sizce ne zaman gelir telefonum

• 12,5 gün sonra falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanchez34

12,5 gün sonra falan

güzel cevaptı az biraz komiksin
  • kargoya veriliyor işte bugün cuma pazartesi verilir çarşamba falan gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

kargoya veriliyor işte bugün cuma pazartesi verilir çarşamba falan gelir

teşekkürler kardeşim
  • arkadaşım sanırım orada mekanik parça dediği arka kapak oluyor. görülen o ki arka kapağı değiştirmiş bir de yeni sürüm atmışlar. ama şu "fatura okunmadığından kabul edilmedi" denen yerden şüphelendim biraz, bi arkadaşımın telefonunu fatura ibra edilmediği gerekçesiyle gerisin geri yollamışlardı inşallah bu da öyle bişey değildir
  • parça değişmişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    N'oldu ki şimdi buna ???
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

parça değişmişler

kardeşim parçanın değiştiğini biliyorum önce soruyu algıla sonra espiri yeteneğini geliştirmeye bak

• quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

arkadaşım sanırım orada mekanik parça dediği arka kapak oluyor. görülen o ki arka kapağı değiştirmiş bir de yeni sürüm atmışlar. ama şu "fatura okunmadığından kabul edilmedi" denen yerden şüphelendim biraz, bi arkadaşımın telefonunu fatura ibra edilmediği gerekçesiyle gerisin geri yollamışlardı inşallah bu da öyle bişey değildir

kapak sapasağlam dı demekki tamir ederken bozmuşlar değiştirmişler hay bu 5800 nerden aldım ya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.