Şimdi Ara

5800 GPS Navigasyon Nasıl Yapılır? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
177.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haritalar programını açıyorum daha sonra Ara menüsüne giriyorum gitmek istediğim yeri yazıyorum örneğin, ( bimeks) birçok seçenek geliyor ilk çıkan seçenek yani en üstte olan seçeneğin adresini okuyabiliyorum fakat alt sıradıkilerin adreslerini okuyamıyorum alt sıradikileri seçince de hemen navigasyona geçip yer tarifi yapmaya başlıyor. diğer seçeneklerin adreslerini okuma imkanı varmı ?
  • s.a kardeşlerim ben baya geç kaldım bu konuda ama şu bedava navigasyon olayını yapamadım. bide garminin imzası nerde oluoo ben pek anlamadım onu. daha doğrusu kurulacak dosyaları bulamadım. yardım ederseniz çok sevinirimm ...

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim1987

s.a kardeşlerim ben baya geç kaldım bu konuda ama şu bedava navigasyon olayını yapamadım. bide garminin imzası nerde oluoo ben pek anlamadım onu. daha doğrusu kurulacak dosyaları bulamadım. yardım ederseniz çok sevinirimm ...

+1903
  • pc suite modunda bağlarsanız yeterli alan yok der, depolama modunda bağlayın aktarımda sorun olmaz

benim sormak istediğim garmin dosyası içindeki sw ve gmapsupp dosyalarını IMEI Converter ve unlock generatör sayesinde değiştirip tel e attım, yüklemede sorun yok ama sanırım kontür gidiyor, bunu nasıl çözebilirim
  • link kırık yeni link verecek biri varmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.