Şimdi Ara

5800'da bileklik nereye takılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha dün aldım nereye takıcağımı bulamadım
    Birde bir sorum daha var ;
    Ben telefonun hızını temasını falan seviyorum telefonu hacklemesem benim için - olurmu?

• Sağ alt köşe.Kullanım kılavuzunu okuma zahmetine girişseydiniz burada cevap beklemektense daha hızlı cevap alırdınız.

Hackli CFW kurarsan telefonunun 2-3 kat daha güzel olacağına yemin edebilirim.Hızının da çok daha iyi olacağı kesin.Mesela kendi CFW'm olan Sunrise'ı öneririm.Bunu kendim söylemiyorum yorumlara göre söylüyorum şu anda forumdaki en hızlı ve iyi CFW.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 14 Eylül 2010; 23:30:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Sağ alt köşe.Kullanım kılavuzunu okuma zahmetine girişseydiniz burada cevap beklemektense daha hızlı cevap alırdınız.

Hackli CFW kurarsan telefonunun 2-3 kat daha güzel olacağına yemin edebilirim.Hızının da çok daha iyi olacağı kesin.Mesela kendi CFW'm olan Sunrise'ı öneririm.Bunu kendim söylemiyorum yorumlara göre söylüyorum şu anda forumdaki en hızlı ve iyi CFW.

sen bitane cikardin n97 gibi tuttum. ama bazi seyleri oynuyosunuz. mesela acilistaki elleri. ne guzel orjinaldi. aklima gelmedi ama orjinalligini bozdugunuz dolu sey var daha. bak simdi benle tartismaya girmeye calisma hayatimda fw atmadim. 5800 kotu cihaz suan genpada bozuk 1 aydir gelmedi gecenlerde kavga ettm. iyiki fw atmadim ddm kndime. bunlar garanti kapsamina cikarmak icin elinden geleni ypiorlar

• elektronik biraz şans işi aslında.Bir aralar 5610'da çok laf ediyorlardı.Genede gittim aldım.Takır takır çalışıyor telefon Sadece slider tuşu kırıldı.Arka kapağıyla çok oynarsan boşluk oluşuyor.Onuda servis beleşe hallediyorYani gene en iyisi NOKİA
  • ben ilk başta o bilekliği telefonun arka kapağında alt ortada bir diş var ya,oraya takmıştım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Sağ alt köşe.Kullanım kılavuzunu okuma zahmetine girişseydiniz burada cevap beklemektense daha hızlı cevap alırdınız.

Sağ alt köşede olduğunu anladımda içine sokuyom sokuyom ip düşüyo çıldırdım meğerse içinde takmalık yer varmış

• kağağı aç sağ alttaki çıkıntının içine tak kapağı kap oldu bittii konuyu açma hata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arka kapağı aç orda sol alt köşede takılacak yer var oraya kapağa ipi geçirdikten sonra tak fakat çok sağlam bişey değil elinde sallarken ip elinde kalabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: robbenro10ey

arka kapağı aç orda sol alt köşede takılacak yer var oraya kapağa ipi geçirdikten sonra tak fakat çok sağlam bişey değil elinde sallarken ip elinde kalabilir

Aynen tavsiye etmem
  • quote:

arka kapağı aç orda sol alt köşede takılacak yer var oraya kapağa ipi geçirdikten sonra tak fakat çok sağlam bişey değil elinde sallarken ip elinde kalabilir

şöyle söyleyim bizim bi arkadaş çekmeceden çıkarırken ipe bi asıldı ipin o telefona takılan ince kısmı kopuverdi ama telefonda sorun yok ip koptu. yani telefon sağlam ama ipte iş yok çok ince yapmışlar sadece elde tutarken bileğe geçirip düşmesini engellemek için böyle pervane falan yaparsanız bir daha telefonu bulamayabilirsiniz elinizde hatıra bi ip kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

quote:

şöyle söyleyim bizim bi arkadaş çekmeceden çıkarırken ipe bi asıldı ipin o telefona takılan ince kısmı kopuverdi ama telefonda sorun yok ip koptu. yani telefon sağlam ama ipte iş yok çok ince yapmışlar sadece elde tutarken bileğe geçirip düşmesini engellemek için böyle pervane falan yaparsanız bir daha telefonu bulamayabilirsiniz elinizde hatıra bi ip kalır

telefonu çok pervane yaptım ben hiçbirşey olmadı ama bilekliği çıkardım çünkü yıpranmıştı ipi. heran kopabilirdi yani :)

• bileğine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

bileğine...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.