Kuran arkadaşlardan yardım bekliyorum kimse kurmadı mı?
youtube da adam xp kurmustu ama paitte 5800 yazacak 5 sn sonradan gelıtoodu tepkıme
Sony Ericsson Xperia X1 e zamanında Windows xp yüklenmişti..
arkadaşlar yardım edecek olan yok mu :D dosbox u açıyorum mavi ekran var altta Z: yazıyor kalıyor öyle telefonda pandora CWF si yüklü
Arkadaşlar bu dosbox bende "Süresi geçmiş sertifika" uyarısı veriyor. Tarihi geri alıncada bu uyarıyı veriyor bunun dışında herşey tamam. Ne yapmam gerek?
telefon hackli olmalı.
ve yapamayanlar sanırım üst konuda sonedayın konusu vardı emulator orda vardı bu sanırım.
arkadaşlar bu windows 98 konusunu güncel tutabilirmiyiz acaba?ben dos box u yeni keşfettim çok güzel ama küçük klavyesi tam bir işkence.sıra 98 e geldi bunu da kurucam ve baya bi araştırma yapmayı düşünüyorum ama saat 3 yarın stajım var şimdi uğraşamıcam kısmetse yarın(pazartesi akşamı) akşam bunların içine dalmak istiyorum =) arada geçen zaman içinde kullanan varsa artılarını eksilerini yazarlarsa sevinirim.herkese iyi geceler.
Arkadaşlar bu ekranda kalıyor dosbox u açtığımda ne yapmam gerek?
oha hemen mavi ekran vermiş
arkadaşlar bunda media playerleri çalıştırabilirmiyiz ki vlc player,gom player gibi
kurunca dener söylerim ama çalışmaması tek engel var oda işlemci.(tabi driverları tanıtmayı nasıl becericez bilemem =) )
@soneday
güzel çalışma olmuş eline sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: RappeR07
Bu uzak masaüstü :) o şekilde windows 7 bile çalışır..
Arkadaşlar yüklenilecek uygulamalar hata veriyor. Hacksiz yolu yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: GsliKahraman
quote:
ne uzakmasa ùstùsù kafanmi gùzel..az incele konuyu
quote:
Orijinalden alıntı: soneday
quote:
Orijinalden alıntı: GsliKahraman
quote:
ne uzakmasa ùstùsù kafanmi gùzel..az incele konuyu
istenildiği kadar yüklensin paintte nasıl takılıyor görmüyor musunuz
arkadaşlar win95 ve 98 i denedim konrtolleri berbat.işletim sistemini kullanmaya izin vermiyor malesef :( artı çok ta ağır hiç bir faydası yok.3.1 i daha sonra deneyince haber ederim.herkese iyi forumlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme